Ei tietoa

Sushi Bar Rice Garden

sushia
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (3)

All day sushi buffet. Lounas hiukan edullisempi kuin ilta-aikaan, mukaan saa setin kybällä. Biittien lisäksi tarjolla on hyvä valikoima muita itäakselin ruokia: nuudeliwokkeja, kanavartaita, uppopaistettuja kanoja/sikoja jne.

Paikan sushi maistuu minun suussani yhdentekevältä. Ei mitään erityistä valittamista, muttei kiittämistäkään. Jos haluat ahmia massun täyteen, mikäs siinä, mutta makuelämykset pitää hakea muualta. Muut safkat keskitason yläpuolen jees -osastoa.

Palvelu ystävällistä. Erittäin tilava ja siisti ravintolasali, mukaan mahtuu hyvin skidivaunujen kanssa. Syöttötuoleja löytyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 25.03.2017
Arvosana: 0

Sushibuffet oli perushyvää tasoa laadultaan. Valikoima ei ole kylän laajin, mutta vielä riittävä. Esillepannun ruuan kierto vaikutti kohtuullisen hyvin asiakasmäärään mitoitetulta. Lämpimältä puolelta ainakin kevätrullat olivat maukkaita, sielläkin puolella aika lailla vähän vaihtoehtoja.
Palvelu oli hyvin ystävällistä, jos jopa hieman varautunutta. Lounasbuffetin sai ostaa vielä aivan lounasajan loppumishetkellä, ja noutopöytää täydennettiin hyvä tovi tämän jälkeenkin.
Pöydät olivat siistejä, tila on avara ja rauhallinen. Valtavien ikkunoiden takia loskasään synkkä tunnelma hieman ylsi sisällekin asti. Tila oli näin talvella melko viileä, joten päällystakin alla kannattaa olla muutakin kuin paita. Erittäin herkullinen haudutettu tee tosin auttoi lämmittämään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2017
Arvosana: 0

Hyvää sushia buffetista, monipuolinen valikoima. Aika paljon kerrallaan esillä, eli ihan "suoraan pannulta" tuoreudella ei pelata.

Ei ollenkaan "peruskiinalaisruokia", kuten kana- ja lihakastikkeita. Kevätkääryleitä ja kanapalloja löytyy, samoin kuin esim. teryakikanavartaita.

Tilat ovat erittäin siistit, miellyttävän rauhallinen paikka (ainakin alkuiltapäivästä sunnuntaina). Henkilökunta reipasta ja palvelualtista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 29.01.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita