Keittiö auki

Corona Baari & Biljardi

toasteja
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (22)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vanha ja kulunut baari, jossa on surkea ilmapiiri ja keskivertoa huonompi juomavalikoima. Henkilökunta on katkeroitunutta eikä osaa käyttäytyä, vaan kohtelevat asiakasta kuin roskaa. Kapakassa voi pelata biljardia, mutta todella kalliilla viikonajasta riippumatta. Parin korttelin päästä löytyy mm. Chaplin, jossa saa pelata ilman henkilökunnan kuittailua. Vältä kuin ruttoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.11.2015
Arvosana: 0

corona baarin terassi on ihan pasras varsinkin kesäsin vaikka ei ole lämmintä siellä on lämmitykset ! ihana paikka ! corona baarin toustit ovat todella hyviä ja niin halpoja nopeita pikkunälkään..:) ! suosittelen paikkaa ! biljardi puolikin on upea vaikaa en lajista välitä, ja matti pellonpään taulu ! huh !! :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 29.04.2015
Arvosana: 0

Kävin corona baarissa ystävieni kanssa sanoin että onnistuuko drinnki mihin tulee jää murskaa, baarimikko sanoi että onnistuu mutta en jaksa murkskata jäitä vaikka tuo kone onkin tuossa vieressä.. Sanoin että otan saman drinkin sitten isoilla jää paloilla, tähän baarimikko totesi että se on huonoa eikä tehty oikein jos otan sen sellaisenaan ota jotain muuta......? Sanoin että haluan sen ei haittaa jääpalat tylysti jatkui loppupalvelu.. Juuri kun olin maksanut juomani muistin että piti ostaa kaverillekkin bisse sanoin että anteeksi saisinko vielä oluen, baarimikko käänty ja katsoi minua "sekin vielä?" Ei puhunut enää mitään tämän jälkeen.... Ihan hel*etin huono asiakaspalvelu coronabaarissa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.04.2015
Arvosana: 1

Lähdin toiselta puolelta kaupunkia Coronan halvalle brunssille - hinta oli vain 7. 5€. Yrityksen internetsivustolta löytynyt halpa hinta houkutti, ja hyvä sijainti kaupungin keskustassa.

Maksaessani brunssia, ei sitä 10€ setelillä saanut maksettua. "Lisää lisää, 13.5€". Kysyin että teidänhän nettisivuilla lukee että hinta on 7.5€, mutta vastaukseksi sain Kaurismäkeläiseen tyyliin "joo voihan siellä lukea mitä tahansa." Tarkemmat kysymykset eivät tuoneet minkäänlaista lisätietoa, vain tylyjä vastauksia. En kehdannut seuralaiseni vuoksi lähteä ulos paikasta, vaikka mieli olisi tehnyt. Tyly palvelu tottakai kuuluu paikan imagoon, mutta Kaurismäki-larppauksen olisi voinut hetkeksi ehkä jättää väliin.

Brunssilla ei luonnollisesti ollut mainoksen lupaamia perunatortilloita, munakas oli loppunut, eikä sitä saanut viimeisen tunnin aikana lisää ollenkaan. Taso muutenkin oli erittäin huono hintaan nähden - chorizo-makkara muistutti lähinnä einestä. Paketista lautaselle heitettyjä leikkeleitä olisi kyllä ymmärtänyt jos hintaa ei olisi tuplattu. Vatsan sai täällä kutenkin täyteen. Kahvi kuitenkin oli oikein hyvää, ja fazerin mariannemuffinsi yllätti itseni. Plussaa myös että teen saa hauduttaa itse irtolehdestä.

Internetsivustolle ei ollut vieläkään hintoja korjattu - vaikka tätä pyysin. Harhaanjohtavaa markkinointia siis. En todellakaan tule uudestaan, varsinkaan kun minkäänlaista anteeksipyyntöä ei tullut. Muutaman euron hinnannousun olisi ymmärtänyt, mutta hinnan tuplaaminen kyllä jo vaatisi tason parantumista - ei heikkenemistä.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 14€ Lisätty: 16.03.2015
Arvosana: 0

Kysyin (selvinpäin) baarimikolta kirpeää ja pitkää drinkkiä. "MIKÄ ON HIRVEEN PITKÄ DRINKKI?", "Kirpeä...", "Jaa, no voin mä sinne suolakurkun laittaa.". Tämän jälkeen sanoin molemmille olevan helpompaa, että otan lasin cavaa. Onneksi se oli halpaa. Kiertäkää tämä luukku kaukaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 19.09.2014
Arvosana: 0

We were a group of 16 sober women and because the service was so bad we decided to leave altogether and give our money to the next place. They were happy with the 250euros we spent in under 45min.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.06.2014
Arvosana: 0

The service was super rude and and personnel need some sort of anger management training. Never ever has a staff member physically threatened a asking customer! Never again.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.04.2014
Arvosana: 0

Kurko kokemus. Legendaariset leivät. Laatu riippuu vähän tekijästä. Paikan tunnelmasta lisämausteita. Kantapaikka kohta 20 vuotta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 28.12.2013
Arvosana: 0

Törkeää ja epäasiallista käyttäytymistä portsarilta ja yhdeltä baarimikolta. Nyt entinen Corona baarin kävijä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.08.2013
Arvosana: -1

Toastit ovat perus käppäsiä, vegaanista ruokaa ei ole saatavilla ja annokset lievästi liian kalliita. Palvelu usein on melko töykeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 04.03.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Eerikinkatu 11, 00100 Helsinki - Reitti
(09) 75175 611
http://www.capitalcatering.fi/default.aspx?id=44

Vaihtoehtoisia ravintoloita