Lounas käynnissä

Mestaritalli

ruoka- ja tilausravintola
Arvosana 3.9 / 5

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Mestaritallissa nautitaan arkipäivisin maistuva lounas- ja salaattibuffet ja joka sunnuntai tarjolla on runsas skandinaavinen brunssi. Mestaritalli on myös oiva valinta illallisravintolaksi. Juuri remontoidun ravintolan tunnelmalliset puitteet kruunaavat tärkeimmänkin illan ja isolta terassilta voi ihailla kesäillan auringon viimeisiä säteitä.


Arvostelut (53)

Ei kertakaikkiaan mitään moitteen sijaa. Olimme neljän hengen liikelounaalla. Miljöö kertakaikkisen upea. Pysäköinti helppoa. Palvelu reipasta ja ystävällistä. Pääruoaksi nieriää kauden kasviksilla ja jälkiruoaksi pavlova tuoreista hedelmistä. Kaikki toimi. Ehdottomasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 09.07.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Terassi on tämän paikan parasta antia. Aurinkoa koko päivä ja mukavat kalusteet. Lounaalla salaatti-noutopöydässä paistoi suunnittelun ja toteutuksen väsymys. Purkista silliä ja oliivia, makaroni-savulohisalaattia (!) ja tomaattilohkoja. Leipä markettitasoa. Pienellä omistautumisella salaattipöydästä saisi hittituotteen ja stadin ykkösterden täyteen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 08.06.2016
Arvosana: 0

Kävimme ystävätterni kanssa lounaalla ja ai kamala mikä kokemus. Suhteellisen "ripeän" sisääntulon ja seisaaltaan tilaamisen jälkeen istuimme hetken pöydässä, josta sitten lähdimme hakemaan sisältä salaattia. Emme ehtineet edes pöytään takaisin, kun tarjoilija toi meille pääruokia pöytään. Pyysimme , että voisiko olla mahdollista, että jos nyt saisimme syödä salatti annoksemme ja keiton ensin ja sitten siirtyisimme pääruokaan. Tarjoilija hyvin väkinäisesti otti lautasemme ja kertoi, että vie ne lämpölampun alle odottaan. Noin 15 minuutin päästä halusimme pääruoat ja yllätys yllätys, tarjoilija toi todellakin ne samat lautaset meille ja ruoka oli kylmää. Pyysimme, että olisiko vähintääkin kohtuullista jos saisimme lämmitettynä nämä ruoat, Laittakaa vaikka mikroon, ihan sama kunhan ruoka olisi lämmintä. Saimme sitten kuitenkin ihan "uudet" annokset. Sen jälkeen saimme murhaavan näköisiä silmäyksiä jokaiselta tarjoilialta jotka pyörivät siinä terdellä. Kuitenkin pois lähtiessä kukaan kolmesta tarjoiliasat ei ottanut meihin minkäänlaista katsekontaktia, että olisimme saanneet tervhtiä tai nyökätä kiitoksesksi pois lähtiessä.Jäi todella huono fiilis ja emme tule itse satikka suosittele kenellekkään muullekkaan tätä kyseistä ravintolaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 05.08.2015
Arvosana: 0

Olimme 4. 7.ruokailemassa:ruoka hyvää,hinta OK. Menu yllättävän suppea.Henkilökunta ystävällistä ja palvelu ripeää.
Mutta: Näimme noutopöydän leipien kimpussa linnun joka lähti karkuun kun tarjoilija tuli.Tarjoilija myös näki linnun selvästi mutta ei tehnyt mitään pöydän suhteen käveli vain tyynesti ohi. Toivon ettei kukaan saanut/saa esim. salmonellaa ko.välinpitämättömyydestä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: 0

Olimme perhebrunssilla Helluntaina ja olimme kuullet sekä positiivistä että negatiivistä aiemmin Mestaritallista! Meidän kokemus oli todella hyvä - tarjonta oli juuri sitä mitä luvattiin, kaikki tuoretta, maukasta ja nätisti tarjolla! Hinta-laatusuhde siis hyvin kohdallaan!!!
Meillä myös lapsia mukana 1v, 2,5v ja 12v - tarjoilijat olivat hyvin kohteliaita myös heille ja erityiskiitos mieshovimestarille - hän oli super miellyttävä ja kohtelias! Mukava vierailu kaiken kaikkiaan! Uutta suunnitellaan! :) huom! Meillä itsellämme ollut ravintoloita yli 15 v - eli olemme aika kriittisiä! Hienoa ketjulta!! Kiitos!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 24.05.2015
Arvosana: 0

Kävimme elokuisena iltana syömässä. Alkuruokana rapuleivät olivat todella hyviä. Tumma leipä oli mukavasti paahdettu ja "skagen" oli todella raikkaan makuista. Oma ruokani worsmakki oli perinteinen ja todella hyvää. Ei mitään pahaa sanottavaa. Tarjoilija suositteli. Vaimoni sen sijaan tilasi kasvislasagnen. Ruoka oli lähes syömäkelvotonta. Se oli jopa hieman kylmää keskeltä. Emme valitettavasti tehnyt siitä mitään numeroa sillä vaimo ei halunnut koska tuntui siltä, että salissa oli sen verran stressaantunutta henkilökuntaa. Jäkiruoka taas oli aivan uskomattoman hyvää. Lämmintä suklaafondanttia ja vadelmasorbettia. Pisteet olisivat olleet pykälän korkeammalla jos toinen pää olisi ollut paremmin tehtyä ja tarjoilijat vähemmin kiireisen oloisia. Voin silti suositella ravintolaa yhdestä huonosta annoksesta huolimatta. -Raimo

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 23.09.2014
Arvosana: 0

Oisimme halunneet 28. 7. n. 19.30 tulla syömään ja nauttimaan kauniista kesäillasta. Ravintolassa näytti olevan tyhjiä pöytiä, joten olimme toiveikkaita mukavasta illasta (4 henk). Sisääntulossa baaritiskin takana henkilö ei sanonut mitään, siirryimme jonoon terassin puolelle (yksi pari ennen meitä). Kukaan ei tullut toivottamaan tervetulleeksi eikä mitenkään huomioinut meitä. Odotimme seisoen jonkin aikaa, mutta mitään ei tapahtunut. Edelliselle parille kuulimme tarjoilijan sanovan, että "kestää ainakin n 45 min" ruuan saaminen. Ihmettelimme todella miten on varaa kesäravintolan olla huomioimatta asiakkaita yhtenä kesän kauneimmistä illoista, koska tilaa näytti olevan. Asiakkaan tervehtiminen ja saattaminen välittömästi pöytään, juomien tilaaminen/tuominen ja menun antaminen olisivat pelastaneet pitkänkin odotuksen. Kaikki tämä puuttui. Olimme kaikki 4 aikuista sitä mieltä, että tämä oli tässä. Emme voi suositella emmekä itse yritä toista kertaa. Harmi, sillä paikka on loistava juuri tällaisia harvinaisia Suomen kesän iltoja varten ja mikä tärkeintä, ravintolakin voisi tehdä rahaa kohtelemalla asiakkaita toisin. Siirryimme toiseen ravintolaan ruokailemaan, jossa palvelu oli loistavaa.
Huom. ruuan laatu ja hinta/laatusuhde merkitty vain, koska se on pakollinen tieto. Mehän emme päässeet edes niitä maistamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Mukava kesäilta, hyvää ruokaa ja osaava ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 09.07.2014
Arvosana: 0

Sunnuntain kevät brunssi. Olimme kävelyllä ja huomasimme mainoksen joten päätimme pistäytyä. Hyvin oli hiljaista. Johtuuko ilmasta?
Ruoka oli ihan okei. Leipä oli tuoretta. Silti jokseenkin hotellimainen aamiaisbuffa. Kaipailin tuorepuristettuja mehuja. Niitä ei ollut?? Eniten ihmettelin kylläkin sisustusta. Paikka on jämähtänyt 80 luvulle. Kaipaa tosiaankin upgreidausta. Terassilta mukavat näkymät merelle. Varmasti kiva kesä ravintola. Ei ollut kesän menuita vielä :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 13.04.2014
Arvosana: 0

Olemme käyneet useasti vuosien ajan Mestaritallissa syömässä ja tuoka sekä palvelu olleet erinomaisia.

MUTTA tällä kertaa kuitenkin miestarjoilija käyttäytyi epäkohteliaasti ja tylysti. Ruoka oli hyvää, mutta kokemuksena muuten niin huono, etten enää suosittele. Taso laskenut.
En enää suosittele vauvaperheille, ravintolalle tuntui olevan ongelma että olimme vauvan kanssa liikenteessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.04.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Merikannontie 2, Toivo Kuulan Puisto, 00260 Helsinki - Reitti
+358 40 712 0234
http://www.restel.fi/fi/ravintola-mestaritalli

Vaihtoehtoisia ravintoloita