Avautuu 12:00

Kahvila Kaneli

kahvila
Arvosana 3.9 / 5

Tervetuloa vanhoilla huonekaluilla sisustettuun kahvilaan, jossa jazz-musiikki ja vastaleivotun pullan tuoksu luovat viihtyisän ympäristön istuskeluun Kuopion torin laidalla.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (23)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pakopaikaksi. Olet onnekas jos !)saat ikkunapaikan 2) päivän piiras on pinaatti 3) ulkona sataa ja voit upoutua pehmeään tuolin muita säälien 4 )onnistut eksymään vessamatkalla/jäät ihmetelemään pieniä aarteita.
Paikka on helmi, kahvikupin ienuuden kin kestää santsilla. Treffipiakaksi, saa istua ja unohtua, ps- katsokaa korttikirja!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.01.2016
Arvosana: 0

Kaneliin kannattaa suunnata arkisin ja ajan kanssa. Ota hyvä ystävä mukaasi. Tunnelmaa on kuin pienessä kylässä ja vitriinin herkut ovat omaa luokkaansa. Laajat suolaisen ja makean piiraan vaihtoehdot tekevät valinnasta haastavan. Peruskahvi oli hyvää, santsikuppi 0,80 €. Varovainen saa kyllä olla kun vie yläkerran pöytiin herkkujansa, portaikko on meinannut monesti koitua kohtalokseni. Mutta jätä korkokengät kotiin niin selviät ja nauti kiireettömästä hetkestä Kanelissa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.09.2014
Arvosana: 0

Ruuhkaa oli näin viikonloppuna ja eväitä sai jonkin aikaa odotella. Ei kuitenkaan haitannut, tunnelma oli ihana ja kivoja lehtiä luettavana! Hinnat ovat ymmärrettävästi hieman Coffaria ja muita ketjupaikkoja korkeammat. Parsa-fetapiiras ja salaatti olivat oikein maukkaita, sitruunatee ehkä vähän laihaa. Menen toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.08.2014
Arvosana: 0

Ainakin ei ruuhka-aikana paikka suosikkini koko Suomessa! Tunnelma täysin uniikki, kakut suussa sulavia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.03.2014
Arvosana: 0

Kaneli hoiti brunssitarjoilumme isommalle porukalle. Kokonaisuus oli pieni pettymys, koska mukana oli vain perusaamiaistarpeita, leipää ja leikkeleitä. Kyse ei ollut brunssista. Uupumaan jäivät kaikki makeat tarjoilut, croissantit ja muut brunssitarpeet. Kiitokseksi sanottava, että leipä oli oikein maistuvaa, samoin spelttipuuro.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.09.2013
Arvosana: 0

Viihtyisä ja hyvin sisustettu kahvila, jossa soi jazz ja vanhat lattarirytmit. Kaupungin paras piiraskahvila!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.07.2013
Arvosana: 0

Tunnelmallinen sisustus ja musiikki Woody Allenin soittolistalta kuljettivat kauas syksyisestä säästä. Tarjoomukset hyviä ja palvelu ystävällistä. Suosittelen käymään aamupäivällä ennen lounasruuhkaa, rauhallinen ja kiireetön tunnelma houkuttelevat
viipymään pitempään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 25.10.2012
Arvosana: 1

Kantapaikkamme Kuopiossa. Kahvilaan astuessaan tuntee astuvansa toiseen maailmaan, joten Kanelissa pääsee rentoutumaan. Ikävämpi puoli on se, että paikka on sen verran suosittu, että joskus sinne yksinkertaisesti ei aina vaan mahdu. Otan yleensä jonkun kaakaon, kaikki ovat olleet hyviä, suklaapiiraita olen myös nauttinut ja pitänyt niistäkin kovasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2012
Arvosana: 0

Keitto loppui kesken, kahvi oli aivan vettä ja koko paikassa vallitsi kaaos kun yksi henkilä yritti hoitaa myynnin, erikoiskahvien valmistuksen, tarjoilun, lounaspöydän lisäkeiton kokkauksen etc.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.07.2012
Arvosana: 0

Kovin syvää analyysiä en voi kirjoittaa. Kerran olen käynyt kahvilla ja suolaisella. Piiras oli ihan ok, mutta latte ei kyllä ollut kummoinen.

Sisustus hieno.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.06.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kauppakatu 22, 70100 Kuopio - Reitti
040 8358187
http://www.kahvilakaneli.net