Avautuu 08:00

Amica Salmisaari

lounasravintola
Arvosana 5 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ero opiskelijaruokaloihin uskomaton. Ruokalistassa sopivasti vaihtelua, päivän ehdottomia kohokohtia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.05.2017
Arvosana: 0

Taso on laskenut vuosien takaa lähes syömäkelvottomaksi. Kaikessa säästetään, raaka-aineet ovat kehnoja ja mikä pahinta ilmeisesti kokilla on jäänyt harjoittelut kesken. Onneksi alueella on muita hyviä paikkoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.11.2013
Arvosana: 0

n. 3 v. sitten muutin töihin Salmisaareen ja kyllä Amican taso on tipunut entisestään. Ei taso kovin kova ole koskaan ollutkaan, mutta nykyään se on surkea. Onneksi Salmisaareen on tullut hyviä lounaspaikkoja ja näin ei ole pakko käydä Amicalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 21.07.2013
Arvosana: 2

Tänne tarvittaisiin töihin ammattitaitoinen kokki. Pyrin välttämään jatkossa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.07.2013
Arvosana: 0

Suurin ongelma on lämpimän ruoan maku ja laatu. Raaka-aineina käytetään jonkin verran eineksiä ja halvempia raaka-aineita noin ylipäätänsä. Tarjotaan ruoka runsaan kastikkeen kera ja maustamisessa käytetään lähinnä vain reilusti suolaa. Lisäksi sekaan yritetään sotkea joskus sopimattomia yrttejä ja ruokaa ei selvästikään maisteta ennen sen tarjolla panoa. Lämpimät kasvislisäkkeet ovat myös valmiista pakasteista lämmitettyjä. Leivät ovat ok.

Salaattipöydän tarjontaa pitäisi parantaa. Ulkomaisten vihannesten sijaan enemmän kotimaista ja monipuolisempaa. Yleensä tarjolla on vain jotain vihreää salaattia ja pari muuta vaihtoehtoa. Edes kurkkua, tomaattia tai porkkaraastetta ei ole aina tarjolla. Enemmän tuoretta kotimaista tavaraa tarjolle vs. tukusta ostetut valmiiksi pilkotut kasvikset.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.07.2013
Arvosana: 0

Hyvä ravintola omassa lounaspaikkaskenessään. Lounaslista on useimmiten melko monipuolinen, liha, kasvis ja keittoruokineen. Erityisesti erilaiset leikkeet antavat rahoille vastinetta. Salaattipöytä on niinikään hyvä (banaanisipulisalaatin kyllä jättäisin historian lehdille). Lounashintaan kuuluvat myös jälkiruoka ja kahvi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.11.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Salmisaarenaukio 1, 00180 Helsinki - Reitti
+358407150378
http://www.amica.fi/salmisaari

Vaihtoehtoisia ravintoloita