Lounas käynnissä

Hernesaaren Ranta

eurooppalaista
Arvosana 2 / 5

Hernesaaren Rannan ravintola-alueella ruokaa ja juomaa tarjoavat Konttiterassin puolella Hanko Sushi, Street Gastro, Robert’s Coffee, Ben & Jerry’s sekä Seaside Bar ja Champagne & Wine Bar.

Aurinkorannalla on nurmella aurinkotuoleja ja Piece ’n’ Love Pizza, Sun Terrace Bar sekä meksikolainen Chalupa.

Sunnuntaisin tarjoillaan brunssia klo 12-16.

Rapuviikot alkavat elokuun 2015 puolivälissä.

Keskiviikosta sunnuntaihin alkaa alkuillasta meno Huvilateltassa, josta voi varata looseja illanviettoon.

Kesäkeidas on avoinna joka päivä klo 10–02 (säävarauksella). Keittiöt auki tilanteen mukaan. Säistä riippuen pyritään pitämään auki syyskuun loppuun asti.


Arvostelut (11)

Ruoka on välttävää ja juomapuoli on kallista suhteessa laatuun. Edes merinäköalat ei selitä lisää hinnoissa, koska proomun takia sellaisia ei ole. Palvelu on kunnossa. Iltajuominkeihin sopiva paikka, mutta ei lounas- tai päivällispaikaksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 10.08.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihana paikka! !!
Eilen, jo pimeänä Syysiltana, hernesaarenrannan baari/tanssipaikka oli kuin joku ihana keidas keskellä pimeää telakka-aluetta :)! Ihmiset (asiakkaat sekä henkilökunta) olivat iloisia, hyvää musiikkia ja ihana miljöö (kauniit koristevalot ja valaistus , onnistunut arkkitehtuuri, sisustus..!) Hernesaarenranta on täydellinen paikka.. ja juuri tällaista kaivattiin Helsinkiin, vaikkei näin hienosta paikasta välttämättä moni osannut edes unelmoida :D ! Kehuja sataa, mutta tarkoitan joka sanaa.. Olen todella tyytyväinen eiliseen käytiini kyseisessä paikassa ja
haluan kiittää tästä onnistuneesta kokemuksesta !!:) En tiedä mitä paikalle käy syksyn edetessä talveen, mutta ensi kesänä aion taas tulla ja etenkin ensi syksynä, sillä tunnelma on erityisen hieno näin pimenevissä illoissa.
Ps. Erityiskiitos myös tummahiuksiselle pantapäiselle tarjoilijalle hyvästä ja iloisesta palvelusta :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Käytiin testaamassa Venetsialaispäivän brunssi. Järkytys oli kova kun kävi ilmi ettei 25e maksavaan brunssiin sisälly kahvi/tee. Eikä kumpaakaan ollut edes myytävänä. Mikä se semmonen brunssi on jossa ei saa kahvia? Muutenkin toteutus vähän ontui. Pöydästä puuttui jatkuvasti jotain ja osa ruuista ilmestyi pöytään vasta puoli tuntia alkamisen jälkeen, jolloin oli vatsa ehtinyt jo täyttyä. Ruokien maussa ei valittamista, osa tosi maukkaita osa ok. Ainiin ja leipätarjonta oli kyllä aikamoinen pettymys, kori valkosta peruspullapaahtista ilman paahdinta, ei uponnut kenellekkään. Ei voi kyllä suositella ainakaan tuolla hinnalla. Paikka viihtyisa ja hauska idis, vaan jossei homma toimi ni ei toimi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.08.2015
Arvosana: 0

Sedun uusi kompleksi on ristiriitainen paikka.

Kompleksin yleisilme on muovinen ja teennäinen tekopalmuineen. Kuitenki tavallaan kiva idea tehdä tämmöinen hieman eurooppalaistyyppinen baari-ravintolakeidas, toteutus vain hieman ontuu.

Mites se ruoka? Otin kolmen tacon setin Chalupasta (nauta/possu/kana). Lisukkeet ja kastikkeet sai valita muutamista vaihtoehdoista. Lopputulos on kuitenkin jokseenkin mauton ja tylsä. Edes suositeltu chilikastike ei antanut makua.

Maistoin myös Peace and Loven pizzoja. Ne tehdään grillissä ja sen myös maistaa, hyvällä tavalla. Salami- ja lohipitsoista löytyi makua ja kokoa. Mestoilta löytyy myös ainakin Hanko Sushi, Street Gastro ja Ben & Jerry's.

Juomaa sai baarin puolelta ja se oli kallista.

Tämmöisessä rantapaikassa olisi kiva jos voisi ihastella merta...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.08.2015
Arvosana: 2

No tuota bilepaikkana varamasti ihan kiva tai aurinkoisen paikan drinkille. Ruokapuoli on kyllä heikompaa. Mutta jengi löytänyt mestan kyllä. Silti ei ihan satasella toimi, vähän sinne päin, jotain puuttuu vielä. Merenrannassa ei ole merinäköalaa. Kummallista. Skiffersissä on luksusfiilis, täällä sellainen köyhän miehen lauta-aita Ibiza.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: 0

kiva paikka jonne tulen uudestaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.08.2015
Arvosana: -1

Pizza huonosti paistettu, sushiin riisi kovaa. ... Täällä ei kannata syödä, juominen onnistuu. Hiekka varmasti lentää tuulisella säällä. Musiikki kakkaa. Ruma lauta-aita, halvalla tekeminen näkyy. Palmut korneja, olisi edes Sedu iskenyt Tekokoivut tai männyt rantansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.08.2015
Arvosana: -1

Aurinkoisen päivän mesta. Kävimme testaamassa kauniina lauantaina. Pöydät olivat lähes täynnä, mutta pienen hengailun jälkeen pääsimme istumaan. Hernesaaressa oli kaikenikäisiä ihmisiä, ja veneilijöitä tuli laituriin tasaisesti. Alueella on siis useita konttiravintoloita ja -baareja, joista voi valita mieleisensä. Pöydät ovat kaikkien yhteisessä käytössä. Haimme ruoat Street Gastron kontista, jossa oli tarjolla leipiä eri täytteilla. Karitsaleipä oli todella maukas. Liha oli pitkäänkypsennettyä, mureaa ja maistuvaa. Lisäksi leivässä oli kasviksia ja jogurttikastiketta. Hyvä ja sopivankokoinen huikopala! Saimme ruoat lopulta 15 minuutissa, vaikka myyjä varoitti puolesta tunnista. Juomia haimme parista eri paikasta. Talon viini oli edullista ja hyvää (28€ pullo), mojitot kalliita (12,5€/kpl) ja kelvottomasti tehtyjä. Idea kasata eri ruokapaikkoja ja baareja samalle alueelle on hyvä, ja muistuttaa Teurastamoa. Plussaa hienoista merinäköaloista! Arvostelu on tehty ruoan ja miljöön perusteella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 08.08.2015
Arvosana: 1

Hernesaaren ranta – tuo kaikkien janoisten sankareiden luvattu kohtaamispaikka Sedun armosta. Boogie itse asiassa oli kohdillaan kuin SK-ravintoloiden parhaimpina aikoina (vai olinko vain nuori silloin?). Terassia, lepotuoleja, hiekkaa, palmuja, juomia, konttiruokaa on tarjolla isommallekin väelle, mutta aurinkoisena torstai-iltana omaa paikkaa sai muutaman hetken etsiä. Jengi on siis löytänyt entiselle jättömaalle.

Puolen tunnin jonottamisen jälkeen saimme Chalupan tiskiltä eteemme liha- ja possuquesadillat. Tällä odottamisella on paree olla hyvää ja olivathan ne: laadukasta lihaa, sulanutta juustoa, mustapapuja, salaatti vierellä, soosit päällä. Annoksen koko yllätti positiivisesti, vaikka olin aluksi skeptinen. Parin euron nachopussi vielä mukaan, niin nälkä lähti varmasti.

Toivon Hernarista pysyvää kesänviettopaikkaa. Köyhän miehen Rivieralle on aina Stadissa tilausta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 07.08.2015
Arvosana: 2

Pizza ihan ok, mutta herrajumala sentään mikä mestä. kalja kallista, paska musaa, jengi ihan hirveen junttia. Yöh.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: -2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hernesaarenranta 6, 00150 Helsinki - Reitti
+358 40 739 7201
http://www.hernesaarenranta.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita