Lounas käynnissä

Don Corleone

italialainen
Arvosana 2.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (32)

This cozy Italian Restaurant in Helsinki has a very good selection of food to choose! A male waiter was very professional and knew how to serve customer! He knew the menu and recommended me what to eat! Also he chose the red wine for me which was perfect with the food.

I had red wine braised beef raviolis with veal broth vegetables in sagebutter sauce - and some icecream for the dessert - just delicicious!

I can recommended this place for everyone!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 03.05.2018
Arvosana: 0

Huono palvelu. Yritimme ystäväni kanssa vaihtaa pöytää ennen tilausta, mutta tarjoilija lähes huutaen esti sen koska pöytä oli varattu mahdollisille isommille seurueille. Muutaman minuutin päästä pöytään istui yksin syövä henkilö eikä häntä siirretty pienempään pöytään, joita olisi ollut tarjolla. Ruokalistat heitettiin pöytään. Odotusajat olivat sopivan pituiset. Ruoka oli ihan hyvää, vähän pieni. Lopussa ystäväni maksoi osan lounassetelillä, jonka erotuksen me laskimme koska tarjoilija ei osannut. Muitakin pieniä huomautuksia olisi tarjoilijoista, mutta sen sanon etten mene uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 05.02.2018
Arvosana: 0

Unfriendly, uninspiring.
The antipasto was adequate, good even. The bread was served with some vinegar but almost no olive oil. The staff didn't manage one smile despite my own efforts to be perfectly amiable. I almost left without paying, because the bill didn't arrive until explicitly asked for several times. There is no interest in the customer's satisfaction here.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.12.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme seuralaisen kanssa keskellä viikkoa täällä alkuillasta. Ravintola oli noin puolillaan, muttei vaikuttanut kiireiseltä. Tarjoilija tuli nopeasti tuoden juomat ja menuut, mutta annoksia saimme odottaa kauan.

Seuralainen oli pyytänyt muutoksia annokseensa allergian vuoksi. Muutoksia ei ollut huomioitu. Molempien annokset olivat aivan liian pieniä, mutta maku oli ihan ok.
Pyysimme laskua, jota saimme odottaa kauan, ja sittenkin pyysimme vielä uudelleen ennen kuin se vasta saatiin.

Vaikka palvelu oli ystävällistä (odottelusta huolimatta), hyvä sijainti ja siisti ravintola, ruoka oli valtava pettymys. En mene enää koskaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.07.2017
Arvosana: 1

Lha kuivaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 09.02.2016
Arvosana: -4

Sienirisotosta puuttui maku ja oikea koostumus, lautasella keko keitettyä riisiä reippaaseen ylihintaan :(

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 03.11.2015
Arvosana: 0

Otimme kotiinkuljetuksena kolme salaattia ja yhden pastan. Pasta oli hyvä, mutta salaatit eivät; kuivaa kanaa, huonosti paistettu vuohenjuusto, liikaa kastiketta, leivät osin palaneita. Seisoneen oloisia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 0

'Fine dining'- lounas. Lounasta ekaa kertaa Corleonessa. Listalta lohivaihtoehto. Ihan hyvää lohta, hieman kasviksia lisuikkeina, tulee mieleen hienomman puoleinen päivällisannos, jolla ei nälkä lähde, mutta silmänviihdykettä tehty annoksen asettelussa, paitsi että tässä sitä viihdykettä ei ole niin paljon.

Palvelu pikkaisen hidasta, mutta peruskohteliasta. Itse ravintola ei mitenkään viihtyisän oloinen, vaikka viihtyvyys nyt ei kyllä ole itselle se pääasia lounaalla.

Ottaen huomioon että ei ollut mitään alkusalaattia tms. ja kahviakaan ei näkynyt missään on 14,80 € lounashinnaksi tuosta annoksesta liikaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 03.10.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Kana basilikalla ja tomaattikastikkeella todella hyvää! Talon valkoviini erinomaista, sopii puolimakean valkoviinin ystäville.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: 0

Disappointing. .. I won't be going back there.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki - Reitti
http://Doncorleone.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita