Ei tietoa

Ravintola Kaarti

Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (5)

Hieman oli ristiriitaiset ajatukset kun ravintolaa oli tableonlinessa joko kehuttu kovin tai parjattu. Jännityksellä siis menimme brunssille lauantaina. Eipä ole mitään pahaa sanottavaa tästä ravintolasta. Ruoka oli suussa sulavaa, hinta erittäin kohdallaan ja palvelu kohteliasta. Koin saaneeni rahalle vastinetta enemmän kuin tarpeeksi.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 05.08.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tästä tuli uusi lounassuosikkini! Kaartin miljöö on ehkä hieman haastava, iso sali, ei kovin mukavat kalusteet ja himmeä valaistus. Mutta loistava lounasbuffet antoi kaiken anteeksi! Salaattipöytä oli runsas, kekseliäs ja houkutteleva, pääruoissa oli useita vaihtoehtohja aina mustasta makkarasta marokkolaisvaikutteiseen kanaan. Tuore leipä oli myös hyvää! Varoituksen sana: mikäli ahdistut lukuisista lastenrattaista, voi tämä olla hieman haasteellinen paikka; töölöläisäidit vaunuineen ovat löytäneet myös paikan, eikä se ole ihme sillä ravintolan leveät käytävät ovat omiaan rattaiden kanssa liikkuville. Sulassa sovussa kuitenkin lounastimme niin taaperoiden kuin eläkeläistenkin kanssa, ja menemme taatusti uudelleen...kunhan vaan laatu, valikoima ja hinta pysyisivät näin hyvällä tasolla!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.02.2017
Arvosana: 0

Lounaspöydästä vatsantäytettä hakemassa. Päivänkeittona tarjolla maa-artisokkakeitto, joka maistui sangen lupaavalta jatkoa ajatellen. myös salaattipöytä oli huomattavasti keskimääräistä laadukkaampi.

Tämä huomoiden olikin suuri pettymys kun jouduin havaitsemaan, että lämpimänä ruokana tarjoiltu broiler-curry oli maultaan varsin vaisua + kaiken lisäksi hieman haaleaa. Annos oli huonolla tapaa " kotona tehdyn makuista", ei kuitenkaan millään muotoa syömäkelvotonta.

Itse ravintolan miljöö on varsin miellyttävä ; yhdistää tyylikkäästi uutta ja vanhaa. henkilökunnan käyttäytymisestä läpi paistoi kiireellisyys sekä stressi, vaikka ruokailun aikana ei salissa lisäkseni suurta ruuhkaa ollut.

Loistavasta startista johtuen annan paikalle uuden mahdollisuuden, vaikkapa varsinaisen menun muodossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.02.2017
Arvosana: 0

Ravintola Kaarti oli tämän vuoden ensimmäisten SYÖ-viikkojen selkeä kohokohta: kiehtova uutuusravintola, joka tarjoaa herkullisen kuuloiset annokset kympin hintaan. Tarjolla nimittäin on paahdettua siikaa ja maa-artisokkapyreetä sekä grillattu entrecoté tummalla konjakkikastikkeella ja valkosipulipyreetä. Koska molemmat kuulostivat testaamisen arvoisilta, kävin Kaartissa kahdesti.

Parilla kerralla tuli maisteltua myös Kaartin tapasvalikoima läpi perusteellisesti: tomaatti-mozzarellabruschetat, paahdettua paprikaa ja kesäkurpitsaa, bbq-härkä- ja kanakroketit sekä marinoidut oliivit. Kolme sai kympillä ja kaikki kuusi kahdella. Kaikki olivat erittäin suunmukaisia, mutta oivallisimpia olivat paprikat ja bruschetat.

Grillattu ylikypsä entrecoté oli erinomaisesti tehty ja todella hyvän makuinen. Annos itsessään oli yllättävänkin pelkistetty. Arvostan sitä, että uskalletaan rohkeasti laittaa kaikki peliin vain muutaman pääraaka-aineen varaan. Siika sen sijaan oli keskivahva pettymys. Siian maku oli valju ja annos pienehkö. Myös maa-artisokkapyree hävisi pihviannoksen valkosipulipyreelle.

Töölössä majaileva Kaarti sijaitsee Taivallahden vanhalla kasarmialueella, joka on museoviraston suojelukohde. Autokomppanian entisistä tiloista on jätetty muistoksi mm. yhtä seinää koristava suuri maailmankartta. Muuten tilat on restauroitu kunnioittaen paikan funkismiljöötä. Trendikkään nostalginen, kuuluu kuvailu. 200-paikkaisessa ravintolassa mahtuu pitämään pitoja tavallista suurempikin porukka. Arkena mahtui helposti ilman varausta, vaikka porukka kyllä oli löytänyt Kaartin. Tarjoilu oli ensimmäisellä kerralla rouhean persoonallista ja jäi todella mieleen. Illan aikana tarjoilijan kanssa tuli käytyä läpi lyhyenä sivuaineena mm. hallituksen poukkoileva veropolitiikka.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.02.2017
Arvosana: 0

Kaksi kertaa käyty, lounaalla jauhelihapihvit raakoja sisältä, mutta loistava salaattipöytä. Illalla kympin viikoilla villi meno, kun salissa yksin alle kolmekymppinen mies, joka esitteli itsensä "vanhaksi kokiksi". Asiakkaita tuli liikaa sisään ja homma kaatui. Harvoin on ravintolalle huono että sali on täysi, mutta nyt on. Tarjoilija kysyy asiakkaalta että mistäs tulit, kun oli kävellyt pöytään suoraan. Ohjetta pöytiin ohjaamisesta ei tietenkään ollut. "Tulitte sitten syömään kympin lautaset?" Ruoka sinänsä oli hyvää, mutta ehkä kaverillisen välinpitämätön palvelu jätti kylmäksi. Ei siis meidän kohderyhmämme syöntipaikka, mutta sääliksi käy ravintolatulokasta, jos Töölöstä ei löydy riittävästi nuoria aikuisia. Kasarmin ylläkerran mummot eivät varmasti tällä menolla monesti käy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.01.2017
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Pohjoinen Hesperiankatu 33A, Helsinki - Reitti
http://www.ravintolakaarti.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita