Ei tietoa

Onni Pizzeria

pizzaa
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yöllä gänäs tuli tilattuu kasviskiekot. Positiivista oli se että lätyt saapu nopeasti puolessa tunnissa, mutta siis ne maistu: ei miltään! Ne kasvislätytki saa maukkaiksi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.10.2014
Arvosana: 0

Klo 11 kun pitäisi aueta niin munalukot ovissa, paikka pimeänä. Lähes joka lauantai sama juttu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.07.2014
Arvosana: 0

Tilattiin tiskin yllä olevalta listalta kebab riisillä (7,00) ja leipäkebab (5,50). Tulivat kohtuuajassa, maistuivat ihan maukkailta. Menin tiskille maksamaan: "13,50 kiitos." Korjasin myyjää: "Eikös nämä olleet 7,00 + 5,50 = 12,50 niinkuin tuossa ylhäällä lukee?"
"Se on vanha lista" -vastattiin!
Maksoin listan mukaan.
Jos täällä on pakko syödä, tarkista hinta ennen tilaamista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.05.2014
Arvosana: 0

Minä en ole eläessäni syönyt suomessa näin huonoa pitsaa.
Taikina on kuin elastista kumia ja täyte haisee oksennukselle ft. darrapaska. Asiakaspalvelussa tosin ei mitään moitittavaa. Jos pizza olisi mailman viimeinen ruoka ja tämä olisi mailman viimeinen pizzeria, kuolisin nälkään mielummin kuin maistaisin mitään näin kuvottavaa jälleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.05.2014
Arvosana: 0

Tässä ollaan pari tuntia venailtu, kun pizzeriaan soittaa niin numero on tilapäisesti poissa käytöstä tai siihen ei saada yhteyttä. Täyttä p*skaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.03.2014
Arvosana: 2

Todella hyvät pizzat, sopivasti täytettä ja hyvänmakuisia. Toimitus oli arvioitua nopeampi sekä palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Olemme tilanneet aiemminkin ja tilaamme myös jatkossa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.01.2014
Arvosana: 0

Todella hyvät "eväät". Alin rullat ei ole tältä planeetalta, ne parantaa kovimmankin perskännin jälkeiset kankkuset. Osa annoksista jo klassikkoja.
- Peetu-eno

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 06.12.2013
Arvosana: 0

Tilasimme pizzat yövuoroon töihin viikonloppuyönä ja kaikki sujui ihan moitteettomasti. Pizza oli hyvää, kuljetus tuli tunnissa ja palvelu oli mukavan ystävällistä sekä puhelintilauksen ottajalta että kuljettajalta. Ei mitään moitittavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.11.2013
Arvosana: 0

Tilasin kebabin ranskalaisilla sekä neljän täytteen pizzan, hintaa näille tuli kotiin kuljetettuna yölisän kanssa 21,50. Kuljetus oli noin puoli tuntia myöhässä. Kebabin maku oli pahvinen ja ranskalaiset olivat nuhjuisia ja pehmeitä (raakoja), sekä kastike oli levitetty aterian päälle yhdeksi mössöksi. Pizzan pohja oli sitkeä ja täytteet sen päällä epämääräisenä rasvaisena mössönä, maku aivan järkyttävä. Lisäksi ruoat olivat haaleita kuljetuksen saapuessa. Yksi huonoimmista pikaruokakokemuksista ikinä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.11.2013
Arvosana: 3

Kuljetusajaksi luvattiin n. tunti, kuljetus saapui kuitenkin jo puolessa tunnissa. Joten kuljetuksen ei mitään moitittavaa. Toki kuskilla näytti olevan hirveä kiire. Hän soitti ollessaan portilla ja hyvä kun saimme edes kenkiä jalkaan, kun hän soitti jo uudestaan, että missä olemme. Heti kun saimme ulko-oven auki hän huhuili jo portilla "oliko pizzatilaus oliko pizzatilaus" Pizzat olivat jäähtyneet jo aikalailla. Maultaan pizzat olivat verrattavissa pahvin syöntiin. Ei tomaattikastikketa, mauton, ei ripaustakaan suolaa tai muutakaan makua. Ihan kuin puuta olisi syönyt. Emme ole ikinä maistaneet tämänlaista pizzaa, joka ei herättänyt mitään ruokahalua (vaikka nälkä olikin huutava) vaan pizzan syöminen tuntui lähes työltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 06.10.2013
Arvosana: 0

Sijainti

Kirstinkatu 13, 00510 Helsinki - Reitti
09-8764124
http://onnipizzeria.pizza-online.fi/index.php?OSID=&title=