Suljettu nyt

Kahvila Kinuski

Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Omistaja kommentoi liikaa päivän politiikkaa ja aliarvioi asiakkaiden ajatuksenjuoksua, ylimielinen tapaus, ei tarvitse mennä toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.11.2015
Arvosana: -1

Edullinen kahvila. Valikoima ei aina ole kovinkaan suuri mutta aina olen jotain hyvää löytänyt!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: 0

Vanhoilla kalusteilla sisustettu tilava kahvila puiston laidalla. Yksi toinen asiakas poikkesi käydessäni. Vähän "kotitekoisen" oloisia, erilaisia sämpylöitä, tarjottavaa muutamaa lajia, teetä monta sorttia, astiat sekalaisia ja vähän kuluneita. Omistaja puhelias ja mukava. Kääretorttu itse tehty ja todella maukas. Jollain pienellä twistillä tästä saisi hauskan retropaikan, joka voisi vetää nuorempiakin asiakkaita. Mutta nyt tuntuu enemmän sellaiselta säästölinjalla tehdyltä, 70-luvun kahvilalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.07.2015
Arvosana: 0

Pidän kahvilan mukavasta tunnelmasta ja varsinkin niistä täytetyistä sämpylöistä ja itsejauhetusta kahvista:) Usein on tarjolla myös hyviä itsetehtyjä leivonnaisia, esim. pullia ja suolaisia tai makeita piirakoita. Toisinaan löytyy myös jotain erityisylläreitä, söin äskettäin itsetehdyn leivoksen ja raparperi-mansikkapiirakkaa vaniljakastikkeen kanssa, ihania... Erikoistoiveeni on myös aina otettu mahdollisuuksien mukaan huomioon.

Sijainti on myös todella hyvä, löydän aina läheltä tai jopa vierestä parkkipaikan. Viihdyn tässä kahvilassa erittäin hyvin :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2013
Arvosana: 0

Sijainti

Mikonkatu 13, 28100 Pori - Reitti
02-4373385
http://kinuski.fi/