Keittiö auki

Cafe Veggie

kasvisruokaa
Arvosana 2.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Take away lounasannoksesta jäi nälkä. Annoksessa oli kaksi kasvispihviä ja vain muutama hassu lohkoperuna, salaattia tosin oli kohtuullisesti. Mukana ei ollut edes leipää. Harvoin take away lounaan jälkeen joutuu hakemaan toisen lounaan, jotta saisi vatsan täyteen.
Annoksen maut tosin olivat suhteellisen kohdillaan, mutta toivoisin ettei lounasannoksen syötyäni jäisi enää kova nälkä. Hinta-laatusuhde ei näin ollen mielestäni kohtaa. Olisin myös toivonut useampia lounasvaihtoehtoja, joista valita. Paikassa oli käytössä lautasannokset buffet pöydän sijaan. Palvelu oli mielestäni aika keskitasia. Jälkiruoaksi ostamani leivos onneksi oli hyvää. Ravintola on koira- ja lapsiystävällinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.03.2019 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Halusimme tutustua helsinkiläisen kaupunginosan kasvisravintolaan. Näitähän ei ole liikaa. Veggien interiööri on erittäin miellyttävä, ja paikailiset varmasti arvostavat ravintolaa/kahvilaa. Oli iloinen yllätys, että vielä klo 16 oli tarjolla päivän lounasannosta, kreikkalaista kasvispataa. Annos oli runsas, mutta koostumukseltaan ja mauiltaan melko mitäänsanomaton. Parempi valinta olisi todennäköisesti ollut kasvispiiras lisukesalaatilla. Maistoin myös porkkana-kookoskakkua, joka oli maukas, muttei mieleenpainuva. Palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista, mutta aika eleetöntä ja neutraalia. Ei oikein saanut tuntumaa siihen, olimmeko toivottuja asiakkaita vaiko emme. Mukava kokemus, mutta olisi voinut olla mukavampikin. Paljon hyviä ideoita sisustuksen ja tunnelman suhteen. Panostusta tarjontaan ehkä kaipaisi enemmän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.09.2015
Arvosana: 0

Ihana miljöö ja sympaattinen & todella kohtelias palvelu. Gluteenittomia ja laktoosittomia piiraita, ihana yllätys ruokarajoitteiselle!! Aurinkoinen terassi iso plussa. Piiras oli maistuva ja täyttävä, salaatti kelpo lisäke. Mukava kahvila tunnelmallisessa Munkkivuoressa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.07.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tuore, kunnon kokoinen ja hyvänmakuinen salaatti vuohenjuustolla. Raikasta. Juuston grillaus onnistunut nappiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: 0

Veggie teki jo ensimmäisellä kerralla vaikutuksen sympaattisen ja ystävällisen palvelun ja herkullisten kasvispiirakoittensa ansiosta. Tällöin tilausta tehdessä myyjä (omistaja?) pahoitteli englanniksi suomenkielentaidottomuuttaan. Ainoina asiakkaina meille tarjottiin maistiaisiksi lehtevää mansikkaleivosta, joka oli yllättävän raikkaan makuista ja kokeilemisen arvoista.

Toisen kerran nyt n. kolme kuukautta myöhemmin tilausta tehdessämme oli leuka loksahtaa paikoiltaan, kun sama mies palveli sujuvasti suomenkielellä. Sivusalaatin kanssa tarjoiltavat piirakat edelleen yksiä parhaista mitä Helsingin kahviloissa olen maistanut.

Tunnelmallinen ja sympaattinen kahvila, josta huokuu että paljon yritystä on pelissä, hyvällä tavalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.01.2015
Arvosana: 0

Lounaslistalla oli (loppiaisena) valittavana yksi annos: paistettuja perunoita, tzatzikia ja papusalaattia joten otimme sen. Perunat olivat herkullisia, tzatziki maukasta ja salaatti iso. Söisin täällä toistekin. Lounaan lisäksi tarjolla oli erilaisia suolaisia piiraita yksinään tai salaatin kanssa sekä muita kahvilatuotteita. Paikka on pienehkö mutta pöytiä oli paljon, tilat olivat viihtyisästi kalustetut ja eikä kahvila ollut meluisa. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Munkkiniemen puistotie 22, 00330 Helsinki - Reitti
045 8627008
http://www.facebook.com/Veggie.helsinki

Vaihtoehtoisia ravintoloita