Avautuu 11:00

Ravintola Meritorppa

hotelliravintola
Arvosana 3.8 / 5

Skandinaavinen ravintola Hotelli Kalastajatorpan yhteydessä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Parempaa brunssia. Ystävällisen ja palvelualttiin henkilökunnan tarjoilemien juomien siivittämän alkuruokapöytä tarjosi kaikille ryhmämme syöjille jotain. Myös lapsille. Pääruoka oli miehisestä näkökulmasta katsottuna, annoksena hieman pieni, mutta alkuruoan jälkeen, ennen jälkiruokia juuri sopiva. Kokonaisuutena hintansa arvoinen kokemus, suosittelen kuitenkin vierailua selkeällä säällä jolloin myös maisema tarjoaa nautittavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: 0

Herkullinen sunnuntaibrunssi! Hieman hintava, mutta sisältää pöytään tarjoiltavan lämpimän ruoan sekä runsaasti herkullisia alkuruokia sekä jälkiruokia. Parinkympin brunsseihin verrattuna on valikoima selvästi laadukkaampaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: 0

Upeassa merimaisemassa herkuttelemassa. Ihan ensimmäiseksi vaikutuksen teki upealla näköalalla oleva terassi. Seuraavaksi hauska ja rento palvelu. Myös ruoka oli erinomaista. Söin Light Summer menun, lohitataki, karitsaa, sitruunaposset. Ihan himpun verran minun makuaistini olisi vaatinut enemmän suolaa (tai enemmän kastiketta karitsalle), mutta muuten kaikki kolme annosta olivat hyviä ja kauniita. Tänne tullaan uudelleen ihan varmasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 04.08.2013
Arvosana: 0

Sijainti tosi houkutteleva kauniine merinäköaloineen. Henkilökunta ystävällistä Juhannusaaton kiireestä huolimatta, koska ravintola oli aika täynnä.
Ruoka hieman mautonta. Olisi voinut olla hieman edullisempaa laatuun verratuna. Lounaslista suppea (kallis). Olisimme toivoneet lounaslistaan esim. leipä- salaattivaihtoehtoja esim. porsaakyljen sijaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.06.2013
Arvosana: 0

Amazing sunday evening with excellent three course meal and one of the most beautiful sea side view in Helsinki!

Suosittelen! +++
Very much recommended! +++

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 09.06.2013
Arvosana: -1

Arkipäivän lounas ihanalla merelle päin olevalla terassilla. Ravintola oli tyhjä, silti pöytävarausta peräänkuulutettiin. Terassi ei täyttynyt, sisällä ei ollut ketään. Palvelu oli kautta linjan todella kiireistä ja kulmikasta, terassin lattiapuut vain kolisivat, kun henkilökunta pisti puolijuoksua (suotta, sillä asiakkaita oli vain nimeksi). Henkilökunnan kiire oli suuressa ristiriidassa ihanan rauhallisen sijainnin kanssa.

Ruoka keskivertoa, laatuunsa nähden varsin ylihintaista - selvästi merimaisemalisä. Paikkana kuitenkin niin viihtyisä, että on mentävä toistekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 27€ Lisätty: 06.06.2013
Arvosana: 0

upea brunch sunnuntaina! kiitos. kaikki ruuat olivat loistavia ja maistuvia. Ja emme edes jälkiruokaa enää jaksaneet.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 34€ Lisätty: 21.05.2013
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.09.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2011
Arvosana: 0

Auringonlasku pelasti illan. Piipahdimme ex tempore -iltapalaselle terassille eli Meritorpan puolelle. Lueskelimme listaa varsin edullista samppanjaa siemaillen, ja päädyimme molemmat kauden kasvisruokaan eli kantarelli-mascarponerisottoon. Ruoka saapui varsin kohtuullisessa ajassa ja oli kelpo esitys, lisäksi kaunis kuin mikä.

Tarjoilijalla sen sijaan oli hiukan vaikeuksia pysyä tahdissa mukana, terassi oli kyllä täynnäkin. Kohtelias ja ystävällinen tämä nuori neiti oli, mutta tuotetuntemus oli aika heikkoa. Kokemus kipusi kuitenkin kirkkaasti plussan puolelle mahtavan merinäköala-auringonlaskun ja samppanjan myötä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 20.07.2011
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki - Reitti
09 45 811
http://www.hravintolat.fi/kalastajatorppa/ravintola/meritorppa/