Avautuu 18:00

Teatteriravintola Kaksi Kanaa

lounas, show&dinner
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

We paid a visit here dining and listening to the Finnish nr one Dixieland Jazz Band DDT Jazzband. The place was sold out and the staff were pressed to the extreme. Service started out well but got worse as the evening progressed.

The food was in fact quite good although a bit too salty for our taste. The plates were cold which was a bigger problem as the food wasn´t very warm even to start with. Still a very nice evening!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 0

Ryhmämenusta alkuruoaksi tattikeittoa, maukasta, kaipasi hieman täyteläisyyttä. Pääruoka lohta ja patatas pravas. Lohi oli ok, mutta ei mitään kovin maistuvaista. Patatas bravas olivat todennäköisesti pakaste ranskalaisista, eli floppi. Jälkiruoka oli juustokakku, maku oli oikein hyvä, rakenne kotitekoinen, mutta se ei haitannut. Viinit ylihinnoiteltuja. Cava oli tarjolla yhtä laatua, se mitän oli listalla oli loppunut. Tarjoilu oli hyvä. Eistyksenä oli Cabin Grazy, joka toi mieleen koulujen esitykset, koko lailla hiomaton. Annina Rubinstein ja Jari Aaltonen olivat hyviä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 0

Aivan loistavaa ruokaa! Söin alkuruoaksi parsakeittoa, pääruoaksi teurastajan pihviä ja jälkiruoaksi vadelmapannacottaa. Kaikki ruoat olivat suussa sulavia ja palvelu erinomaista! Tarjoilija (joka sattui olemaan ravintolapäällikkö) suositteli hyvät viinit jokaisen ruokalajin kanssa. Show oli myös hyvä! Erityisesti kuitenkin ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu ja hyvä ruoka jäivät mieleen. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 24.03.2015
Arvosana: 0

Show ja dinner - esityksessä jäi jokin kiikastamaan molemmissa osioissa. Ruoka oli perushyvää osaltaan kuten alkuruoka vihreistä pavuista ja punajuuresta ja vähän liiankin tavallista esim. jälkiruuan porkkanakakku tai jopa kylmää kuten pääruuan grillattu halloumi. Tarjoilu oli takkuilevaa ja hidasta. Paikkana ei mitään erityistä mainittavaa kuin ehkä nuhruinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 17.03.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kanavakatu 3, 00120 Helsinki - Reitti
09 669 260
http://kaksikanaa.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita