Avautuu 10:30

Mount Kailash

nepalilainen
Arvosana 5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (23)

Very nice atmosphere, good and fast service, food was excellent for the price, a great variety of dishes, also for vegans. The restaurant was very nice and neat. Would come back.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.02.2020
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erinomaista ruokaa, miellyttävä palvelu. Ensimmäinen käyntimme avecin kanssa Mount Kailashissa oli todella miellyttävä kokemus. Ruoka oli herkullista - voi sanoa jopa, että makumaailma oli hienostunut. Ravintola oli siisti ja kaikin puolin miellyttävä ja viihtyisä. Pienenpieni miinus siitä, että ravintolassa oli lievästi viileää.

Eräs aiempi arvostelija moitti ravintolan ruokia paistopinnan puutteesta. Pidän paistopinnan vaatimista valistumattomana lukuisten tutkimusten osoittaessa paistamisessa muodostuvien AGE-tuotteiden haitallisuutta. Jos ruoasta saa herkullista ilman paistopintaa, sitä voi pitää onnistuneena.

EDIT. Runsasta kuukautta myöhemmällä syöntikerralla ruoka oli aivan liian suolaista. Palautimme ruuan keittiöön mutta se ei korjaantunut, koska lampaanlihapullista ei saanut liikaa suolaa pois. Toivomme, että se oli vain kokin satunnainen moka. Harmitti silti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 27.12.2016
Arvosana: 1

Loistava ruoka. Varsinkin kastikkeet ovat aina ihan 10/10! Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.07.2016
Arvosana: 0

Tosi hyvä neppe, vahva suositus!
Kasvisruokalistalta kahlattu läpi lähes kaikki vaihtoehdot, yksikään annos ei ole ollut pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 24.01.2016
Arvosana: 0

Kuulimme, että Kailashissa on myös erillinen vegaaninen ruokalista ja sen innoittamana kävimme testaamassa. Mielestäni parasta nepalilaista ruokaa mitä olen Suomessa saanut. Myös henkilökunta todella ystävällistä. Erittäin vahva suositus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Tuli käytyä pitkästä aikaa Kailashissa, edellisestä omasta käynnistä oli varmaan yli puoli vuotta. Otimme vaimon kanssa mukaan tulista kanaa ja katkarapuja. Annokset ovat suuria ja yllätyksekseni nykyisin kolmen paprikan merkillä varustetuissa annoksissa löytyi oikeasti tulisuuttakin! Laatukin on parantunut merkittävästi edellisestä käynnistä. Suosittelen lämpimästi kun nepalilaisen nälkä iskee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 0

Ihanan ystävällinen henkilökunta, ja todella maukas ruoka. Ihanaa että saatiin lähelle hyvä nepski!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 15.05.2015
Arvosana: -1

Lounasta uber-raikkaassa ravintolasalissa, ruoka oli hyvää, aika varovasti maustettua. Tuoretta salaattia, medium kastikkeet ja medium hyvää kanaa. Naan leipä oli myös mediumisti paistettua. Annoksesta puuttui hieman sielua ja ehkä kääntämällä uunit ja pannut vähän kovemmalle tulille saisi hieman paistopintaa ja kaivattua maillard reaktiota aikaiseksi. Tuoreet yritit tekisi myös hyvää. Tästä voi vaan parantaa, varsinkin kun ravintola oli puolitäysi ja palvelu pelasi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.05.2015
Arvosana: -4

Ruoka erinomaista, hinta-laatusuhde kohdillaan ja ihanan ystävällinen palvelu! Tänne tulen useammin, ehdottomasti alueen paras nepalilainen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 07.05.2015
Arvosana: -1

Uuden nepalilaisen avattua on tästä tullut vakiopaikkani. Henkilökunta on ystävällistä ja mukavaa, ruoan laatu ollut aina kohdallaan ja annoskoko runsas kuitenkaan mausta tinkimättä. Kaiken lisäksi hinnat ovat kohtuu edulliset ja take away annoksista saa vielä 10% alennusta. Suosittelen käymään ja toivon yrittäjille kaikkea menestystä. Tälläiset ravintolat ovat todella tervetulleita Jätkäsaareen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tyynenmerenkatu 5, 00220 Helsinki - Reitti
0444496050
http://www.mountkailash.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita