Suljettu nyt

Unicafe Chemicum

opiskelijalle edullinen
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounaan laatu vaihtelee. Ravintolalla on omituinen annostelu ja hinnoittelupolitiikka. Lounashintaan saattaa sisältyä esim vain yksi pihvi, eli nälkä ei lähde se on varma. Joudut lappaamaan lautaselle hiilihydraattipitoista lisuketta täytteeksi, jos aiot poistua paikalta kylläisenä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.10.2016
Arvosana: 0

Hmm.

Miten näitä nyt voi arvostella. Aikamoista bulkkia, mutta hintaansa nähden kuitenkin ihan OK lounas. Monille opiskelioille näyttää olevan päivän pää-ateria, sen verran täyteen tarjottimet apetta lastataan.

Ainoa varmaan mistä näitä opiskeliaravintoloita voi kehua, on tasalaatuisuus. Laadun taso sen sijaan on jo toinen asia..

Miinukset toisinaan sotkuisista linjastoista..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 12.11.2013
Arvosana: 0

Unicafeista on harvoin mitään kovin ihmeellistä sanottavaa, mutta Kumpulassa lounastaville vinkkinä: Chemicumista olen löytänyt ehdottomasti Unicafeiden parhaat (valmiiksi tehdyt) lounassalaatit!

Täältä voi siis oikeasti saada salaatin, jossa raaka-aineiden yhteensopivuudelle on suotu hiukan ajatusta, joissa on valmiina ko. salaattiin mätsätty herkullinen soossi (eikä siis tarvitse arpoa niistä perussalaattipöydän pöniköistä vähiten huonoa vaihtoehtoa) ja joiden pinnalta löytyy silloin tällöin jopa parmesan-lastuja tai itsetehtyjä (!) krutonkeja. Ovat usein loppu jo ennen puolta päivää. Joskus voi käydä huonompi tsägä, jos annos onkin jonkun muun kuin tämän mystisen salaattigurun tekemä, mutta tämä kehumisen arvoinen linja on kyllä nyt ollut vallitseva. Opiskelijahinnalla (2,4 €) ehdoton diili, eikä nyt ihan huono normaalihinnallakaan (5 € ja pennoset, sisältää tosiaan myös leivät yms), jos sattuu oma suosikkisalaatti olemaan vitriinissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 08.11.2011
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 3€ Lisätty: 13.04.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Unicafe on opiskelijaruokaloista paras. Kumpulan kampuksella homma toimii todella hyvin. Ruokia on monia eri vaihtoehtoja, lisäkesalaatit ovat maukkaita ja monipuolisia ja jonot eivät yleensä ole kovin pitkät.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 27.02.2010
Arvosana: 0

not too good. .

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 16.02.2010
Arvosana: -1

Söin kreikkalaista kasviskiusausta. Kiusaus oli maukasta. Salaattipöydästä löytyneet jalapenot olivat yllättävän ärpäköitä.

Vierailimme ravintolassa hiukan ennen lounaan loppumista perjantaina. Harmikseni sekä kotikalja että mehu olivat loppuneet, joten jouduin tyytymään veteen. Leipäpöydästä löytyi ainoastaan tummaa täysjyväleipää, joka ei oikein puhutellut minua.

Istuimme ravintolan isommassa salissa, joka oli hallimainen. Vähäisestä ruokailijamäärästä johtuen halli oli kuitenkin rauhallinen.

Mainitsemaani kolmen euron hintaan on laskettu mukaan saamani opiskelija-alennus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 26.10.2009 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

A.I. Virtasen aukio 1, 00560 Helsinki - Reitti
09 191 50109
http://www.unicafe.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=46&kampusid=3

Vaihtoehtoisia ravintoloita