Avautuu 10:30

Rosso

italialaishenkinen
Arvosana 1.9 / 5

Arvostelut (31)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Menin Kuopion Rossoon syömään lauantaina, 24. 10.2015 klo 17.05. Annokseni saapui noin klo 17.30. Oli paljon asiakkaita.


Tilasin suurin odotuksin lohiannoksen tattikastikkeessa. Lohi oli Ok - ei siis hirvittävän huonoa joskaan ei erityisen hyvääkään.

Se niin sanottu tattikastike oli todella ala-arvoinen esitys. Tatit? jos olivat tatteja (?) oli leikattu noin 0.5 cm neliöiksi. Kastike oli kokkareista ja mautonta.

Ruoka oli todella surkea. Kyllä 17 euron kiskurihintaan Rossonkin pitäisi tarjoamaan jotain syömäkelpoista.

Tarjoilija kysyi minulta: "Olihan ruoka hyvää"? Johdatteleva kysymys.

Kerroin, että lohi oli suurinpiirtein Ok - mutta kastike ei todellakaan. Tarjoilija ei palannut luokseni, eikä kommentoinut mitenkään vastaustani. Lienevät jo niin tottuneita huonoihin arvioihin?

Kuopion Rossoon en aio enää palata.
Sain muuten erittäin hyvää ruokaa Kalakukko ravintolassa. Kalakukko on lounasravintola. Lounaan hinta on 10.00 €. Siihen sisältyy salaattipöytä, 2 lämmintä ruokaa, leivät, voi tai levite, ruokajuomat, jälkiruoka ja kahvi.

Kannattaisi mennä tutustumaan!

Riitta T.

kala oli situli kysymään minulta mi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 28.10.2015
Arvosana: 0

Kiitos Annalle Kuopion Rossoon , loistavaa palvelua vaikka tilanteeni oli vähän hankala järjestitte kaiken loistavasti . Iso kiitos vielä kaikesta !
Ruoka oli minusta ihan hyvää ja Annan ehdottama viini onnistunut valinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 09.09.2015
Arvosana: 0

Annoskoko riittävä pikkunälkään, mutta hintaansa nähden aika surkea. Tilasin vuohenjuustobroilerin, makua oli ja kanan kypsyys hyvä. Lisukkeena röstiperuna oli kiva vaihtelu esim. lohkoperunoille. Antipastopöytä tosiaan aika suppea, mutta raikkaita aineksia käyttävät. Peruslaatuista ja perusturvallista ruokaa, ei aiheuta mitään ihmeempiä elämyksiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 30.06.2015
Arvosana: 0

Ei tarvii mennä uudelleen. Antipastipöytä ei maistunut lapsille, itselle kyllä ihan ok vaikkakin vähän niukka tarjonta. Lasten annoksessa oli jopa 1 nakki ja 1 lihapulla ranskalaisten ja 1 kirsikkatomaatin sekä _puolikkaan_ kurkkusiivun kaverina. Lapsille jäi nälkä! Oma pääruoka oli mauton, possupihvi purkkalihaa ja kasvislisäke puuttui ensin annoksesta kokonaan. Kun ruoka kävi keittiössä, löytyi lisäke annokseen, mutta tällä aikaa muu seurue ehti jo syödä omat pääruokansa. Pääruoka-annoksen chorizomakkara olikin nakki ja broilerifilee vain puolikas fileestä. Annos siis varsin pieni. Plussaa pääruoka-annoksen ranskalaisista ja kastikkeesta, muu oli ala-arvoista hintaan nähden. Tarjoilija käski mennä seuraavan kerran muualle, kun annoimme palautetta ruuan laadusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 14.12.2014
Arvosana: 0

Alkupala ok, mutta pääruoaksi tilattu kana-annos oli pettymys. Itse en tykkää missään muodossa pinkkiin vivahtavasta kanasta, niin tässä sitä oli tarjolla. Toisissa kohdissa ihan ok kypsä, mutta sitten löytyi näitä pinkki, pinkimpi jne. Sanoin tarjoilijalle, että oli vähän turhan punainen minun makuuni. Tarjoilija selitti, että kyseessä ovat broilerin verisuonet ja ne on niitä punaisia osia. Laskua tuodessaan tarjoilija kertoi näyttäneensä annokseni rippeet keittiölle ja keittiö oli myös sanonut niitä broilerin verisuoniksi, että ei ollut liian raaka annos tms. Tästä tiedosta huolimatta, kylläpä jäi köpänen kuva ja eipähän tartte ihan heti tuonne vaivautua, saati että siellä mitään kana-annosta haluiaisin syödä, jos vaikka sattuu taas niitä kanan verisuonia olemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0

Hyvä hinta-laatu-suhde pääruuissa, ehkä jälkiruuat hieman ylihinnoiteltuja. Listan uudistuttua hyvää ruokaa (paitsi antipasto-pöytä), mutta palvelu tökkii. Odottamiseen kuluu tuhottoman kauan aikaa, ja tarjoilijoidenkin pinna on aina kireällä, kun heillä on niin kiire. Olen ruuan maun vuoksi yrittänyt käydä joitakin kertoja lähiaikoina, mutta palvelun takia pidän nyt hieman taukoa ja etäisyyttä ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Jouduin odottamaan omaa annosta noin tunnin verran, ei varoitettu ruuhkasta etukäteen. Tarjoilijat olivat hyväntuulisia, mutta eivät kyllä pelastaneet pettymystäni.

Uusi alacarte- lista aikaisempaan nähden aika karsittu. Vaikea löytää uutta syötävää muutaman käyntikerran jälkeen. Antiapastopöytä todella niukka, ei vaihtelua vaan aina samat (ananas, jäävuorisalaatti, oliivi tms. eri kipoissa). Enemmän ruokaisia salaatteja kaivataan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 31.08.2014
Arvosana: 0

Palvelu on parasta antia, tarjoilijat iloisia ja auttavaisia. Ruoka oli tasoa ok, hinta ehkä hivenen yläkanttiin.

Salaattipöytä niukahko, mutta sitruunavinaigrette paikkasi asiaa. Voisin käydä toisenkin kerran.

Turisti

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 23.07.2014
Arvosana: 0

Huh,
Palvelu ihan ystävällistä, mutta olipa mautonta ruokaa! Pepproni maistui kinkulta, sinihomejuusto maistui edamilta..... Ymmärrät kyllä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.07.2014
Arvosana: 0

Tarjoilija toi juomat ja otti ruoat ylös mutta ruokaa ei näy eikä kuulu. Ehkä toisen tunnin kuluttua ;/ en suosittele

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 12.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Haapaniemenkatu 24-26, 70100 Kuopio - Reitti
(017) 192 881
http://www.rosso.fi/kuopio.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita