Suljettu nyt

Kuurnankulma

pihviravintola
Arvosana 4.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

helvitin maukkaat ja isot piihvit

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 07.01.2014
Arvosana: 0

Herkulliset pihvit! Hyvä, että on vaihtoehtona myös lounas joka on monipuolinen. Siisti paikka ja henkilökunta osaa asiansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 03.10.2013
Arvosana: 2

Erinomainen pihvi ja kastike, kotoisa lounas. Hinta-laatusuhteella pihvi ja esim. kermapippurikastike loistavia. Hyvn paistettu pihvi, ei kuiva, ja mukava suolaus/pippurointi. Itse tehdyssä kastikkeessa aromit kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 30.08.2013
Arvosana: 0

Otin 400 g possua pölkkyperunoilla ja bernaise-kastikkeella. .. aivan hillitön setti hintaan 12,90 EUR. Iso (ja ainoa) miinus tulee siitä, että Kuurnankulmalla ei ole haarakonttoria Espoossa ;)
Kyseinen mesta ei ole nykyhengen mukaisesti terveellinen mutta konsepti on koukuttava ja ruoka rehellistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 27.08.2013
Arvosana: 0

Yksinkertaisesti paras lounas/pihviravintola Joensuussa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 07.08.2013
Arvosana: -1

epäsiistiä paikka ruoka vanhaa

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: -2

Ruoka oli erittäin hyvää. Pihvit oli todella mureita ja maukkaita. Lisukkeet oli hyvin yhteensopivat pihvin kanssa. Pihviannokset on miehenkokoiset. Parannusta Viikingin aikoihin on, salaatit ja leivät vapaasti käytössä, sekä lounaspuolen yhdistyminen pihvipuoleen on erittäin hyvä juttu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 23.03.2013
Arvosana: 0

Pihvitupa Viikingin pihviperinteet jatkuvat Kuurnankulmassa.

Pihvitupa Viikinki Joensuussa lopetti, mutta pihviperinteet jatkuvat Kuurnankulmassa Viikingin entisen pihvikokin omistuksessa. Paikka on sama, lista nähdäkseni sama, nimi uusi.

Ehdin vierailla Pihvituvassa kerran aikaisemmin, eli on mihin verrata nyt tätä uutta. Ja kyllä, hyvää oli silloin, kuten nyt, ihan vanhaan malliin.

Salaattipöytä on monipuolinen, ruokajuomat ja kahvi kuuluvat hintaan. Perunaa pihviannokseen tulee hieman liikaa, en kummallakaan kerralla ole jaksanut loppuun aurajuustoperunoitani. Ajattelin seuraavalla kerralla mainita, että minulle riittää pienempi peruna-annos, ettei tarvitse heittää pois. Kumppanini oli kuitenkin huomaavinaan, että ainakin pölkkyperunaa tuli jo nyt entistä maltillisemmin; hän nimittäin jopa jaksoi syödä koko annoksensa.

Vähänhän nuo annokset on karunnäköiset, kun salaatit ovat toisella lautasella. Mutta siis, yksinkertaisia hyviä annoksia. Pihvistä ei mediumia oikein saa, vaikka kokki sen ihan vain parilalla pyöräyttää, kun pihvit ovat niin ohuita. Kuulemma koneella ohennettuja valmiiksi tullessaan - mutta miksi?

Kuurnankulmassa on tarjolla pihvien lisäksi myös muuta lounasruokaa. Lista löytyy netistä. Ensi viikolla näyttää ainakin olevan kaikenlaista herkkua tarjolla, kuten borssikeittoa ja kaalikääryleitä. Ja eikun syömään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.03.2013
Arvosana: 0

Lounaskokemus ei ollut järin innostava. Ruoka oli haaleaa ja jokseenkin mautonta, tosin paras lounasaikakin oli jo mennyt. Salaattivalikoima oli suppea entiseen verrattuna. Seisovan pöydän ruokailuvälineet, ruoat ja juomat oli aseteltu epäloogisesti eri puolille käytävää, joten ruokajonossa syntyi sekaannusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.02.2013
Arvosana: 0

Uusi kuurnankulma on pihvitupa viikingin ja lounastupa viikingin peruille perustettu yritys. Eri yrittäjä, mutta hyvin samanlainen.
400 gramman possun pihvi "ranskalaisilla" oli täyttävää ja hyvää perus pihviruokaa. Juuri sitä jota raavas mies välillä kaipaa. Ei mitään gurmeeta, mutta tuohon hintaan erittäin hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 04.01.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kuurnankatu 34, 80130 Joensuu - Reitti
0458701002
http://www.kuurnankulma.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita