Ei tietoa

Xiang Long Chinese Restaurant

kiinalaista
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

paras palvelu, ruoka hyvää,tarjoilijat seurasivat ruokailuyn edistymista ja heti pienestä vihjeestä paikalla. Maksaessani kysyttiin vielä olimmeko tyytyväisiä. ok
Hyvä hyvä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 25.12.2015
Arvosana: -3

Lounasbuffet. Sisään tullessa jo ihmetytti - saako täällä ruokaa? Katselimme ja ihmettelimme missä se buffet on. Ohitse kulkeville tarjoilijoille olimme ilmaa. Menimme kiljuvien lapsiperheiden väliseen vapaaseen pöytään, johon tarjoilija tuli melko nopeasti. Silloin selvisi, että lounasbuffetti on alakerrassa. Ok. Ensin kassan kautta ja pääsylipulla alas, jossa "ovimies" ottaa lipun.

Tunnelma oli kuin missäkin ruokalassa, yksi lautanen ja juomalasi isketään käteen ja kokoamaan mieleistäsi annosta. ilmeisesti astiat tulisi täällä viedä itse keittiöön, sillä joudin käydä pyytämässä toimettoman näköistä ovimiestä siivomaan meille pöydän, joka tapahtuikin kyllä heti.

Ruoka oli ihan uskomattoman pahaa. Se ei maistunut yhtään miltään. Härkä talon tapaan oli suussa jauhoklöntin tuntuinen ja täydellisen mauton. Härkää sechuanin tapaan oli myös mauton mutta ikuisesti kestävä pureskeltava. En ole noin sitkeäksi paistettua lihaa osannut edes itse valmistaa. Riisi oli vetistä ja kana missä lie kastikkeessa, maistui maustamattomalle kanalle. Kevätkääryleet olivat ruoista ehdottomasti parhaimpia. Syy taitaa olla siinä, että ne ovat muualta tilattuja pakasteita, jotka vain kuumennetaan keittiössä. Buffetissa ehdottomasti parasta oli limuautomaatti, josta tuli colan makuista juotavaa.

Seuralaiseni otti lounaslistalta valkosipulikanaa talon tulisimmassa kastikkeessa. Maistoin sitäkin ja ei sitä kyllä voi sanoa sen enempää tuliseksi kuin edes kanaksi. Miten ihmeessä siihenkin oli saatu jauhoköntin suutuntuma? Palanut valkosipuli oli oikeastaan ainoa, joka siinä maistui parin suupalan jälkeen. Jäi siiätkin 3/4-annosta syömättä.

Lähtiessämme kiiteltiin ja toivoteltiin tervetulleeksi uudelleen mutta arvaa sopii, tullaanko.

Kovin suurin odotuksin en mihinkään 10 € lounasbuffetteihin mene. Siinä mielessä kokemus ei yllättänyt. Tämä ruokala oli kuitenkin kyllä ehdottomasti huonoin koskaan käymistäni kiinalaisista tai ruokaloista ylipäätään. Opiskelijaruokaloissakin saa maistuvampaa ruokaa kuin tämä oli. Ainutlaatuinen kokemus ruoan epämääräisyyden ja mauttomuuden suhteen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.01.2014
Arvosana: 0

Take away hinnat kiinalaiseksi korkeat, mutta ruoka oli hyvää. Harvoin kiinalaisesta saa oikeasti tulista ruokaa, mutta sekä chili-kana että chili-kasvis annokset olivat tulisia. Myyjä puhui hyvin epävarmaa suomea ja kuiskaten, mikä teki kommunikoinnista hankalaa - vaihtoyritys englantiin ei auttanut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 17.08.2013
Arvosana: 0

Oli jossai hyväs burgerpaikas 1h jono nii jaksanu oottaa. Tää oli tokan. Mut en tiiä, kevätkääryle oli iha ok.
Ei kyl oo lähelkää aitoo kiinalaist. Tosi mietoo ja maistuu sechuan härkä ruskeelt kastikkeelt. Mut hyvät makust. Ja näköst kans
Palvelu 1/5

-Vagabond

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2013
Arvosana: 0

One of the best Chinese restaurants in the World! Authentic food, thats for sure! The service was awesome too! I would highly recommend this place!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2012
Arvosana: 0

Hyvää palvelua ja saa myös tulisemman version ruuasta pyytäessä :P Buffet myös hyvä ja sushipäivä arkisin keskiviikkoisin...nami...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 09.11.2012
Arvosana: 0

worst Chinese food I've ever had, the standard in Finland must be very low for this place to get good ratings.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.12.2011
Arvosana: 0

Launtai buffet on paras! Asiakaspalvelu erinomainen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 02.12.2011
Arvosana: 0

Erittäin hyvä buffet. Ruoka maistuu hyvälle ja kiinalaiselle, olematta kuitenkaan vastenmielisen tulinen ja makuinen. Ruokatarjonta oli erittäin hyvä ja monipuolinen. Ainoa kunnon moite oli selvästi ylikypsä häränliha, joka ei miellyttänyt suussa. Ei paras mahdollinen liikuntavammaisille, sillä buffet on ravintolan alakerroksessa ja sinne pitää mennä portaita pitkin. Ja ravintolan tilavuus on hyvinkin pieni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.10.2010
Arvosana: 1

Lounaalla käyty buffetissa, riittävästi ruokaa aina! Ruuan laatu ei parhaimmasta päästä, mutta menettelee. Valkosipulia ei maista ruuista joissa sitä kuuluisi olla. Kastikkeet hieman turhan rasvaisia ja kanasta tulee kastikkeessa melkoista löllöä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.05.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Koskikatu 21, 96200 Rovaniemi - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita