Avautuu 15:00

Bar Play

Sporttibaari
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Rentoa sporttibaari-fiilistä ja kelvollista pubiruokaa. Burgereista erityisesti kana-vuohenjuusto toimii sekä arkisin saatavilla oleva kana-pekonipasta on todella herkkua. Plussaa että annoksiin tulee mukana dipit - ei tarvitse erikseen tilata. Halvat, 3,50€ ranskalaiset on edelleen se juttu. Juomapuolelta kattava perusvalikoima oluita ja siidereitä, juomien hinnat ihan siedettävissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 10.04.2016
Arvosana: -1

Kun kävimme baarissa niin sattui olemaan vilkas päivä. Tapanin päivä osui lauantaiksi 26.12.2015. Siispä tuntui olevan todella täyttä ja pöydässä tuntui ruuhkan takia olevan hieman ahdasta. Kuitenkin hyvä meno. Olen varma että jonain toisena päivänä on kyllä tilaa hengittääkkin.

Ruoka ja juomat olivat muiden urheilu baarien tapaan hintavia. Paikkahan on siis baari eikä niinkään ruokapaikka vaikka ranskalaisia sun muita hampurilaisia saakin tilattua. Salaatit olivat reilusti ylihinnoiteltuja vaikka ihan hyviä olivatkin.
Henk.koht. kokemuksena on pakko sanoa, että ainakin sinä päivänä portsari käyttäytyi minua kohtaan todella töykeästi. Muu henkilökunta käyttäytyi asiallisesti, ei erityisen ystävällisesti/dpäystävällisesti. Kun saavuin paikalle minulta kysyttiin paperit, niin kuin 22 vuotiaalta kuuluukin. Hyvä juttu! Hetken jälkeen, kävin ulkona soittamassa puhelun baarin edessä ja palatessani kysyttiin paperit mikä on ihan ymmärrettävää. Ei kaikkia voi muistaa! Kävin toisen kerran kahden siskoni kanssa ulkona ja olimme koko ajan baarin edessä yhdessä porukassa. Samaan aikaan, yhdessä jonossa, selvästi samassa porukassa, palatessamme portsari päästi siskoni heti sisään mutta laittoi käden minun eteeni ja sanoi ettei päästä minua. Syyksi hän sanoi ettei uusia asiakkaita enää päästetä kun pilkkuun on puoli tuntia. Sanoin hänelle että hän on kysynyt minulta paperit jo kaksi kertaa, mutta ei päästänyt sisään vaikka näytin taas henkkareita. Siskoni sanoivat että minä olen ollut heidän seurassaan koko ajan mutta portsari ei vieläkään päästänyt minua sisään. Minua alkoi jo hieman ärsyttää portsarin käytös ja selitin äskeiset tapahtumat ja kysyin: "Onko sinulla jotain minua vastaan?" Vastaukseksi hän sanoi ettei ole ja päästi minut sisään sanoen: "Hae tavarasi!" Minusta tuntui että kyseisen illan portsari oli minua kohtaan tympeä koko illan. Kyseisestä tapahtumasta jäi olo, että minua olisi syrjitty sukupuoleni tähden eikä minua haluta asiakkaaksi koska olen mies, vaan minusta halutaan eroon. Pääsin sisään vain koska minun reppuni oli vielä sisällä. Kun olin käynyt ulkona niin kuin monet baarien asiakkaat käyvät usein illan aikana, minua ei päästetty sisään muuta kuin hakemaan jääneet tavarani ja painumaan muualle.

Lyhyesti: Kallista. Ok meno. Portsari käyttäytyy törkeästi miehiä kohtaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 27.12.2015
Arvosana: -1

Joensuun parhaat ranskalaiset! !!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.09.2011
Arvosana: 0

Olisimme sunnuntai-illan ratoksi halunneet mennä Joensuun ravintola Kieloon syömään, mutta juuri ennen lähtöämme muistimme, että Kielo on nykyisin sunnuntaisin kiinni. No voihan nenä!

Päädyimme sitten testaamaan Joensuun torin laidalle ilmestyneen uuden kuppilan (syksyllä 2009), Bar Playn ruokatarjontaa. Ruokaravintolahan Play ei suoranaisesti ole, vaan lähinnä ajanviettopaikka, jossa voi viihtyä niinkin hyvin ja kauan, että rupeaa tekemään mieli huikopalaa.

Listalla oli caesar-salaattia muutamalla eri tavalla tarjottuna, kolme erilaista burgeria sekä kanansiipiä. Ihan napoteltavaksi olisi ollut mm. mozzarella-tikkuja, kuorrutettuja jalapenoja, ranskalaisia yms.

Valitsimme alkuun pienet salaatit: Natural Caesarin, 2x Caesarin katkaravuilla. Pääruuaksi jokainen maistoi erilaisen burgerin, kanan, naudan ja lampaan.

Caesar-salaatit olivat varsin riittoisat, vaikka ne pieninä tilasimme. Tosin enimmäkseen annos sisälsi jäävuorisalaattia, ja sitäkin puimurilla ajetun kokoisina järkäleinä. Kastiketta oli liian vähän, joten annos oli hieman tylsän makuinen. Parmesaania annoksessa oli kyllä ihan riittämiin, sekin tosin hieman isoina paloina.

Kun nyt sanon, etten lähtisi annosta kehumaan, tarkoitan, että jos sitä vertaa _oikean_ ravintolan tarjontaan. Bar Play on kuitenkin sporttipubi, jossa pelin tiimellyksessa muutaman tuopillisen jälkeen annokset saisivat varmasti paremmat arvostelut. Ja kaiken lisäksi, salaattiannoksen hinta oli vain 5 euroa, joten _oikeassa_ ravintolassa olisi turha odottaa edes tervehdystä sillä rahalla.

Burgerit saadessamme ensimmäinen ajatus oli, että annos on valtava syötäväksi salaatin päälle. Ja näin se sitten menikin, kukaan ei jaksanut annostaan loppuun asti.

Hieman täytyy jurputtaa myös burgeriannoksista. Ranskalaiset olivat makuumme liian suolaisia, tosin paikoitellen suolaa oli onneksi osunut hieman vähemmän. Burgereiden pihveissä maistui sivumakuna ihan kuin häivähdys muovia. Mistä lie johtuu, tiedä häntä. Ja sivumaku oli tosiaan sekä nauta-, kana- että lammaspivissä.

Mutta siis, vaikka illalliselle Playhin ei ehkä kannata mennä, pelaamaan tai seuraamaan peliä ilman muuta. Ja jos nälkä yllättää, ei ole yhtään hullumpi idea tilata annosta kylmän juoman kylkeen, siihen annokset ovat varsin sopivia.

Tarjoilija oli todella ystävällinen, joskin hieman mietityttää, miten hän pärjää yksinään, kun ruokaakin kuitenkin välillä joutuu vääntämään, ja ihmisiä on kenties myös tiskillä kärkkymässä juotavaa. Me emme kuitenkaan joutuneet missään vaiheessa odottamaan tilauksiamme, päinvastoin, oikein nopeasti kaikki sujui.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 23b, 80100 Joensuu - Reitti
010 7623 510
http://kattaakarjalan.fi/bar-play

Vaihtoehtoisia ravintoloita