Keittiö auki

Pizza Service Kallio

pizzaa, kebabia
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (18)

Hyvää perus-mättöä, edullinen hinta ja hyvä palvelu.
Tämä ravintola on ollut muutaman vuoden take-away vakiopaikka, mutta tällä kertaa syötiin sisällä.
Perus-pizzeria, mutta edullinen lounashinta ja ystävällinen palvelu: kun kerroin että syödään yhdessä lasten kanssa niin saatiin extra-iso annos ja skideille karkit jälkiruoaksi.
Kannattaa kokeilla - gurmeeta täällä ei saa mutta edullista grilliruokaa kyllä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 24.07.2017
Arvosana: 0

Päivän pizza kahdella täytteellä. Pizza oli niin tulinen, ettei sitä voinyt syödä. Mainittaessa asiasta, olin kuulemma erehtynyt. Suu ja vatsa vieläkin tulessa. Täytteitä oli ehkä yhden täytteen verran. Kamala kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 25.12.2016
Arvosana: 0

Tilasin kotiinkuljetuksella rullakebabin ja bolognese pizzan. Rullakebabin 10 euron hinta epäilytti aluksi, mutta päätin kokeilla onko se hintansa väärti. Tämä kannatti, koska minulle tuotiin yksi parhaita rullakebabeja, mitä olen syönyt. Kevyesti juustolla kuorrutetut, suuret, mutta maukkaat rullat tulivat laatikossa, johon ne juuri ja juuri mahtuivat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.10.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Asiakaspalvelu ja ruoka oli tosi huono.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: 2

Tilasin yöaikaan kanan ranskalaisilla mukaan. Annokseen kuuluu nimen mukaisesti kanaa ja ranskalaisia sekä salaatti ja curry kastike. Kotona vasta ruoan avanneena huomasin, että annoksessa ei ollut mitään muuta kuin kuivahtaneita ranskalaisia ja vetistä salaattia. Missään vaiheessa kukaan ei maininnut, että kana on loppu. Tai edes että kastike on loppu. 8,50€ kuitenkin veloitettiin hyvällä omallatunnolla! Paska paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: 1

Täysin paska palvelu! Kävimme aiemmin ja ostimme americano pizzan ilman aurajuustoa. Saimme sen tarjoushintaan 5,50e. Kun kävimme nyt uudestaan ja tilasimme saman pizzan hinta oli 7,80. Huomautimme tästä ja nuori kassapoika naureskeli meille ivallisesti että olemme varmaan käyneet eri pizzeriassa. Myöhemmin hän kumminkin tuli sanomaan että saman pizzan minkä tilasimme olisi saanut hintaan 5,50, mutta emme olisi saaneet mainita americano sanaa. Toisin sanoen saimme täysin saman pizzan mutta kalliimpaan hintaan. Kaiken lisäksi myyjä ei edes pahoitellut tai tarjonnut rahoja takaisin vaan virnuili vain.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2015
Arvosana: 0

Olen usein tilannut tästä ravintolasta ja ollut tyytyväinen palveluun. Muutamalla viimeisimmistä tilauskerroista toimitusaika on venynyt kahteen tuntiin ja ruoat ovat olleet kylmiä. Toimitusmatka on noin 1,0 km.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2014
Arvosana: 0

Oikein kelvollinen iskender- kebab ja pizzassakaan ei ollut valittamista. Tilaus tuli todella ripeästi kotiovelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.08.2013
Arvosana: 0

Meidän suosikki pizzeria!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.06.2013
Arvosana: 0

Yleisesti ollut oikein maukasta, rullakebua suosittelen lähes varauksetta. Tosin! Yöllä tarvitsee olla tarkkana tilauksestaan ja tuloksesta. Selkeästi luottavat asiakkaiden humalatilaan(?) ja annos saattaa olla mitä sattuu, esim, palanutta. Tämä varoitus ainoastaan yöruokailijoille, muuten, ja useimmiten, aivan loisto mättöä. Henkilökunta asiallista 24/7 ja kotiinkuljetus toimii. Vuoden (liiankin) tasaisella kokemuksen äänellä puhun!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.03.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Helsinginkatu 21, 00510 Helsinki - Reitti
09-870 2105
http://pizzaservice-kallio.pizza-online.fi/index.php

Vaihtoehtoisia ravintoloita