Lounas käynnissä

Ravintola Trattoria

italialaista
Arvosana 2 / 5

Ravintola Trattoria tarjoaa aitojen raaka-aineiden makuja italiasta sekä laadukkaita italialaisia viinejä.
Lämmin miljöö sekä vieraanvarainen palvelu luovat upeat puitteet ruoan ja viinin nauttimiselle.

Lämpimästi tervetuloa!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (13)

Lounas ohjeet aulassa hyvät. Menimme isoon pöytään odottamaan. Katseltiin menoa ja pöytiä siivotiin ja annoksia vietiin...10 minuuttia odottelua ja tarjoilija tuli anteeksipyytäen hätistämään pienempään pöytään: oli kuulemma varattu muttei ollut lappua varauksesta. Vasta siinä vaiheessa otettiin tilaus. Salattipöytä hyvä ja maistuva. Pääruoka hyvä ja maistuva, annos ihan OK toimistotyöläiselle.Jälituoka kahvi ja leivonnainen, hedelmät hyvät. Tosin jälkkärilautaset loppu. Hain itse ja tarjoilija huomasi omatoimisuuden- toi lautasia. Laskunmaksu oli kaottinen: kassalla ei ketään, odottelua n. 3 minsaa jonoa kertyy. Kysyi, missä istuttiin- sanoimme nurkkapöydän lasiseinän vieressa - "ai 3 henkeä" - Eikun 2 kahden hengen pöydässä. Sitten "arvasi", mitä syötiin ja rahastus kortilla jes. Ruoka hyvä, palvelu...noh italiaisella aikataululla. En enää mene , kestää liian kauan ellei KIKY tuo tunnin safkataukoja. Paljon soppariruokailijoita, helppoa laittaa rasti ruutuun ja toiminee niille parhaiten.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.11.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme ystävän kanssa viiden aikaan maanantai-iltana paikassa syömässä. Olimme ainoat asiakkaat. Tila oli siisti ja kattaus suorastaan juhlava.

Tilasin tortellinin, mikä listan mukaan sisältää tortellineja, peperonataa, paahdettuja sieniä ja parmesaania. Sain kulhollisen parissa desissä rasvaista mautonta lientä lilluvaa sipulia - jota oli yli desi - 4-5 kaupan tuorepastalta näyttävää pastatyynyä, ison palan kesäkurpitsaa ja hiukan sieniä, koristeluna parmesaania, rosmariinia ja jotakin toistakin yrttiä. Annos näytti lähinnä omituiselta sipulikeitolta. 17,50 euron annos!

Annos oli niin ala-arvoinen, että ripeähkö tarjoilu ja odotusaikana tuotu vaalea leipä ja öljy + soijakastike? dippi eivät tilannetta pelastanut, eikä edes se, että ystäväni oli tyytyväinen pizzaansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: 0

Kävimme lounaalla Trattoriassa. Asiakkaita ei ollut erityisen paljoa, mutta henkilökunnalla ei ollut tilanne hallussa. Jouduimme odottamaan lounasaikaan puoli tuntia ensimmäistä kontaktia tarjoilijaan. Kävin kaksi kertaa kysymässä, saisimmeko jo palvelua?

Ulkoalueen ainoa miestarjoilija palveli ensimmäisenä lähinnä ovea olleita asiakkaita, eikä huomioinut kauempana pidempään istuneita pöytäkuntia mitenkään. Kun tarjoilija lopulta saapui, hänellä ei ollut ruokalistoja.

Yli puoli tuntia saapumisesta pääsimme vihdoin aloittamaan ruokailun. Salaattipöytä ja keitto olivat hyviä. Miestarjoilija toi vesipullon pöytään, mutta ei laseja. Ne haettiin lopulta itse sisältä toisesta pöydästä. Ruokajuomista hän ei kysynyt mitään, onneksi tarkoituskin oli juoda vain vettä.

Pääruoka oli mautonta ja mausteita ei ainakaan ulkoalueella ollut tarjolla.

Surkea lounaskokemus! Ei lounaan syöminen voi kestää yli tuntia, tunnelmallinen illallinen ehkä voi. Kunhan asiakas edes huomioitaisiin...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: 0

Alkuun tarjottiin juomia, mutta tarjoilija ei vaivautunut edes ehdottamaan ruokajuomia vaan ruoat tuotiin pöytään ja jäimme oman onnemme nojaan.
Neljäs kerta ja taas pettymys. Vmp.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Lounaan taso vaihtelee ihan hyvästä täysin mauttomiin ja maustamattomiin ruokiin - eikä pöydissä ole edes suolasirottomia. Ja jos lyhyeltä listalta (2 lounashintaista ruokaa) ei löydy syötävää esim. allergian takia ja tilaa jotain muuta, niin kannattaa kysyä mitä tarkalleen on tulossa keittiöstä. Olen esimerkiksi kerran saanut allergian takia listan "ohi" pelkkiä keitetyjä vihanneksia kylmän mozzarellapalan päällä. En tiedä mikä ruoka se keittiön mielestä oli olevinaan. Ei ainakaan vastannut hinnaltaan muiden pihviä+perunamuusia, vaikka hinta oli kaikille sama.

ALLERGIAT: Allergiat pitää itse osata arvailla ja kysellä. Listalle on kuulemma liian vaikeaa allergeenit laittaa (vaikka lain mukaan niin pitäisi tehdä...) Bonuksena, keittiö voi esimerkiksi lisätä selleriä tai pähkinöitä mitään siitä ilmoittamatta lounaslistalla aina olleisiin ruokiin, joissa aineksia ei edellisellä kerralla ollut. Yllätyksen huomaa vasta pöydässä. Tarjoilijan sanoin, on ruokailijan omalla vastuulla muistaa kysyä joka kerta ruuasta onko siinä mitään mikä aiheuttaa allergiaa.

Selleriallergikkoa ei esimerkiksi varoitettu lounaan sipulikeiton sisältävän selleriä, vaikka allergiasta erikseen oli puhetta ruokia tilatessa - tarjoilija kehotti vaan hakemaan keittoa ja salaattia. Myöskään keiton nimilapussa ei mainittu allergeenejä, eli allergikot tosiaan omalla vastuulla. Lounaslistalla ei myöskään ole L-G-mainintoja yhdessäkään ruuassa, vaikka listan alapäässä lyhenteet on selitetty.

Plussaa kivasta ja kattavasta salaattipöydästä ja jälkiruokakahvista leivosten ja hedelmien kera. Ne ovat usein pelastaneet huonot pääruuat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 1

Tulipa kokeiltua paljon mainostettu grillibuffee. Aivan sontaa koko "grilli".Maistui muutaman kerran kylmiöstä ja kerran jo grillatulta sapuskalta. Kovin koitettu matkia Teivaan Lokin konseptia, siinä kuitenkin totaalisesti onnistumatta!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 26€ Lisätty: 10.06.2015
Arvosana: 0

Meitä oli kolmentoista hengen seurue illallisella. Ruoka oli maukasta iatlialaistyyppistä, mutta tarjoilijamme oli täysin ammattitaidoton ja palvelu oli todella huonoa. Eräässä annoksessa oli muovinpala, mutta tarjoilijalta ei herunut minkäänlaista pahoittelua. Osa seurueestamme halusi talon valkoviiniä ja vasta laskun tultua selvisi, että pullon hinta oli 57 euroa! Tarjoilijan oli todellakin pitänyt kertoa tästä etukäteen, normaalistihan talon viinin hinta on luokkaa 20 - 30 euroa. Kaiken kruunasi eräälle seurueemme jäsenistä tuotu lasku, jossa oli virhe ja kun huomautimme virheestä, tarkoilijamme tiuskaisi että kai hän osaa lukea... Epäasiallinen tarjoilijan käytös pilasi ravintolanautintomme. Sääli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.05.2014
Arvosana: 0

Henkilökunta todella palvelualtista ja ammattitaitoista, asiakkaista pidettiin huoli loppuun asti, mahtavaa ! ! Paikka on tunnelmallinen ja siisti. Ruuassakaan ei ollut valittamista, annokset sopivan kokoisia. Suosittelen !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 18.04.2014
Arvosana: 0

Kävimme ystäväni kanssa tutustumassa trattorian uudistettuun ruokalistaan. Löysimme helposti pöydän hiljaisempana maanantai iltana. Tarjoilija tervehti meitä ja ohjasi meidän pöytään. Otimme tarjoilijan suositteleman annoksen päivän kalaa, joka oli kuhaa. Annos oli herkullisen näköinen ja riittoisa. Makukin oli oikein kohillaan. Söimme myös jälkiruoat, joissa ei ollut moitteen varaa. Iltamme oli oikein onnistunut. Kiitokset myös ravintolan henkilökunnalle, joka oli ystävällistä ja mukavaa. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Lahdessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 24.02.2014
Arvosana: 0

Ruoka ihan ok, arvostelu kääntyi rimaa hipoen hyvästä suositeltavaksi.
Palvelu ystävällistä, tosin saattiin odotella tarjoilijoita ja ruokia vaikka ravintola oli melko tyhjä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 08.12.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti - Reitti
+358201234655
http://www.trattoriaseurahuone.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita