Keittiö auki

Kahvila-Ravintola SalaCavala

kahvila-ravintola
Arvosana 3.2 / 5

Kohtaamispaikka Kuopion torilla.
Wokkia, grillileipiä, A-oikeudet, terassi, kahvila, sisustuspuoti


Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Wokki on erinomaista, pullat ok, mutta paikkana SalaCavala on huono: kahvilan läpi kulkee jatkuva ihmismassa kauppahalliini, mikä tekee paikasta erittäin levottoman. Lisäksi talvella paikka on niin kylmä - muulloinkin kuin yli 2 asteen pakkasilla - ettei voi kuvitellakaan istuvansa syömässä/ kahvittelemassa ilman päällysvaatteita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: 0

Kävimme joulukauden avajaisissa keskustassa, ihanan paljon ihmisiä liikkeellä ja hyvällä mielellä. Poikkesimme Salacavalassa glögillä noin klo 17. Tupa oli viimeistä penkkiä myöten täysi... ilo oli seurata miten henkilökunta toimi ammattitaitoisesti, erittäin ystävällisesti ja suber nopeasti. Siinä olisi monelle oppia. Variksenmarja glögi oli ihanaa, kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.11.2015
Arvosana: 0

Ei ole palvelua nähnytkään, huhhuh

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: 0

Valitsin ruoaksi wokin, johon valitsin myös suolapähkinöitä. Mieskokki teki annoksen ja poltti sen niin, että pähkinät olivat palaneet täysin karrelle. Ruoka oli syömäkelvotonta, maistui täysin palaneelle. Valitin asiasta tarjoilijalle joka sanoi vievänsä terveiset keittiöön. Mitään ei kuulunut. Vein annoksen wokin tekijälle ja sanoin ettei ruokaa voi syödä. Hän sanoi hyvin ylimalkaisesti: "Vai niin". Tilalle en saanut toista ruokaa ja palvelu oli tosi töykeää. En mene enää paikkaan itse enkä suosittele paikkaa kenellekkään!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 20.06.2015
Arvosana: 0

Poikkesin lauantaina ostoskierroksella josko olisi jotain hyvää suolaista piirakka kahvin kanssa ILMAN PAPRIKAA. Eipä taaskaan ollut.Ne tomaatti-mozzarella sämpylät ja croisantit on jo niin nähty ja kyllästytty. Muissa kaikissa oli myyjän mukaan paprikaa tai paholaisen hilloa. En ole ainoa jolle paprika aiheuttaa vatsakipuja, eikä pyyntö liene mitenkään kohtuuton toteuttaa, Miksi sitä on pakko työntää joka paikkaan?Tämä on myös huonoa palvelua. Enää ei maksa vaivaa edes kysyä, menenkin muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: 0

Mukava ravintola keskellä kaupunkia, jossa voisi istuskella viikonloppuiltaisin myös hieman kauempaan hyvien ystävien ja viinilasillisen kanssa! Aukioloa saisi siis pidentää..
Kahvilaan on mukava mennä istuskelemaan, juomaan kahvia ja lukemaan päivän lehteä.
Muutaman kerran olen syönyt lounaaksi wokin, enkä ole joutunut pettymään, vaan innostunut ja inspiroitunut tekemään wok -ruokaa myös kotona! :) Wokeissa parasta on niiden "tuunattavuus", saa suunnitella annoksestaan juuri sellaisen kuin haluaa. Kasviksetkin ovat takuuvarmasti tuoreita! :)
Paikka on tunnelmaltaan joskus hieman kiireinen ja ihmisiä liikkuu jatkuvasti edestakaisin (mutta niin kai se keskustassa kuuluukin)..
Paikka on mukavan maalaisromanttinen ja myytävät tuotteet ovat erittäin mielenkiintoisia :)
Suuri terassi plussaa! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.12.2014
Arvosana: 0

Kahvilla käynyt useita kertoja. Kakut ja pullat ovat hyviä ja kahvi hyvälaatuista. Paikka on hyvinkin viihtyisä, pöydät kyllä ovat vähän huteria. Kallis kahvila tämä kyllä on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Wok herkullista ja jälkiruoaksi kakkua,toimii. Kannattaa käydä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.05.2014
Arvosana: 0

Kuopion paras kahvila! Kahvit ehdottomasti parhaat koko Kuopion alueella, palvelu ystävällistä ja rentoa. plussaa pienistä muovieläimistä joilla tilaukset löytää oikeaan pöytään. :) onneksi salacavala ei ole teinien kantapaikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.05.2014
Arvosana: 0

Ihana henkilökunta :) Ainut paikka Kuopiossa mihin kannattaa jonottaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.05.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppakatu 45, 70100 Kuopio - Reitti
http://www.salacavala.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita