Keittiö auki

I Love Food

mixed-kitchen
Arvosana 2.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (99)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Buffet ruoka monipuolista, todella hyvää ja maukasta. Salaatit monipuoliset. Kotiruokatyylistä, mutta extra plussat riisille. Pizza ja kebab ei eksy minun lautaselle, mutta en tunne jääväni paitsi mistään. Sunnuntain 14 euroa liikaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 19.09.2015
Arvosana: 0

Kävin pariviikkoa sitte ekan kerran Helsingissä. Tuntematon paikka, ja ruokaa piti löytää. Onneks löyettii tää paikka. Niin hyvää ruokaa. Hyvää palvelua henkilökunnalta. Ruoka oli normaalia "kotiruokaan" verrattavaa eikä mitään "sienimuhennusta valkosipulikastikkeella" tai "etanaa hapanimeläkastikkeessa". Niinku aina joka ikisessä ravintolassa on. Ja ite kokkina yllätyin, että salaatti oli PESTY, seoli puhasta, raikasta ja hyvää. Nm. Monessa eri ravintolassa ollu töissä, ja missään ei ikinä pesty salaatteja. Ainut miinus et vähän ois saanu ollu suolaa lisää ruuassa, mutta pöydässä oli sirotin, niin sillä pysty ite laittamaan lisää. ps. Piti seuraavana päivänä käyä uuestaan syömässä tuolla, oli niiiin hyvää. SUOSITTELEN!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: -4

Hyvin peruskauraa. Leikkeet olivat hyvin perusmättöä. Kokemus erittäin neutraali, ei jäänyt positiivisia eikä negatiivisia fiiliksiä. Kai täällä joskus toistekin voi käydä että saisi mielipiteen paikasta suositellakko vai ei.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.07.2015
Arvosana: 0

Aivan surkea Buffet kyseisessä paikassa. Ruokajuomaksi oli vain pelkkää vettä. Kebabia ja pitsaa ei näkynyt missään... Lihapullatkin olivat täysin einestavaraa. Ainoa positiivinen kommentti tulee riisistä, se oli yllättävän hyvää. Mutta mielellään suosittelen kuitenkin lähellä olevia muita paikkoja, kuin tätä ko. olevaa "ravintolaa".

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.09.2014
Arvosana: 0

Buffet nykyään 10 €. Ottaen huomioon ruoan (heikentyneen) laadun se on aivan liikaa. Työkaverit vakioasiakkaita, joten täällä on puoliväkisin tullut käytyä liiankin usein. Lounasbuffet sisältää yleensä nykyään vain jossain valmiskastikkeessa lilluvaa kanaa, raskaassa juusto- tms. kastikkeessa uitettua kuivaa kalaa, valmislasagnea tai paneroitua puolivalmisteesta tehtyä kanaa/kalaa tms. sekä pitsaa ja kebablihaa. Ainoa plussa on ihan ok salaattipöytä, mutta sekin on raskaamman puoleinen ja sisältää pääosin halpoja raaka-aineina eikä se ole pääosin tuoretta nähnytkään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.05.2014
Arvosana: 0

Minusta paikan buffet on ihan hyvä ja siellä on tarpeeksi syötävää varsinkin salaattipöydässä. Kebab ei ollut minusta parasta mahdollista ja en pidä siitä pahemmin riisin tai ranskalaisten kanssa, mutta se oli ihan syötävää ja vatsan sai täyteen. Minusta ainakin kana oli hyvää. Kaipailisin ehkä erilaisempia kastikkeita kebabin kanssa. Pidin varsinkin salaattipöydästä sillä valinnanvaraa oli hyvin paljon.

Minun makuuni ruoka saisi olla maustetumpaa, mutta kokemus ei ollut kuitenkaan mitenkään erityisen huono. Jotenkin tuntuu siltä, että mausteita tai makua olisi saanut olla ruuassa hieman enemmän.

Minusta limonadit ovat kyllä ravintolassa melko kalliita, mutta buffettiin onneksi sisältyy vesi.

Mielestäni paikka on ihan asiallinen, joten saatan käydä joskus uudestaankin vaikka testailen uusia ruokapaikkoja.

Suosittelen istumaan ravintolan takaosassa sillä siellä on huomattavasti siistimpää ja kivempi tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 21.04.2014
Arvosana: 0

tosi monipuolinen buffetti,saa hakea useamman kerran. ja a la carte annokset isoja,riittää suurempaankin nälkään!syödään aina takaosassa,siellä rauhallisempaa.
henkilökunta rentoa ja ystävällistä.
voi suositella!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 13.11.2013
Arvosana: 0

runsas salaattipöytä ja lämpimissäkin ruoissa tarpeeksi vaihtoehtoja,Mukava palvelu. Suosittelen

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.09.2013
Arvosana: -2
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Buffetti 9,5e. Suhteellisen monipuolista mättöä kovaan nälkään.
Ruuan laatu tietty ei aina ihan maksimaalista buffetissa (seisovat pitkään) mutta eipä toi juurikaan haitannut kovassa nälässä. Pientä kivistelyä vatsassa alkuun mutta hyvinpä noi lähtee sulamaan eikä mitään ongelmia myöhemmin. Plussaa että toivat jäisen vesikannun myöhemmin. Sain valueta rahalleni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.08.2013
Arvosana: -2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Urhokekkosenkatu 1, alakerta, 00100 Helsinki - Reitti
097274767

Vaihtoehtoisia ravintoloita