Avautuu 11:30

Hotelli Haikon Kartano

perinteistä kartanoruokaa
Arvosana 2.6 / 5

Haikossa herkutellaan klassiseen kartanotyyliin. Tarjoamme vuodenaikojen parhaita raaka-aineita sekä makujen, tuoksujen ja värien juhlaa. Huomaavainen palvelu ja upea viinivalikoima täydentävät nautinnon.


Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Rapukeitto oli ylisuolaista ja muutenkin pahaa. Sen vuoksi jouduin tankkaamaan vettä ja leipää, eikä olo ollut otollinen seuraavalle ruokalajille. Olisi tietysti pitänyt olla fiksumpi ja jättää kokonaan syömättä. Keittiön mukaan keitossa ei ollut mitään vikaa... Olen kyllä joskus syönyt hyvääkin rapukeittoa muualla. Pääruokahärkä oli pliisu, myös seuralaisen mielestä, jolla oli parempi alkuruoka. Ruokaviiniksi suositeltu viinikään ei sopinut ruokaan ollenkaan. Peitti alleen kaikki maut, jos niitä edes oli. Jälkiruokakaan ei mikään ihmellinen. Aika pettymys. Harmi, sillä vuosia sitten olen syönyt tässä paikassa elämäni parhaan karitsan. Siksi odotuksetkin olivat korkealla. No ehkä pitää antaa ruualle mahdollisuus, kun lista vaihtuu ja toivottavasti keittiöhenkilökuntakin. Tuttavapiirissäkin on ollut vaihtelevia kokemuksia, joten kai se riippuu vuorossa olevasta kokista ja hänen mielialastaan, millaista ruokaa täältä saa. Palvelussa ei ollut moittimista, se oli hyvin ystävällistä. Ja ruoka tuli yllättävän nopeasti. Ja miljööhän on hieno.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 26.09.2016
Arvosana: 0

Vappubuffet oli paha pettymys. Alkupalapöytä vaisu, Pääruokana syöty liha oli mautonta, liian raakaa ja jäi osin syömättä. Jälkiruokana ei ollut juuri mitään itse tehtyä, vain Brunbergin makeisia ja jäätelöä. Pahasti ylihinnoiteltu. Palvelu hyvää ja miljöö, mutta se ei riitä, valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 44€ Lisätty: 01.05.2016
Arvosana: 0

Kokonaisuus OK kylpyläpäivän päätteeksi, mutta erikseen en lähtisi. Kalani sain ylipaistettuna ja osin palaneen makuisena, muuten ruuat perus-OK-tasoa. Jälkiruuat hyvät. Ylihinnoiteltu, mutta minkäs teet kun kilpailua ei sinänsä ole. Palvelu OK, ei ihmeellistä mutta ei erityistä valittamistakaan. Ruuhkailtana tosin hidasta, saapumisesta juomien saantiin meni puoli tuntia ja ruokien saantiin 50min, ja tarjoilijoiden määräkin vaikutti hieman alimitoitetulta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.01.2016
Arvosana: 0

Olimme tänään 8 hlöä nauttimassa Kartanon joulun joulubuffetin antimista. Kaloja ei ollut kuin paria silliä, graavilohi ja lohipastrami, olisimme kaivanneet lisäksi jotain savustettua kalaa ja mätiä. Kinkkua ja kalkkunaa oli, hyviä molemmat, mutta odotimme, että lämpimästä pöydästä olisi löytynyt joku lämminkin lihavaihtoehto. Ei ollut kuin laatikoita ja juureksia. Salaatteja/vihanneksia ei juurikaan ollut. Juomineen maksoimme tästä lystistä 620e, ylihinnoiteltua mielestämme. Palvelu oli täydellistä, siitä hyvät pisteet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 24.12.2015
Arvosana: 0

Haikon perinteinen juhlamenu oli hyvä. Olimme positiivisesti yllättyneitä verrattuna eat.fi arvioiden jälkeen. Annokset hyvän kokoisia 3 ruokalajin jälkeen oli jopa ähky. Palvelu oli erittäin hyvää ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.07.2015
Arvosana: 0

Vappulounaalla: Alkupalat hyviä, pääruoaksi kalaa, haaleaa, mautonta, mitäänsanomaton. Jälkiruoaksi ainoa itse tehty: piirakkaa ja kastiketta, piirakkakin oli mautonta, muut jälkiruuat Brunbergin makeisia ja jäätelöä, eli valmiita, ei itsetehtyä. Toiste en mene, vaikka tarjoilija oli hyvin ystävällinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 44€ Lisätty: 12.05.2014
Arvosana: 0

Ihan käsittämätön kokemus. Kuha oli täysin suolaton. Kuiva kääryle oli keskellä lautasta mauttomassa kastikkeessa. Alkuetanat nyt oli etanat, hyviähän ne melkein aina on. Jälkiruoka ei ollut omaan makuun, mutta varmaan jonkun muun mielestä hyvää?

Mutta palvelu oli aivan kauheaa! Viiniä ei esitelty, ei maistatettu, tarjoilija ei palvellut lainkaan, heitti korttikoneen pöytään ja lähti itse pois.

Pöytiä oli aivan vieriviereen ängetty, kaikki täynnä. Ei mitään resursseja palvella ihmisiä, tosin eipä näyttänyt olevan kyseisellä tarjoilijalla halujakaan. Hän ei edes tiennyt mitä ruoka-annokset sisältää!

Palautetta ei ymmärretty suhteuttaa mihinkään, pahoiteltiin vain kiirettä. Pöytiä olisi pitänyt myydä kolmasosa vähemmän ehkä: ahne kuva jäi! 32 euroa mauttomasta kuhakääryleesta... Huh!

Kyseessä käsittääkseni aivan normaali maaliskuinen lauantai-ilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 28.03.2014
Arvosana: 0

Pikkujouluaikaan perjantai iltana erittäin miellyttävä kokemus ihastuttavassa miljöössä. Toki ruoka oli arvokkaan oloista, mutta suhteessa paikan palveluun, ruokalajien toimivuuteen ja makuun hinta oli kohdallaan.

Ruoka oli todella hyvää, tarjoilija osasi kertoa kysyttäessä hukan historiaakin. Annokset eivät ole rekkakuskeille, mutta riittivät mainiosti vaikka ennen ruokailua olimmekin olleet kylpylässä nälkää rakentamassa.

Tunnelmaltaan ruokasali oli ihanan rauhallinen ja juhlava.

Tarjoilija lämpeni selvästi illallisen edetessä, ehkä kysymyksemme ja ruokien kehut ja kiitokset sulattivat aluksi hiukan jäykkä tai arvokasta asennetta.

Ruokailijoille neuvoksi voisi todeta, että kannattaa hiukan katsoa missä vaatteissa paikkaan lähtee. Verkkareissa tai farkuissa saattaa tulla tunne, ettei ihan kuulu paikkan luomaan tunnelmaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 18.01.2014
Arvosana: 0

Olimme Juhannuksena Haikossa. Vastaanotto oli ystävällinen ja huone hyvä. Juhlaillallista jouduimme odottelemaan tunnin ennenkuin saatiin edes alkupalat! Ruuan taso ei ollut kaksinen hintaansa nähden! Olen siellä huomattavasti parempaa ruokaa saanut! Siellä moni muukin hermoili ja ravintolan henkilöstö sekoili asiassa kuin asiassa. Esim veivät naapuripöytään väärän laskun (olivat ulkom). Näytti siltä,että siellä hekilöstö oli noviiseja,ei ammattilaisia!
Tanssiparketti oli liian pieni väkimäärään nähden ja orkesteri olisi voinut soittaa enemmän juhannukseen kuuluvia suomalaisia kappaleita (valsseja ja tangoja) niinkuin muualla tehdään!
Kolmas epäkohta oli aamupalalla astioiden poisvienti pöydästä! Nyt niitä sai asetella pitkin ikkunalautoja. Jos kerran hinnat ovat keskitasoa hintavammat pitää myös palvelua löytyä!
Kyllä lipunnostossa olisi ollut kuohuviini paljon arvokkaampi!
Puitteethan Haikossa ovat hienot,mutta tason lasku oli havaittavissa selvästi! Joku jo sanoi,että Satua täällä tarvittaisiin enemmän perään katsomaan!
Olemme olleet useasti Haikossa ja palvelu on ollut erinomaista,mutta nyt se vähän ontui!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2013
Arvosana: 0

vietin n. 5 v sitten viikon johdon koulutuksessa Haikossa, ihmettelin jo silloin erityisesti lounasruuan laatua. Tänään käytiin isolla ryhmällä lounaalla ja taas sama juttu. Tällä kertaa kumimaiseksi keitettyä kanarintaa. outo tilanne, koska kartano itsessään on erittaäin hieno paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.08.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Haikkoontie 114, 06400 Porvoo - Reitti
019-576 01
http://www.haikko.fi/ravintolat/fi_FI/alacarte/

Vaihtoehtoisia ravintoloita