Keittiö auki

Players Sports Bar

sporttiruokala
Arvosana 3.4 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Penkkiurheilijan tai vaihtelunnälkäisen paikka. Suuri ja mahtava S-ryhmä on järjestänyt ihan asiallisen näyttävät puitteet keilailulle, kisakatsomolle ja rahapeliharrastuksille. Rankkoja lajeja, joten tarjolla on myös raskasta pikkusuolaista jenkkityyliin.

Saavuin sporttibaariin ruoan perässä, puhtaasta vaihtelun ilosta. Valintani listalta oli Chicken basket. Kanakoriin kuului noin kuusi kappaletta paneroituja kanatikkuja, Mäkkärin ranskiksia hieman ronskimmat perunat ("country style"), vaatimaton salaatti (sisältäen tavallista salaatinlehteä, jonka vaihtaisin johonkin freesimpään) ja kolme soosia, joihin dippailla (ketsuppi, jalapenomajoneesi ja sinihomejuustodippi).

Kokonaisuus oli ihan syötävä ja dipit mainioita, mutta S-ryhmän tuntien on turha odottaa mitään vasta tehtyä tai juuri sinua ajatellen valmistettua. Ajaa asiansa nälässä, mutta suositellaan nautittavaksi hyvän seuran tai matsin kera.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 15.10.2016
Arvosana: 0

Mielestäni ruoka oli todellä hyvää. Korista arterimilla syöminen oli hieman haastavaa, mutta sopii liikeideaan... Vasta toisella kerralla tajusin, että ideana on tehdä tilaukset tiskillä, eikä odottaa pöydässä palvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.10.2014
Arvosana: 0

9v. Pojan kanssa Hampurilaisella. Annos oli maittava, palvelu ryhdikästä, nopeaa sekä ystävällistä. Tunnelma rento ja rauhallinen. Mukavaa napostelua urheiluviihteen siivittämänä....suosittelen :) t. Epe

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.08.2014
Arvosana: 0

Todella suuri pettymys. Hypetys ollut kovaa mutta ruoka tuotti todellisen pettymyksen. Kaikki sapuskat pelkkää einestä! Tunnelma ok, kotkalaisjuntit vähän häiritsi pelin seuraamista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 25.06.2014
Arvosana: 0

Kerrassaan surkeata palvelua höystettynä järkyttävän huonolla hampurilaisella +" ranskalaiset"! En tiedä johtuuko paikan hypestä vai mistä, mutta hirveä pettymys oli. Oikein mikään ei toiminut ja ravintola on ollut auki kuitenkin jo useamman kuukauden. Haloo s-ryhmä, rekrytointiin aineskin luulis olevan suht helppo vaikuttaa, ravintolahenkilökunta on aivan ala-arvoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 21.06.2014
Arvosana: 0

Nojoo,

Tappara ja Kärpät vääntää skriinilä.

Kendon katsomiseen siis tilat ihan jee, mitä sopiikin odottaa kun on vartavasten sporttipubiksi rakennettu.

Taannoin paikalliselehdessä oli juttua siitä että ruoka on tässä sporttipubissa se juttu. Odotukset siis korkealla. Valitettavasti täytyy nyt todeta ettei kyllä kovin kaksisesta suorituksesta voida puhua tämän liiterin kohdalla.

Kaikki alkaa tarjoilijattaresta, joka periaattessa kyllä on ihan kohtelias ja mukava, mutta kuitenkin täysin pihalla..

Vihdoin saan tilaukseni rekisteröityä osuuskaupan järjestelmiin, ja käyn pöytään odottamaan annosta. Ruoka tulee kohtuu nopeaan. Burgeri tuodaan jonkin sortin korissa, mukana kannetaan myös aterimet. En kyllä ymmärrä miten niillä voi korista syödä? Noh, toteutan ruokailuaktin ihan sormin, pubiruoasta kun kyse on..

Mutta itse annokseen. Burgeri on laadultaan huonoa ABC tasoa, siis sanalla sanoen heikko. Ranet ihan ok, ja niiden vieressä pikku kuppi ketsuppia sekä toista dippiä, joka maistuu erehdyttävästi jonkin sortin rainbown american dressingiltä tjsp..

Valitettavasti täytyy todeta, että kaiken sen hypen jälkeen mitä tämä paikka on saanut osakseen, oli ruoka todella luokatonta..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 24.04.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keskuskatu 11, 48100 Kotka - Reitti
010 7635940
http://www.ksoravintolat.fi/ravintolat/players-sports-bar

Vaihtoehtoisia ravintoloita