Ei tietoa

Ravintola Vaunu

lounasravintola
Arvosana 3.5 / 5

Reilua kotiruokaa lounasbuffetista


Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pasilan alueen työpaikkaruokaloista ehdottomasti paras. Salaattipöytä ajoittain samanlainen, tomaatti, kurkku ja ameerikansalaatti. Tomaatti on kuitenkin maukasta versiota eikä perusraakaa espanjalaista.Viime viikon joululounllaa todella hyvät sinappi ja valkosipulisilakat kuten myös graavi lohi. Ruoka ajoittan suolatonta ainakin minun makuuni

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 0

Aika hyvä lounasmesta. Pasilan tarjonta ei hirveän loistelias ole, mutta tässä joukossa Vaunu on parhaimmistoa. Paikoin aivan loistavia safkoja (eri lammasjutut, ajoittain perjantaisin naudan pihvejä, tuoretta tonnikalaa(!) ), mutta toisaalta joskus aika heikkoja esityksiä, kuten kuivaksi paistettua kalaa. Mausteita voisi keittiö käyttää rohkeammin, monesti ruuat ovat hyvin mietoja. Salaattibuffassa perussalaatin joukossa tuntuu aina olevan ruskeita lehtiä joukossa. Joka päivä tarjolla oleva pizza ei ole kovinkaan hyvää. Tilana paikka on, kuten joku jo aiemmin taisikin kirjoittaa, kovin kouluruokalamainen, mutta eipä sillä niin hirveästi väliä ole nopealle lounastuokiolle. Kesällä terassimahdollisuus. Varminta tsekata lista etukäteen, kunhan on ensin ehtinyt muodostaa käsityksen, että mitä ruokia kannattaa lähteä syömään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.09.2015
Arvosana: 0

Perussalaatti huonoa ja ruoat eivät lähelläkään laadukasta kotiruokaa. Jos haluaa syödä ruokansa kanssa vihreää perussalaattia, on Vaunussa ollut pitkään tarjolla lehtisalaattia, jossa on useita huomattavan kokoisia kaalinpäitä mukana ja osa salaatinlehdistä on tummuneita. Samoin kurkku tuntuu kuivalta, aivan kuin edellispäivänä pilkotulta.

Ruoan taso vaihtelee välillä OK - huono, joskin omaan makuuni enemmän huonolta. Esimerkiksi kerran "Italialaisissa lihapullissa" oli järkyttävän kokoisia punaisia sitkeitä lihankappaleita sisällä. Lähes joka päivä on tarjolla "Tuoretta kampelaa" jollain kastikkeella. Kotiruokalounas on käsitteenä ja laadultaan aika kaukana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Ensimmäistä vaan ei viimeistä kertaa tässä ravintolassa lounaalla. Hyvä salaattipöytä, paljon siemeniä ja raejuustoa.Arvostan!
Peruskeitto mutta lou naspöydässä karitsan sisäfileetä ilmeisedti pääsoäisen kunniaksi.TODELLA HYVÄÄ!
Kahvit ja pannukakku vielä jälkiruuaksi ja kevyesti rullaten kotiin päin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.04.2015
Arvosana: 0

Hyvä laatuneinen ja runsas salaattipöytä. Propsit iduista jotka kuulemma olivat lähiruokaa ja luomua.
Tuore kampela oli paistettu juuri sopivan kypsäksi. Ysrävällinen palvelu

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.02.2015
Arvosana: 0

Joskus aikaisemmin Vaunu oli vähintäänkin ok, välillä jopa oikein hyväkin. Siitä on kuitenkin jo aikaa. Muutaman kerran vuoden 2014 aikana käyneenä täytyy todeta, että ruoan laatu on nykyään ala-arvoista. Esimerkiksi tänään oli luotaantyöntävän näköistä pulled porkia, kuivia lohipaloja epämääräisessä kasvishässäkässä ja mitäänsanomattoman mautonta soijasuikalemössöä. Ehkäpä Vaunussa on laitettu kintaat tiskiin sen jälkeen, kun se on saanut tarpeeksi lähistön virastoista sopimusasiakkaita, joilla ei ole lounasseteliruokailijan mahdollisuutta äänestää jaloillaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 0

Selkeää hyvää lounasta. Keitot ja salaatit ovat yleensä hyviä, joten annokseen saa halutessaan monipuolisuutta pääruoan lisäksi. Ruoista näkee ja maistaa, mitä niissä on; riittävän yksinkertaista. Arvostan siemeniä salaattipöydässä. Toisinaan linjastolla saa odotella jotain tuotetta, mutta muutoin henkilökunta hoitaa hommansa kunnialla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: 0

Hälyinen virastoruokala, täytyy 11 jälkeen ruuhkaiseksi. Alun jälkeen taso laskenut. Ruoka on syötävää, mutta lounaslista kannattaa katsoa etukäteen. Lista ei useimmiten ole houkutteleva.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.08.2014
Arvosana: 0

Hyvä peruslounas. Ei mitään suuria makuelämyksiä, mutta ei isoja pettymyksiäkään, melko turvallinen valinta lounaspaikaksi siis. Välillä vähän ahdas ja meluisa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.07.2014
Arvosana: 1

Ruoat ovat useimmiten hyviä, ja erilaisia vaihtoehtoja on riittävästi. Samoja tai lähes samoja ruokalistoja kuitenkin kierrätetään, ja jos täällä käy usein lounaalla, voivat samantyyppiset ruoat alkaa kyllästyttämään. Paikkaa ei voi kehua viihtyisäksi, vaan se on lähinnä kouluruokalamainen. Lounasaikaan paikka on usein täynnä ja erittäin meluisa, mikä vähentää lounashetken miellyttävyyttä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.06.2014
Arvosana: 0

Sijainti

Ratapihantie 9, 00520 Helsinki - Reitti
045-889 88 67
http://www.ravintolavaunu.fi