Keittiö auki

Amarillo

Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Perus S-ryhmä mättöä. Annokset liian isoja ja liikaa "kaikkea". Palvelu ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.02.2016
Arvosana: 0

Lounasburgeri oli todella maistuva, pähkinäsalsan tilalle sai allergikko papusalsan, todella kiva, niin ei jäänyt ilman. Palvelu oli ystävällistä ja ammattmaista, mukava kokemus. Varmasti käydään jatkossakin, kun vieraillaan Joensuussa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

Erinomainen burgeri ja pähkinäsalsa! Poikkeuksellisen tasokas lounasburgeriksi

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 06.01.2016
Arvosana: -2

12 euron blackenedburger oli freesi, paitsi pihvi oli kuiva ja pieni. Pähkinäsalsa oli upea. Samoin salaatti.
Henkilökunta on kokenutta. Ravintola alkaa olla jo vähän nuhjuisessa kunnossa. Lapset pitäisi huomioida paremmin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 02.11.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli ihan hyvää, itseä vain jäi harmittamaan kun taco-sampleri-annoksessa oli lähes kaikkialle laitettu paholaisen hilloa joka oli aika karsean makuista. Kaikki maistui imelälle.. Lampaanjauheliha oli mielettömän hyvää ja sitä aion jossain annoksessa tilata seuraavalla kerralla. Tarjoilu ja palvelu oli hieman hätäistä, lasku toisaalta tuli myös nopeasti :P

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.10.2015
Arvosana: 1

Pääruuat olivat mukavan kokoiset ja hyvänmakuiset. Alkuruokien kanssa kerran ollut hämminkiä, mutta asiasta mainittuamme saimme korvauksena jälkkärijäätelöt. Palvelu ystävällistä, toimii myös isompien ryhmien kanssa. Hinta noussut viimeaikoina, mikä on harmillista kun ruoka kuitenkin samanlaatuista. Perushyvä ja luotettava ketjupaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 05.07.2015
Arvosana: 0

Alkuun tilattiin amarillo sampleri , vähän epämääräinen kasa kaikkea, näytti hämärässä, että ihankuin tonnikalaa olisi annoksessa ollut, mutta se olikin sitä ylikypsää revittyä possua, ranskalaiset oli raakoja ja vetkiä. Pääruoaksi tilattiin beef bolillot. Uh, en tiedä, mitä muut tuosta revitystä naudan lihasta on mieltä, mutta meille siitä tuli mieleen ylikypsäksi /monta kertaa lämmitetty karjalanpaisti, makukin oli maustepippurinen jne. Pettymys, kaveri nauroikin, että edellispäivästä paistia naapuripaikan lounaslistalta. Sipuliparikapaistos oli aika vaatimaton esitys. Dippinä oli blue cheese, maistui lähinnä valkohomejuustona ja sinihomejuuston risteytykseltä. En tiedä mistä, mutta jälkimakuna loppuosassa tuli homeen maku suuhun, oliko homeitiöitä sämpylässä vai missä, mutta ällö maku ja annos jäi loppuun syömättä. Palvelu oli nopee ja asiallista, vettä nyt jouduttiin pyytämään kaks kertaa. Perusmättö, ei elämys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 2

Käytiin porukalla syömässä, oma annokseni oli valtava ja maukas! Söin combo fajitas kanalla ja revityllä ylikupsällä possulla. Ihmetyttää vaan, että ravintolaan ei ainakaan lauantaisin illalla klo 18 jälkeen pääse alaikäiset, seurueessamme oli yksi alaikäinen ja tästä kuulema ollaan tarkkoja. Onneksi soitin etukäteen ja tiesimme mennä aikaisemmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 31.08.2014
Arvosana: 0

Loistava paikka. Palvelu pelaa ja ruokakin on erinomaista. Ainoa asia, mikä hieman mietityttää on se, miten paljon annoskoot vaihtelevat, vaikka hinta pysyy samana. Olen monta kertaa saanut odotella pitkäänkin seuralaisen ruokailun päättymistä syötyäni oman annokseni, vaikka aterioiden hinta on ollut tismalleen sama. Viimeksikin maksettiin suunnilleen saman verran ja minun annokseni oli silti puolet pienempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.01.2014
Arvosana: 1

Saanut aina hyvää palvelua Amarillossa. Ruuat herkullisia. Viimeksi söin jonkun aterian jonka nimeä en nyt muista mutta hyvää oli!

Ehdottamasti uudestaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 13.09.2013
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Torikatu 20, 80100 Joensuu - Reitti
0107623420
http://www.amarillo.fi/joensuu.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita