Keittiö auki

Vin-Vin

viinibaari
Arvosana 5 / 5

Vin-Vin on kunnon viinibaari Helsingin sydämessä. Valikoima koostuu pääosin pienten viinitilojen orgaanisista tuotteista. Palvelu on asiantuntevaa ja persoonallista, paikka tyylikäs, kynnys matalalla ja tunnelma korkealla. Viini maistuu aina paremmalta hyvässä seurassa – Vin-Vin jakaakin tilan yhdessä Noir -kauneuskonseptin kanssa.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Ilmainen wifi

Arvostelut (14)

5/5!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.11.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä valikoima viinejä, mutta aika pitkälti ylihinnoiteltu. Mitään syötävää viinin kanssa on niukasti (viimeksi taisi olla juustoja saatavilla) mutta eihän tämä ruokaravintola olekaan. Olen käynyt vain iltapäivisin, jolloin paikka näyttää päivänvalossa tunkkaiselta, mutta iltamenosta en osaa sanoa. Asiakaspalvelu on varsin nuivaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2016
Arvosana: 0

Huono asiakaspalvelu. Partasuinen iso mies ylimielinen ja kyllästynyt. Vietän afterworkini mieluummin muualla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: -2

Hyvä valikoima mistä maistelemalla löytyy oikea viini. Hyvä juustolautanen. Parta dj/baarimikko hivenen tökerö töksäyttelijä asiakaspalvelija. Silmälasipäinen nainen yli energinen asiantuntija..
Loppujen lopuksi hyvä mesta missä voi miellyttävissä tiloissa nautiskella just sellaisesta viinistä mitä haluaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: -4

Ylihinnoiltu paikka, jossa järkyttävän huono palvelu. Valittuani viinin, maistettuani sitä ja todettuani, ettei se vastannut sitä, mitä etsin, ylimielinen baarimikko totesi ensin: "Koska ehdin jo avata pullon, tätä on otettava"?! Edelleen ihmeteltyäni vastausta, kaveri jatkoi: "Mitä olet tänään syönyt?" Taivas varjele, VÄLTELKÄÄ tätä paikkaa. Kaverini epäröi, kun ehdotin paikkaa ja aiempien kokemusten perusteella vähän epäilin itsekin. Tänään sain selkeän vahvistuksen miksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.03.2015
Arvosana: 2

Valikoima on hyvä Suomessa sijaitsevaksi baariksi, mutta tuotteet ovat täysin ylihinnoiteltuja. En tiedä onko enemmän vikaa ravintolan hinnoittelupolitiikassa vai Suomen hintatasossa... Eipä kuitenkaan tarvitse käydä uudelleen, sillä vastaavat paikat keskustassa tarjoavat yhtälaisia tuotteita edullisemmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2015
Arvosana: 0

Käynyt muutamia kertoja, mutta yksi mielenkiintoinen huomio. Kun nahkatukkainen kaveri lähti tiskintakaa pois ja tilalle tuli murmeli homma kosahti! Tai sitten kaikki riippuu vaan siitä kuinka pukeudut tai puhut tai kuulut piireihin. Sijainti loistava sisustus mukava, mutta palvelu pudonnut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.05.2014
Arvosana: 0

Erinomaista asiakaspalvelua. Tunnelmallinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.02.2014
Arvosana: 0

Join lasin viiniä, joten ruoasta en osaa sanoa. Lasilliseni oli kuitenkin reippahasti ylihinnoiteltu, hinta-laadultaan surkea. Karvas Chianti ei ollut ainakaan meikäläisen mieleen. Viinilista muutenkin hintava ja tunnelmaltaan paikka oli vaisu (perjantai-ilta). Ehkä muissa viineissä laatu kohtaa hinnan paremmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 17.01.2014
Arvosana: 0

Arvostelu koskee vain viinejä, en tiedä saako paikasta jotain pientä syötävää myös.
Erinomainen palvelu ja viinit. Kallis ja fiini paikka. Kaunis sisustus. Viikonloppuisin usein vaikea löytää istumapaikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.11.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kalevankatu 6, 00100 Helsinki - Reitti
010 6668459
http://www.vin-vin.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita