Ei tietoa

Silver Star Cafe Hartwall Areena

tapahtumaravintola
Arvosana 3.1 / 5

Silver Star Cafe on kolmannen kerroksen A-oikeuksin varaustettu ravintola. Ravintola on avoinna aina jääkiekko-otteluissa. Muissa tapahtumissa mahdollisuuksien mukaan.
Ruokailupuolen lisäksi ravintolan baari palvelee tapahtumavieraita ilman erillistä ennakkovarausta. Tervetuloa tutustumaan!

Ravintolamme on auki arkipäivisin kello 11.00-13.30 välisenä aikana, jolloin tarjoilemme lounasbuffeesta maittavaa kotiruokaa.


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jokerit matsi ja ensimmäistä kertaa Gigantin silver starissa syömässä.

Caesar salaatti oli ihan hieman omaperäinen. Kastiketta liikaa ja romainesalaatin tunnistin jäävuorisalaatiksi. Hummerikeitto maistui katkarapu keitolta, mutta oli ihan ok. Oscar pihvi oli erittäin mureaa. Paras pihvi aikoihin. Ravut todella hyviä. Annos oli valtava. Mutta annoksen "Choron" kastike maistui oudolta. Jälkiruokabrulee hyvää. Kakut olivat myös ok, mutta näidenkin kohdalla kastikkeet olivat heikoin lenkki sillä ne olivat kuivuneet lautaselle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 03.02.2013
Arvosana: 0

Jäkiekkoa, ruokaa ja kylmää bissee. Tarjoilijan suosituksesta keittiömestarin suositusmenuun joka osottautui hyväksi valinnaksi. Sinisimpukoita mausteisessa tomaattiliemessä. Pääruokana härän sisäfilettä joka oli mureista murinta hyvine lisukkein. Jälkiruoka ei yltänyt ihan samalle tasolle: omenaa ja jäätelöä. Omenassa en tuntenut savun makua vaikka tarjoilija kehui sitä savuomenaksi. Palvelu oli asiantuntevaa ja myös kohtalaisen hyvää vaikka tuntuivat välillä kovin kiireiseltä. Lasku oli mielestäni kolmen tunnin sessiosta siedettävä. Hyvä kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 01.03.2012
Arvosana: 1

Olin varannut pöydän hyvissä ajoin haluamaani matsiin ja onneksi toivettani alatasolla olevasta pöydästä oli myös noudatettu. Pelin näki erittäin hyvin ja ravintolassa oli mukavan leppoisa tunnelma, ei mitään ylifanaattisia narripaitoja, joiden olisi vaikea ymmärtää muiden joukkueiden kannattajia. Kokemuksena ja miljöönä siis siltä olis aivan ainutlaatuinen paikka.

Ruoka oli OK. Alun merenelävälautanen hieman tylsä, pippuripihvillä vähän vähän kastiketta ja liha paistettu pikkasen yli, jonka pelasti laadultaa todella priimaa ollut pihvi, joka ei olisi varmasti ollut moksiskaan vaikka sen olisi tilannut "well done". Seuralaisen cajun-lohi oli myös oikein maistuva. Viinisuositukset ihan kelvollisia.

Ketjupaikkatasoa kokonaisuudessaan - tosin kukapa täältä nyt mitään ala carte elämystä olisi hakemassakaan? Ehkä vielä enemmän voisi mennä äijämäiseen tyyliin ja finger foodiin, jotta tapahtumaa olisi helpompi seurata. Nyt muutaman kerran meinasi kiekko lipsahtaa maaliin, kun pihviä piti leikata.

Palvelu oli toisaalta mutkatonta, mutta pientä huomauttamisen aihetta siinä oli. Tilasimme viinit pääruoalle, kun joimme alkuruokien kanssa aperitiiviksi tilaamaamme kuohuviiniä, viinit tuotiin pöytään heti. Olisin mielelläni ottanut viinin pöytään vasta sitten ruoan kanssa, kun tila meinasi muutenkin hieman loppua. Ajattelin, että seuralaisen valkoviini lämpenee, mutta tosiasiassa jäähallissahan kävi niin, että minä join kylmää punaviiniä.

Jälkiruokajuomaksi tarjoilijalla ei oikein ollut muuta ehdottaa, kuin Irish Cofeta. Joka on toki ihan hyvä suositus, mutta huvittavaa, että sitä tarjottiin kaikkiin pöytiin samoilla sanoilla.

Kallishan tuo ravintola on. Toki ei ole kilpailua ja ylläpitokustannuksia varmasti on niiltäkin päiviltä, kun tapahtumia ei ole - tosiasiassa muualla olisi saanut samaan hintaan tai halvemmallakin huomattavasti parempaa ruokaa. Ja juomat olivat aika hinnoissaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 03.02.2012
Arvosana: 1

Surkuhupaisa kokemus. Risotto vaikutti lähinnä keitolta ja tarjoilija toikin annoksen mukana lusikan. Mainitsi vielä, että "tän pitäis olla haarukalla syötävää, mutta suosittelen lusikkaa"! Ennen kuin hämmennyksissäni ehdin mitenkään reagoida, toinen tarjoilija syöksyi onneksi pelastamaan tilanteen ja sain hetken odottelun jälkeen eteeni uuden annoksen. Palvelu tökki koko ajan, mutta ruoka oli loppujen lopuksi ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.01.2012
Arvosana: 0

Sijainti