Avautuu 10:00

Azadi

pizza
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pizzan laatu alarvoista, on iloinen yllätys jos edes joskus on kaikki täyteet ja 2 täyteen pizzan tilatessasi sanotannkin että se maksaa 8 auroa koska juusto on niin kallista tilatessasi pizzan tuplajuustolla. Suosittelen lämpimästi ylittämään tien ja menemään pizzaseviceen niin ei saa klaustorfobista tunnetta ravintolassa sisällä ruokaillessa. Toki jos pitää turkkilaisten bordellihuoneistojen sisuksusta ja koosta niin suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

huomasin jälkeenpäin tiliäni veloitetun 2 kertaa! ja toimitus kesti yli tunnin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2015
Arvosana: 0

Ihan saatanan hyvää pizzaa SUOSITTELEN

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.05.2014
Arvosana: -3

Annokset hyviä ja reilun kokoisia vaikka on halpoja. Ruokailutila on ahdistava mutta kesäisin on terassi. Huono kielitaito. Ruoat tulevat yleensä epätäydellisenä, esim. pizzat ilman tilattuja mausteita tai viipalointia, hawaiin leike ilman ananasta jne. Ruoka muuten hyvää mutta Intialainen ruoka on mautonta. Pärjää ruoan laadussa jopa vastapäätä sijaitsevalle kauttaaltaan laadukkaalle PizzaServicelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.05.2014
Arvosana: 0

Middä hallua? Odotta! Azadin henkilökunta ei ole välttämättä käynyt viimeisintä asiakaspalvelun seminaaria, mutta ruoan päätä huimaavan halpa hinta kompensoi tätä sekä sitä, että vessasta on aina paperi loppu ja keittimestä kahvi. Tilasin pizzan yhdellä täytteellä illallisaikaan, ja hinnaksi tuli tuo 5 €. Pizza oli maultaan hyvä ja lihaisa. Ravintola itsessään muistuttaa kerhotilaa tai pommisuojaa, mutta epäilen, että ravintola onkin pääasiassa take-away käytössä. Palvelu ainakin paikan päällä hyvin nopeaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 09.04.2014
Arvosana: 0

HIdas palvelu. Kotiinkuljetuks kestää yli tunnin. Ainakin yksi työntekijöistä on epäystävällinen, suorastaan idiootti. Ruoan suhteen olen tosi pettynyt. Ravintola on onnistunut hyvin pilaamaan intialaisen ruuan. Korma on liian makea, curryssa maistuu vain chili eikä mikään muu. Ei tuu enää jatkossa tilattua tästä ravintolasta, kiitos vaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.11.2013
Arvosana: -1

Tässä Itäkeskuksen kupeessa on muutamakin pizzeria ja kebula, mutta Azadi on niistä paras. Pizzat ovat hyviä ja en ole samalla hinnalla saanut mistään parempia.

Itse ravintola on epäilyttävä, pieni ja mystinen, mutta pizzat hyviä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 06.10.2013
Arvosana: 0

Piha 16.
Kävelen katua. Vastaan tulee pizzeria. Otan pizzan. Se maksaa 6-8 euroa. Pyydän sen mukaan. Syön sen kotona tai jossain muualla. Se maistuu ihan hyvältä. Nälkä on kateissa. Jäljelle jää pahvilaatikko. Ei muuta.

(Kauppakartanonkatu, piha 16. Yksi paikoista, jossa en vapaa-aikojani viettäisi. Tila on samaa osastoa. Jopa jollain tasolla karmiva. Pizzassa kestää. Palvelu on ihan okei.)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 27.11.2011
Arvosana: 0

Keskivertoa vähän paremman pizzan sain täältä, joten suosittelen pizzeriatasolla. Maukasta, kohtalaisesti täytettä eikä hinnatkaan ole korkeimmasta päästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 09.11.2011
Arvosana: 0

Pizzakuskilla pukupäällä +++ pizza oli loistava: hyvä pohja ja runsaasti täytettä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 14.09.2011
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakartanonkatu 16, 00930 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita