Avautuu 15:00

Bowl D1ner

jenkkityylinen
Arvosana 4 / 5

Sijaitsee viihdekeskus Iso Ceessä. Ravintolan erikoisuutena keilahalli.


Arvostelut (50)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Useamman kerran olen käynyt, eri päivinä ja kellonaikoina. Palvelu pelaa hyvin, tarjoiliat kohteliaita ja paikka viihtyisä. Ruuassa ei ole kertaakaan ollut valittamista, mutta kerran lounasbugerin kastike oli omaan makuun liian tulista, mutta mitäs en kysynyt asiasta tilatessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 02.11.2015
Arvosana: 0

Yllättävän hyvää ruokaa. Kanatikut ovat oikein hyviä. Lohi on norjalaisesta kassista, mutta oivallisen paiston myötä aivan hyvää. Erinomaiset lisukkeet. Olutvalikoima on niukka. Keilailua jälkiruuaksi, hikeä pukkaa. Kiva illanviettopaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 22.04.2015
Arvosana: 0

Tykkään tämäntyyppisestä ruuasta, mutta ensimmäinen kerta oli pettymys.
Otin ribsejä, jotka olivat paitsi ylihintaisia niin eivät erityisen maukkaita. Ja oudosti lähes ilmaisia ranskalaisia oli mukana vain muutama, siitäkin jäi vähän valju olo.
Listaa selatessa hinnat tökki pahasti ja olisin odottanut jotain erityisen hyvää tähän hintaan.
Paikka sinänsä oli kiva ja palvelu pelasi hyvin vaikkakin hitaasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.01.2015
Arvosana: 0

Wingsit eivät olleet hyviä, tilasin niitä kokeilumielessä onneksi vain pienimmän annoksen. Rapeuden sijasta wingsit olivat lötköjä, aivan kuin keitettyjä, ja uivat lautasella oudossa etikkaisessa kastikkeessa joka muistutti enemmän lientä. Pääruuan grillatussa lohessa ei ollut ollenkaan suolaa tai muitakaan mausteita, savulohi taas oli hyvää mutta liiankin suolaista. Kasvispaistos ja majoneesi olivat hyviä, mutta perunat palaneen näköisiä. Burgerit, dippikastikkeet ja jälkiruuat ovat yleensä olleet hyviä, mutta muuta ei ilmeisesti kannata tilata. Palvelun laatu riippuu todella paljon tarjoilijasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 17.01.2015
Arvosana: 0

Maukas ja laadukas burgeri, mutta heikko palvelun taso. Pääsin vihdoin testaamaan kotiseutuni uutta amerikkalaistyyppistä diner-paikkaa, mistä olin kuullut paljon kehuja. Paikan ruokalista puhuttelee ainakin itseä, sillä se sisältää kaikenlaisia Amerikan herkkuja kuten burgereita, ribsejä, salaatteja ja grilliherkkuja.
Tilaamani chicken & bacon burger oli maukas ja laadukkaista raaka-aineista tehty. Burgerin täytteenä oli kanan rintafileepihvin (150g) lisäksi amerikanpekonia, sinihome- ja barbequekastiketta, rucolaa, avokadoa ja punasipulia. Lisänä oli ranut ja coleslaw. Burgerin sämpylät ja ranut olivat itsetehdyn oloiset ja kruunasivat annoksen laatuvaikutelman. Annos oli hintaansa nähden (15,40€) kohtuullisen kokoinen, mutta koosta kertoo jotain se, että sen pystyi helposti syömään jopa käsin. Juomalistan valikoima oli melko kattava, mutta kalliin puoleinen niin oluiden kuin viinienkin osalta. Paikan jälkkärivaihtoehdot olivat käytännössä muutama kakku ja jäätelö, joten niissä ei ole hirveästi kokeiltavaa.
Paikka on sisustukseltaan juuri amerikkalaisen diner-ravintolan näköinen: paljon muovia, kirkkaita värejä ja valoja. Ei siis mikään hienostuneen ravintolan sisutuksen tunnusmerkit. Ruuduilta oli mahdollista seurata jääkiekkoa ja ravintolan yhteydessä on myös keilahalli. Palvelu oli melko asiantuntematonta ja hidasta mutta kohtuullisen ystävällistä. Yritystä oli, mutta toteutus ontui pahasti.
Voisin suositella ravintolaa kaikille jenkkiruuan ystäville ja rennosta ruokailuilmapiiristä pitäville. Paikan hinta-laatusuhde on kohtuullisen kohdillaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 06.01.2015
Arvosana: 3

Olen käynyt ajoittain syömässä kyseisessä ravintolassa sen aukeamisesta lähtien. ALuksi ajattelin, että : "Jes vihdoinkin Kuopioon tuli toimiva "Jenkki" tyylinen ravintola hyvillä antimilla" Vielä 6/2014 kesälläkin lounas oli hyvää ja homma pelasi.
Nyt kehuin ravintolaa vanhemmilleni ja yllytin heidät lounaalle n. 2 viikkoa sitten. Menimme bowldineriin ja täytyy sanoa, että oli suurin virhe elämässäni tähän asti. Myyjä kassalla sanoi "Terve" ja siihen se sitten jäikin. Lounas salaatissa ei ollut muuta kuin salaatinlehtiä ja premium ruoka, joka on kuitenkin hinnakkaampi, tarjosi palaneen käntyn, joka pyytämäni mediumin sijaan oli kypsä.
Kun olimme lähdössä, koko homman kruunasi se, kun sanoin tarjoilijalle "Hei hei", niin tarjoilija käveli tylysti ohi. Kyseessä oli joku mies tarjoilija. Harmittaa yli kaiken, että täytyy sanoa tällaista palautetta niin hyvän startin saaneesta ravintolasta...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 85€ Lisätty: 06.12.2014
Arvosana: 0

Olemme käyneet ystävieni ja poikaystäväni kanssa useaan kertaan tässä ravintolassa, Eikä kertaakaan ole tullut pettymystä. Pulled pork burgeri on yksi parhaista burgereita mitä olen kuopion rafloista ikinä saanut, palvelu on yleensä oikein sujuvaa ja mukavaa, mitä nyt ruuhkaisimpina iltoina saattaa hieman tökkiä, muitakin annoksia on tullut maisteltua eikä niihinkään ole tarvinnut pettyä, pidän etenkin ravintolan coleslaw-salaatista joka tulee useimman annoksen lisukkeena sekä diner-perunat olivat erinnomaiset. Ravintolalla on myös erinomaisia opiskelija alennuksia :)
tunnelmaltaan ravintola on ihan kiva ja pidän erittäin paljon sen vintage-diner tyylistä.
Itse en omista kokemuksistani keksi mitää huonoa sanottavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 26.11.2014
Arvosana: 0

palvelussa parantamisen varaa! teinitytöt keskenään tirkuivat tiskin takana ja kokki taisi naureskella myös seinään nojaillen, niin kauan ruoissa kesti vaikka muita ei meidän lisäksi ollut laisinkaan. maku puuttui ja hampurilaisen kuoret kovat ja palaneet.. kolmannen kerran sama fiilis kuin nyt ja ei kyllä tee mieli uudelleen asioida.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 04.11.2014
Arvosana: 0

Kolmesti täällä olen syönyt. Hampurilaiset ovat hyvänmakuisia ja annoskoko on hampurilaisesta riippuen sopiva tai reilu. Paikka on hyvinkin viihtyisä ja tarjoilijatkin ovat olleet joka kerta osaavia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Olipa pettymys! Tarjoilijan käytös pilasi koko käynnin..kannattaisi miettiä alan vaihtoa jos noin paljon asiakaspalvelu tympii :-(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio - Reitti
+358 50 513 3300
http://www.bowld1ner.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita