Keittiö auki

Sturen Pizzeria

Arvosana 1 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (17)

Owner of the place rated his own joint 5/5 on google.
My review:
Awful customer "service".
Second time in a row the driver was too lazy to bring the food to my apartment, even though he had the door code.
I have ordered food from this joint around 5 times, and this last time the driver told me "place too far, next time not accept order!" - Well, if you're not delivering to my address (6km away), then change the delivery distance to 1km so you can drive around the block!
The food (kebabs) were tasteless and watery, maybe because of the sauce that was most likely blended with water.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 03.03.2020
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvältä maistuvat pizzat ja kebut. Auki todella myöhään.

Jos asiakaspalvelu ei kelpaa menkää stockman delikatessen, siellä maksetaan törky hintoja, joten asiakaspalvelu sen mukaista. Ei pizzeriassa ole tarkoitus saada kenkiä kiilotettua ja kiitoksia ja olkaa tosi tosi hyvät. "hei, mitä laitetaan, tuossa pizza, olkaa hyvä" se riittää. Kengurun gourmé metsästäjät pysykää poissa. Tämä on hyvä paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.03.2014
Arvosana: -1

Tosi huono palvelu. Likaiset lattiat. työntekijät ovat vihaisia Kysyin kuuluuko salaatti, vastaus oli: EI( vihaisesti). kysyin taas; onko vettä, vastaus oli: TUOLLA ( vihaisesti).... en suosettele kun kana ei maistu....

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.02.2014
Arvosana: 1

Pizzat ovat ok-laatua ja vieläpä edullisia (kaikki 6 euroa). Muista ruoista olen kokeillut ainoastaan kebabia ranskalaisilla joka ei kovemmin sytyttänyt. Pizzoja voin tosin suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 05.02.2014
Arvosana: 0

Huolimatta mainoskiellosta ovessani, tulee jatkuvasti ko. lättylän ruokalistaa eteisen lattialle. Tämän seurauksena voin varmuudella sanoa etten ko. liiterin palveluita tule ikinä käyttämään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.10.2013
Arvosana: -3

En tiedä miksi kaikki on laittanut huonoja kommentteja, mutta mielestäni tässä on parhaat pizzat ja kebabit mitä ikinä olen syönyt. Asiakaspalvelu oli loistavaa ja ystävällistä. Käyn täällä viikottain enkä ole saanut tähän asti tästä huonoa ruokaa. Missään muualla ei saa näin halvalla. kaikki pizzat olivat 6 eurolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 21.10.2013
Arvosana: 0

Periaatteessa tämä pizzeria on kotini vastapäätä, eli pizzoja tulee haettua aika paljon sekä päivä että yö aikaan. Quatro Staggione ja Francescana pizzat ovat ok, mutta pihvit tosiaan ällöttäviä! Ihan kun joku olisi pihvin päällä ajanut asfalttitallojalla, mautonta ja ei rahan arvoista!
Omasta mielestäni juustoperunat ovat myös aika huonolaatuiset, itse en ikinä tilaisi, mutta poikaystäväni tykkää. Makunsa kai kaikilla oma ;) :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.07.2013
Arvosana: 0

Kävin syömässä sturenkadun pizzeriassa eräänä kevät iltana kun ravinrtola oli sulkeutumassa. Ravintoloitsijat olivat epäasiallisessa kunnossa. Epäilen että jonkun huumeen vaikutuksen alaisena. Myyjillä oli poissaoleva olemus, punaiset silmät ja he käyttäytyivät epätavallisesti. Syödessäni pizzaa toinen ravintoloitsijoista kyseli minulta uskonnollisista näkemyksistäni ja minun suhteestani alkoholiin. Kyseli jatkuvasti onko ruka hyvää. Syötyäni pizzan. Tunsin oloni hyvin huonovointiseksi ja päädyin Meilahden sairaalaan voimakkaiden sydäntykytysten vuoksi. Minulla oli huumaantunut olo. Tekisin rikosilmoituksen mutta minulla ei ole tarpeeksi näyttöä siitä että ruokaani olisi laitettu huumaavia aineita tai muuta siihen kuulumatonta. Elintarvikeviranomaisille olen asiasta ilmoittanut. En luonnollisesti suosittele ravintolaa kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.07.2013
Arvosana: 1

I would be grateful if this restaurant would stop pushing their menu through our door, even though it is clearly marked 'EI MAINOKSIA, KIITOS'.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.05.2013
Arvosana: 0

I LOVE THIS PLACE BECAUSE OF THE HEALTINESS, THE PIZZA IS MADE WITHOUT TOO MUCH OIL WHICH I LOVE IT! !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 10.03.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Sturenkatu 35, 00550 Helsinki - Reitti
(09) 773 6882

Vaihtoehtoisia ravintoloita