Ei tietoa

Chilli Mikonkatu

kebab
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (17)

Yökebab.

Iskenderintapainen, bulkkilihaa, perus-salde, leipä oli tosiaan ihan mikrotettu pitapeipä. Annoskoko kai ihan ok yölliseksi pikaruoaksi..

Ei tämä nyt niin kamala kokemus ollut, oikeastaan ollakseen yöllinen keskustakebab ihna ok. Palvelu oli tehokasta, ruoka tuli nopsaan, ja ravintola oli ajankohdan huomioonottaen yllättävänkin siisti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.02.2017
Arvosana: 0

Vihainen asiakaspalvelu, syömäkelvotonta ruokaa, ei enää ikinä uudelleen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 31.12.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jos sattuu tekemään mieli kebabia ranuilla, tulee se tarve tyydytettyä yleensä täällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.10.2016
Arvosana: 0

Söin kanadöneriä, kun tarjouksessa oli. Sain ruokamyrkytyksen. Ravintola oli hiljainen sunnuntai-illalla ja ruoka sekä salaatit olivat varmaan seisseet kauan. Ruoka oli toki ihan ok:n makuista ja sai maksaessa jo naaman eteen, mutta ei kyllä tule toiste vierailtua täällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0

jos teiltä pyydetään kanakebabia, antakaa kanakebabia. jos teidän ravintolassanne ei ole muita asiakkaita, ei varmasti ole liikaa pyydetty että jos asiakas pyytää KANAkebabia, silloin ei laiteta kebabia boksiin. Ilmeisesti pitäs aina tarkistaa mitä helvettiä siellä boksissa mahtaa olla, jotta saa mitä tilaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.10.2014
Arvosana: 0

Surkein ravintolapalvelu Helsingin keskustassa. Muutamia kertoja nähnyt, kuinka kebabpitäjät huijaavat asiakkaita rahallisesti. Varsinkin baarien sulkeuduttua viikonloppuisin yrittävät vedättää. Muutama myyjistä puhuu todella surkeaa suomea ja kun yrittää selvittää asiaa, niin loppuu viimeisetkin suomenkielen taidot. Lopulta uhkaavat soittaa poliisin eikä rahojen palauttamisesta/muista korvauksista ole tietoakaan.

En suosittele Mikonkadun Chilli kebabia kenellekään. Jos välttämättä täytyy Chillissä syödä, niin menkää Hakaniemeen. Siellä loistava henkilökunta ja palvelu pelaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.05.2014
Arvosana: 0

Salaatti oli tuoretta ja hyvää. Pita, sekä rulla kebab olivat täysin vetisiä. Pitaleivän tulinen kastike on aika mieto, mutta hyvänmakuinen. Rullakebab oli todella pieni ja tehty tortillawrapista, eikä pizzataikinasta, kuten yleensä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.10.2013
Arvosana: 0

huom! huijaavat baarista tulleita! käynyt muutamaan otteeseen baari illan jälkeen ja joka kerta huomannut saaneeni liian vähän rahaa takaisin!olin aiheesta kuullut mutta en uskonut että itselleni voisi käydä näin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 15.08.2013
Arvosana: -2

Täyttävää edullisesti. Falafelit olivat hyviä, vaikkakin kuivia. Salaattia olisi voinut olla enemmän ja tomaattikastiketta vähemmän. Palvelu oli mukavaa ja ateriat saapuivat pöytään sutjakkaasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.07.2012
Arvosana: 0

Miellyttävä miljöö ja ystävällinen palvelu. Pitakana runsaalla salaatilla toimii ja kanasalaatti pelitti hyvin, vaikka kanaa olisi voinut olla enemmän ja kastiketta vähemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 09.04.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mikonkatu 8, 00100 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita