Ei tietoa

Revolution

Arvosana 2.2 / 5

Arvostelut (26)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Perjantai-illan myöhäinen ruokailu Revolutionissa ei käynnisty kovin hyvin. Meitä ei noteerata, haemme itseksemme tyhjää pöytää, ja saammekin lopulta istumapaikat. Tarjoilijoita on paljon, ja huiske melkoinen, mutta saamme odottaa ruokaa hirvittävän kauan, kun muutenkin on jo myöhä. Ruoan laatu on iloinen yllätys. Lihaisampi annos on suuri ja maukas makkaroineen ja friteerattuine sipuleineen. Kasvisruokana juuresannos on suorastaan herkullinen monine paahdettuine juureksineen, homejuustopalleroineen ja kastikkeineen. En olisi uskonut tällaiselta juottolan näköiseltä ketjuravintolalta! Ainoa miinus ruoan suhteen oli suolan liiallinen käyttö. Yhdeksikkö tuli että napsahti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.04.2016
Arvosana: 0

Ruoka on ollut kahdella kerralla erinomaista. Viimekertainen tarjoilija parempi, mutta jostakin syystä molemmilla kerroilla ruuan saaminen tilauksesta kestää todella kauan. Noin tunti molemmilla kerroilla. Toivottavasti saisivat asian korjattua. Viitsisi käydä myöhemminkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 23.01.2016
Arvosana: 0

Todella pitkät odotteluajat, minulla ruoka hyvää mutta seuralaisen annoksen ranskalaiset aivan järkyttäviä nakkikioskilötköjä. Ravintolassa musiikki todella kovalla ja pöytäseurueessa piti melkein huutaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 03.10.2015
Arvosana: 0

Tasalaatuista perusmättöä. Joskus laatu sattuu yllättämään positiivisessa mielessä, mutta toistaiseksi ei ole vielä kertaakaan joutunut annosta palauttamaan. Hintaansa nähden ihan suhteellisen hyvää, mutta parantamista annoksien laadussa kuitenkin olisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Ekalla kerralla söin täällä elämäni parhaan purilaisen. Kaverini oli samaa mieltä. Ralliviikonloppuna söin glaseerattua possua, joka oli parasta, jota olen koskaan ravintolassa syönyt. Aiommekin kaverin kanssa käydä syömässä annokset possua vielä ennen listan vaihtumista. Palvelu oli kuitenkin keskinkertaista, mutta ei kuitenkaan haitannut liikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 13.08.2015
Arvosana: 0

Ruoka ok, joskin löysät pakasteranskalaiset olivat vähän ikävä yllätys.
Asiakaspalveluun ehdottomasti lisää tsemppiä. Tarjoilijaa tuntui kiinnostavan lähinnä omat kaverit, jotka olivat myös asioimassa ravintolassa, oman seurueen jälkeen tulleet asiakkaat saivat ruokalistan nopeammin nenän eteen. Pääruokien jälkeen lautaset vietiin nopeasti, mutta myöhemmin tyhjien lasien kanssa saatiin odotella 20 minuuttia, että kukaan tajusi tulla palvelemaan. Myöhemmin laskua odoteltiin myös puoli tuntia, vaikka ravintola ja baari olivat molemmat käytännössä tyhjiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 27.07.2015
Arvosana: 0

Ruoka ihan hyvää, mutta palvelun laatu surkeaa. Lähistöllä ruokapaikkoja josta saa parempaakin ruokaa samaan hintaan ja palvelu pelaa.
Otimme trip of tastes annoksen ja meiltä puuttui salaatti ja liha kokonaan lautaselta. Asiasta huomautettuamme saimme kyseiset tuotteet, mutta pahoitteluja ei tullut. Meille jäi myös tuomatta alkupalat. Tarjoilija puhui epäselvästi ja menua hakiessa nyppäsi rajusti sen kädestä pois.
Lopuksi arvostellessani palvelua, ei sitä oikein edes kuunneltu kunnolla ja kun hieman karkeilla sanoilla terävöitin asiaani, niin minulle (naiselle) huudettiin uhkaavasti käskyn poistua ravintolasta. Kun en heti poistunut vaan yritin selvittää asiaa, käytös muuttui vieläkin pelottavammaksi. Tämän jälkeen poistuin nopeaa paikasta, koska tuntui siltä että tarjoilija käy päälle. Ja en ollut humalassa, ainoastaan ruokaillessa otin yhden juoman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.07.2015
Arvosana: 0

Kokemukseni Nordic Taco-annoksesta oli kyllä pettymys! Tunturieskan päällä, joka oli kova ja kuiva kuin mikä, lepäsi kärähtänyttä härkää. Perunat ihan perusranskalaisia kuin suoraan kaupan pakastealtaasta. Tunturirieska oli kuulemma paahdettu, mikä teki siitä niin kuivan, ettei edes sahanteräveitsi pystynyt siihen. Rieska jäi kokonaan syömättä ja samoin osa lihasta. Reklamoin annoksesta ja sain hyvityksenä jälkiruuan ja kahvin ilmaiseksi. Ruoka todellakin (18€) ihan liian ylihinnoiteltu! Asiakaspalvelussa ei ole valittamista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Arki-ilta. 45min ennenkuin ruoka edessä, kauan. Burgeri ihan jees, mutta pakasteranskalaisia, aivan nautettavaa!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 07.07.2015
Arvosana: 0

Erittäin kauan kesti ennen kuin saatiin ruoka pöytään. Ruoka oli kylmää ja erittäin suolaista. Riittävästi sitä kuitenkin oli että siitä plussaa. Jälkiruokaa odotettiin vielä kauemmin joten tuskinpa tulee enää käytyä. 2.5 tuntia arki-iltapäivänä jolloin ravintolassa oli kuitenkin suhteellisen vähän asiakkaita on kyllä ihan liian pitkä aika istuskella kun siitä ajasta se kaksi tuntia meni odotteluun ja puoli tuntia syömiseen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 04.06.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu, Jyväskylä - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita