Suljettu

Cafe Metro

kahvila
Arvosana 4.3 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ohikulkiessa lounaalle. Kieltämättä paikka näyttää (ehkä sijainnin osalta kun ollaan Kaisaniemen metroassemalla) siltä että olin asettanut odotukset aika alhaalla ruoan laadun suhteen kun tilasin silakkapihvit. Kuitenkin hyvin postiivinen yllätys, silakkapihvit olivat rapeita, hyvänmakuisia, samoin niitten seurana ollut muusi oli hyvää, kermaviilipohjaista kastiketta ja hieman salaattia mukana. Lounaaseen kuului myös leipä ja kahvi/tee.
Menee kyllä korkealla omassa sarjassaan lounaan osalta, joskus aiemmin olen käynyt kahvilla Cafe Metrossa, ne kokemukset eivät kovin kummoisia, paikan pullat eivät ole kovinkaan maukkaita. Mutta tämä lounas oli mainio!

Palvelu ystävällistä ja reipasta, sekalaista seurakuntaa asiakkaana, mutta ei nyt mitään häiriönaiheuttajia kuitenkaan. Paikan päivän lehtivalikoima myös kattava.

Lounaan hinta 7,20 € on kyllä sellainen että harvoin näkee nykyään ja vielä kun sille saa vastinetta hyvän ruoan muodossa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 07.07.2015
Arvosana: 0

Paras yllätys oli perinteiset lämpimät kotiruuat (nakkikastiketta, lohikeittoa ym), joita kaupungilta saa hakemalla hakea. Mukava kiinalaistaustainen henkilökunta tietää mitä asiakkaat toivovat. Paikka sopii myös opiskelijabudjetille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.03.2014
Arvosana: 0

Hyvä kotiruokamainen lounas huokeaan hintaan. Ei moitittavaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 01.07.2013
Arvosana: 0

Yksi suosikkikahviloitani keskustassa, joka on hyvällä paikalla. Ruoka on edullista ja palvelu on ystävällistä. Patongitkaan eivät ole hinnalla pilattuja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 09.01.2012
Arvosana: 0

Pieni kahvila-lounaspaikka Kaisaniemen metroasemalla. Keittolounas 6 euroa ja kookas pitsapala 3 euroa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 10.10.2011
Arvosana: 0

Sijainti

Vuorikatu 16, 00100 Helsinki - Reitti