Avautuu 11:00

Pizza Hut Citykäytävä

pizza
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (32)

O love pizza hut. Eat it in every country

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 15.10.2017
Arvosana: 0

Se parempi pizzabuffet. Pizza Hut tarjoaa lounasaikaan pizzabuffetia kera salaattipöydän. Lisämaksusta pääsee käsiksi myös hanajuomiin ja jäätelöautomaattiin. Ketju on tunnettu pannupizzoistaan, joten buffetinkin pizzat ovat kuohkeapohjaisia. Tarjolla on ainakin neljää erilaista. Myös salaattipöytä on monipuolinen. Viimeksi oli kuitenkin nähtävissä pieniä säästelyn merkkejä, kun fetakuutiot oli korvattu raejuustolla. Jäätelön koostumus on pehmismäistä vaniljaa, jota voi itse maustaa kastikkeilla.

Pizza Hutin buffet on mielestäni miellyttävämpi kuin sen toisen ketjun hälyinen pikaruokala ohuine lättyineen. Erona on tietenkin se, että Pizza Hut on vain osa-aikainen buffet ja muulloin tyyriinpuoleinen pizzaravintola. En valitettavasti näe syytä käydä Hutissa lounaan ulkopuolella, sillä vastaavaa pizzaa saa niin monesta muustakin paikasta. "Hutin erikoiset" taasen ovat todella kalliita. Palvelu on aina ollut niin hyvää kuin itsepalvelulounaalta voi olettaakin. Rahat kassaan ja juomalasi käteen, ei kai siinä muuta tarvitakaan. Lopuksi vielä heipat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.08.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Poikkesin pitkästä aikaa buffetissa lounasaikaan, ja petyin jälleen kerran. Tällä kertaa pizzaa oli tarjolla hyvin, siinä ei moittimista, mutta olisiko liikaa vaadittu jos sen pohjan paistaisi kypsäksi? Siis ihan oikeesti? Pahoittelen todella paljon että tulin häiritsemään työpäiväänne nälkäni kanssa, mutta se ikävä kyllä on niitä ravintolatyön huonoja puolia. Ei sitä pidä kostaa tarjoilemalla raaksi jäänyttä taikinaa pizzanpohjana, katsokaas kun asiakas on kuitenkin se joka teille palkat maksaa. Edellisestä käynnistä oli viitisen vuotta, seuraavaa ei tule, tämä riitti kiitos vaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 11.09.2015
Arvosana: 0

Pizza oli erittäin ohut, kuiva ja suolainen. Sipulinkuortakin oli laitettu pizzan päälle. Pieni ja kallis. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: 0

Yksi suosikkipizzerioistani, mitä pizzan makuun tulee. Miinusta kalliista hinnasta ja tympeästä asiakaspalvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.05.2015
Arvosana: 0

Pizzat ihan jees. Veloittavat hanavedestä 1,50e. Naurettavaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.01.2015
Arvosana: 0

Kiireaikaan satuttiin, siitä huolimatta ystävällinen ja kiva palvelu, tulemme toistekin

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.12.2014
Arvosana: 0

Kiva pikaruokamiljöö, osaavahko palvelu ja hyvät pizzat. Hinnoittelu vain on aivan käsittämätöntä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 08.03.2014
Arvosana: 0

Ystävällistä palvelua. Pizzat hyviä, ehkä hiukan liika suolaisia (makukysymys). Tykkäsin tilasta enemmän ennen remonttia, mutta ei se nytkään huono ole. Mukava ravintola kokonaisuudessaan. Jos hintaolisi hiukkasen alhaisempi, kävisin usein.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.02.2014
Arvosana: 0

Pizza Hut on ollut eräs suosikeistani mitä pizzaan tulee, ja buffetissa on lounastettu usein. Ikävä kyllä ravintolat vähenevät sellaista vauhtia, että loppu lienee lähellä. Onko vika tuotteessa? Ei suinkaan, syömäni keskikokoinen pizza oli erinomainen, palvelu sitä mitä leipääntyneiltä ja alipalkatuilta teineiltä voi odottaa, ja puitteet sitä lopunajan laatua johon on jo totuttu. Jos vika ei ole tuotteessa, missä se on? Se on siinä yltäkylläisessä typeryydessä, millä àla carte on hinnoiteltu. Ihan oikeesti, miksi ette vielä palkkaa prätkäjengiläisiä lyömään harvoja sisään erehtyviä asiakkaita turpaan, sillä se kruunaisi päivän. 45€ vaivaisesta pizzasta ja limusta? Häpeän myötää maksaneeni tuon, kun oikeasta esim. pihviravintolasta tuohon hintaan saa puoli kiloa filettä lisukkeineen ja oluet päälle. Minkälainen aivottomuus johtaa tuollaiseen hinnoitteluun ja siihen, ettei tajuta asiakaskadon johtuvan siitä? HALOO? Ei se viiden sentin tomaattikastikkeella sivelty 20 sentin vehnäpulla jossa on eurolla makkarasiivuja sekä 50 sentillä juustoa päällä ja jonka paistamiseen menee 45 sentin edestä sähköä, voi maksaa 25 - 30 - 35 euroa. Ei tuollaisella tuotteella voi olla 1500% kate, ei sitten millään, eihän tuossa ole mitään järkeä. Juuri tämän vuoksi asiakkaat eivät mieti mitä söisivät PizzaHutissa, vaan he miettivät pikemminkin miksi helkkarissa he siellä söisivät. Kilpailija joka löytyy nykyisin jo monelta ostarilta ja jonka nimi alkaa C:llä, suomen parhaat klassiset pizzat eikä edes kallein maksa yli 14 euron. Koettakaa arvata miksi kilpailijalle jonotetaan ja se lisää toimipisteitä, samaan aikaan kun PizzaHut lopettaa ravintoloita koska ne ovat pääasiassa tyhjillään? Vain ja ainoastaan siksi, että hyvä liikeidea on pilattu ahneudella ja typeryydellä. Mikä tekee Hutin 34 euron pizzasta hintansa arvoinsen? Paskaiset, kuluneet ravintolat? Tympeä, huono palvelu? HALOO? Oikeesti? Ei yhtään mikään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 29.01.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet


Sijainti

Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki - Reitti
(09) 607 915
http://www.pizzahut.fi/index.php?cid=pizzahut&mid=48&sid=170