Ei tietoa

Asia Palace

kiinalaista
Arvosana 3.9 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Takeawayta haettiin pari annosta. Annokset lihaisia ja ihan perustasoa. Hinnat todella edullisia kokoon nähden. Lounas pitää vielä testata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.07.2014
Arvosana: 0

Suosittelen lämpimästi, asiakaspalvelu todella hyvää, sushit ja kiinalainen ruoka maistuvaa! Sisustettu huolella! Yksi kantapaikkojani! Jälkiruoka vinkkinä, 2 eurolla saa jo mitä erilaisempia jälkiruokia lounasaikaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.03.2013
Arvosana: 0

Lounas enemmän kuin hintansa väärti, palvelu ystävällistä, fiilis kohdallaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.11.2012
Arvosana: 0

Lounas ok, hyvä palvelu, mutta lounasajan ulkopuolella hieman ylihinnoiteltua. Tarjosivat kuitenkin ilmaiseksi alkukeitot, kun ei niitä muuten oltu otettu. Kiinalainen kaalisalaatti ansaitsee erityismaininnan, nam :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.08.2012
Arvosana: 0

Teevesi.
Sunnuntaiseikkailu Lauttasaareen. Vino Rosso on näemmä kaatunut ja tilalle saapunut jälleen yksi kiinalainen buffetruokala, joka tarjoaa myös muita Aasian ihmeitä. Sunnuntainakin on buffet pystyssä. Nälkäiset ja ahneet tarttuvat siihen. Arkisin normilounari, nyt 12 euroa.

Salaattiosasto perinteistäkin perinteisempi. Kana-maissikeitto on täysin mauton. Sushiosastolla muutamaa sorttia. Kasvis- ja munasushit miellyttävät, kalatkin saavat hyväksynnän.

Peruslämpimien puolella friteerattu kana, kasviskääryleet, härkää osterikastikkeessa, kung po -kanaa, härkää, sipulia ja herkkusieniä, tofua ja höyryvihanneksia sekä porsasta jossain soosissa. Härkä on sitkeää, aromit hiukan sekavat. Kung po on maukas, mutta fiilis on vahvasti epäaito. Olisikohan makua haettu miestä vahvemmasta purkista. Frittikana tylsä ja rasvainen. Kääryleet ovat hyvänoloisia, kuten lähes joka paikassa. Tofu on kuin taulusieni. Pöytächili ei ole parhaasta päästä. Vihreä tee ei ole vihreää, ja maistuu samalta kuin kuuma vesi. Hirveätä moskaa.

Viihtyisä tila, teollisuusrakennustunnelmasta huolimatta. Ystävällinen rouva palvelemassa. Meininki on kohdallaan, safkasta söisin jatkossa kenties vain sushia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 05.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Särkiniementie 5, 00210 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita