Keittiö auki

Scandic Kuopio

ruokaravintola
Arvosana 1.3 / 5

Scandic Kuopion rennossa ravintolassa maistuu herkullinen illallinen Kallaveden rannan tunnelmissa. Ravintolassa pohjoismaiset klassikot on tuotu tähän päivään rennoilla ja moderneilla resepteillä. Vuoden aikojen mukaan vaihtuvassa menussa maistuu sesonkien parhaat maut ja raaka-aineet.

Kesäisin asiakkaita palvelee aurinkoinen terassi. Voit piipahtaa myös joka päivä runsaalle aamiaiselle.


Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin töykeää palvelua ja ylimielistä asiakkaan kohtelua. En suosittele kenellekkään. Koppavat hotellikeisarit yrittävät yltää eurooppalaiselle ystävälliselle hotelli tasolle. Ei kiitos!! Kuopiolaista asiakkaan aliarvioimista, ei kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: -1

Hotelliyöpymisen yhteydessä söimme illallisbuffetin. Gluteiiniton vaihtoehto tuli suoraan keittiöstä. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Kunniamaininta nuorelle tarjoilijamiehelle, joka hoiti hommansa kiitettävästi ja sai meidät viihtymään erinomaisesti. Scandicin kanta-asiakkaan voucherit ja alennus tekivät hinnastakin hyvin kilpailukykyisen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.04.2015
Arvosana: 0

Total catastrophe! ! Chicken was terrible in both meals. Free ice cream does not cover this disapointment. NEVER AGAIN! Cannot recommend to anyone.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.06.2012
Arvosana: 0

Hotellin respasta sai alennuskuponkeja tähän ravintolaan, joten tuntui järkevältä käyttää ne illalliseen. Hinnat olivat muuten ehkä vähän turhan korkeat. Alkupalat sai noutaa buffetista. Ruoka oli ihan hyvää, muikut eivät kuitenkaan ihan sellaisia kuin olisi odottanut täällä muikkukaupungissa (siis aika isoja ja eivät täysin rapeita). Jälkiruoka-annokset ja kahvit olivat täysin ylihintaisia laatuun nähden. Ihan kelpo hotelliravintola, henkilökuntakin mukavampaa kuin respassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.05.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita