Ei tietoa

Local Bistro

pohjoismaista
Arvosana 4.9 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (5)

Kävimme vaimon kanssa lounaalla, joka oli erinomainen ja varsin kohtuu hintainen. Itse söin päivän pikku Localin jota siis tarjottiin lounaslistalla. Pikku Local sisälsi chilivoi glaseerattuja naudan poskia, uunijuureksia ja paprikasmetanaa. Vaimo löysi herkkunsa monipuolisesta noutopöydästä, lisäksi molemmat kasasivat itselleen kivan salaattilautasen salaattipöydästä. Todella mielenkiintoinen konsepti tarjota lounasaikaan myös hieman fiinimpi annos keittiöstä toimitettuna. Suosittelen tutustumaan. Pikku Localissa hinta-laatusuhde erinomainen, sillä se ei juuri poikkea lounaan hinnasta. Lounaan hinta-laatusuhde myös ihan OK

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.11.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söimme possun poskia ja possun potkaa, molemmat erinomaisia. Viihtyisä paikka , erinomainen palvelu ja huippu hyvää ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0

Erinomainen kokemus kaikin puolin. Annoskoko riittävä, todella maukasta paikalla tehtyä ruokaa, hinta/laatu suhde todallakin kohdallaan. Joensuu paras itsenäinen ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 2

Hyvää, omaperäistä ruokaa, kauniisti aseteltuna, laadukkaista raaka-aineista, kohtuu hinnalla. Ruuassa panostetaan laatuun ennemmin kuin määrään, mutta annoskoko on kuitenkin riittävä. Ystävällinen palvelu, juomavalinnassa tarjoilija voinut rohkeamminkin vinkata toimivaa yhdistelmää. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.04.2016
Arvosana: -1

Lounaalla kasvisruokana porkkanacurrya. Pitkään haudutettu ruoka,joka maistui todella maukkaalta ja hartaudella tehdyltä. Annos oli pienehkö,mutta sillä lähti nälkä ja makuelämys oli niin loistava,että annoksen koko oli juuri sopiva siihen nähden. Salaattipöytä on laadukas ja tuore. Hinta- laatusuhde on loistava. Henkilökunta on ystävällistä. Jälkiruokatee oli luomua,siitä myös lisäpisteet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.03.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Koskikatu 9, 80100 Joensuu - Reitti
010 3234 933
http://www.localbistro.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita