Suljettu nyt

Baguette & Co.

Pikaruokakahvila
Arvosana 2 / 5

Baguette & Co. tarjoaa tuoreita, omassa keittiössämme tehtyjä patonkeja, sämpylöitä, salaatteja ja leivonnaisia sekä raikkaita juomia ja vastapaahdettua kahvia. Voit nauttia ostoksesi paikan päällä tai ottaa kätevästi mukaan toimistoon, matkalle tai kotiin. Tarjoamme ryhmille kokoustarjoilut ja matkaeväät vaivattomasti ja helposti matkasi varrelta.


Arvostelut (26)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

The gluten free bread bun used here is the worst on the market - I'm happy there is a gluten free option, but gluten free can actually taste good too!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.03.2016
Arvosana: 0

Yrttinen kanapatonki oli todella hyvä. Miinusta siitä että leipä oli aika pieni, isompi nälkä ei sillä kyllä lähtisi. Hintaa oli myös melkein 6e, mikä on todella paljon kokoon verrattuna.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 02.09.2015
Arvosana: 0

Ostin mukaan salaatin salaattibaarista. Salaatti maksoi 10 euroa, jolla voisi kuvitella saavansa edes kohtuu hyvän salaatin. Salaatti oli kuitenkin totaalinen pettymys: kahden täytteen lisäksi salaatissa ei ollut muuta kuin nuhjaantunutta salaattia, muutama herneen palko sekä pilaantunut tomaatti. Täytteitä oli myös todella vähän ja ottamani lohi lähes pelkästään lohen "harmaata osaa". En suosittele!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.01.2015
Arvosana: 0

Uskomaton rimanalitus. Vanha kuiva patonki (lyön vetoa että oli eilinen) ja nuivaa palvelua. Oli viimeinen kerta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.01.2014
Arvosana: 0

Mihin on hävinyt kana-chilli batonki? see oli paras

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2014
Arvosana: 0

Lohitassu tai ruistassu tai kumpi olikin, oli paras ostamani eväsleipä ikinä. Kylmäsavustettu lohi oli ohuessa tassunmuotoisessa ruisleipäkuoressa salaatin, kananmunan ja sitruunaisen majoneesin tms kanssa. Oli tuore, voitti junan muovipussileivät - eli Kyllä maistui hyvältä!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 3€ Lisätty: 22.10.2013
Arvosana: 0

Patonkileipä taikinainen, sisällä paksuja sipuliviipaleita, leikkelettä ja suolakurkkua. Laatuun nähden ylihinnoiteltu. Kahvilan ulkoilmapuoli oli siivoton. Kaipaisi paitsi roskien siivousta niin myös kunnon pesua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.06.2013
Arvosana: 0

Osa patongeista kulahtanut, osa freshimpää. Myyjä ei suostunut vaihtamaan pyynnöstäni toiseen. Ensimmäinen ja viimeinen kerta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.06.2013
Arvosana: 0

Ostan silloin tällöin ohimennessä junamatkalle eväät. Juomat ja niiden hinnat ovat mielestäni huonosti esillä asiakkaille. Vitriinituotteiden hinnat ja näkyvyys ovat hyvät. Henkilökunta on useimmiten hyväntuulista ja ystävällistä mutta rahastaminen saisi olla nopeampaa, jotta kiireisten ohikulkijoiden ei tarvitsisi ottaa hyppyloikka-askeleita ehtiäkseen junaansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.03.2013
Arvosana: 0

Picnic ja Baluette & Co. ovat aikalailla saman ruokakultturin liikeitä, kummatkin valmistavat kiireisille asiakkaille ylihinnoiteltuja patonkeja ja leipiä, joilla pahin nälkä saadaan karkoitettua. Rautatieaseman Baguette & Co. osaa laittaa leivoksensa ja voileipänsä erinomaisesti esille ja houkutus on suuri kun vitriinien ohitse kävelee, mutta loppupeleissä moni kakku päältä kaunis. Ostamamme kaksi patonkia olivat ylihinnoiltuja ja vieläpä erittäin pienikokoisia ollakseen patonkeja. Pienet ja aika kovakuoriset patongit eivät ole vain Baguette & Co -ketjun ongelma, sama ongelma on myös Picnikillä. Ihmiset tuntuvat kuitenkin ostavan näitä pieniä ja kovia patonkeja, mutta minun kirjoissani patongit kuuluvat olla isokokoisia ja pehmeitä, eikä päinvastoin. Baguette & Co:n patongit ovat karkeasti 4cm paksuja kun minusta näillä patongeilla saisi olla kokoa ainakin tuplasti enemmän. Baguette Co:n patonkien lisukkeet eivät ole myöskään ole erikoiset, mitä nyt hiukan salaattia ja juustoa ovat lätkäisseet sisälle valitun päälisukkeen lisäksi. Ymmärrän että kiireessä nämä pika patonki-kioskit toimivat ja ne voivat olla se ainut vaihtoehto, mutta jos on aikaa niin suosittelen hakemaan eväänsä jostain muulta, vaikka Subwaysta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 04.09.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rautatieasema, 00100 Helsinki - Reitti
040 862 2983
http://www.baguetteco.fi/asemaravintolat/baguette-co/

Vaihtoehtoisia ravintoloita