Avautuu 10:00

Istanbul Kebabcenter

Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 18.01.2017
Arvosana: 0

Kebab ehdottomasti Seinäjoen parasta. Ja salaatti on hyvää.Myös kastikkeet on hyviä.Muissa paikoissa kastike ollut laihaa ja mautonta. Salaatti on hyvää ja ehdoton suosikki salaattipöydästä on makaroni.Piikki on yrittänyt matkia tässä..tosin onnistumatta.Lista on monipuolinen ja valintoja on paljon.Pizzat on rapeita pohjasta ja täytettä sopivasti.Kebabannoksissa ranskiksiin voisi hitusen laittaa enemmän suolaa.Koot hyvät.Vegaaneille löytyy myös annoksia ja lapsille piemempi kebabannos.Jääkaapissa limut kylmiä.Ja tämä on paljon parempi kuin hanalimut joissa hapot häviää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.11.2015
Arvosana: 0

Moi. Kävin aamulla syömässä pizzan tai siis 1/4 kun totesin että ei ole oikein paistunut kunnolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.10.2015
Arvosana: -3

Ns. Känkkyläksi yllättävän hyvät pizzat. Niissä on ohut, rapea pohja, juustoa on sopivasti ja koko riittävä. Lisäksi pizzat tulee nopeasti jos ei ole jonoa, puoli tuntia ennen junan lähtöä ehtii mainiosti pizzalle

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.04.2015
Arvosana: 0

Riisikebab on suosikkiruokani, tilaan yleensä aina sitä joka paikassa. Täällä se on ollut aina oikein hyvää ja palvelu ystävällisen kohteliasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.09.2014
Arvosana: 0

Kovin laajalti en ole valikoimaa maistellut, mutta omasta kokemuksestani rullakebab on ehkä kaupungin parasta tässä ravintolassa. Aikoinaan söin pääasiassa Marmara (Kebab ranskalaisilla) annosta, mutta kun muutamanvuoden tauon jälkeen palasin nauttimaan tätä herkkua, niin maku oli jotennkin kadonnut. Ei siitä sen enempää. Mielestäni hyvänmakuiset pizzat kohtuullisilla täytteillä ja marmara sekä rullakebab annoksia suosittelen. Taisin kerran tuota iskenderiä kyllä koittaa ja olen harmiksi samaa mieltä kuin pihvuisa, että hieman kuivaa oli ja kastikkeella yritetty "pehmentää". Kaikin puolin kuitenkin hyvä ravintola, jossa silloin tällöin ruokailen. Suosittelen siis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 21.04.2014
Arvosana: 0

Voi voi sentään.

Kovat olivat ennakkohehkutukset, mutta totuus oli jotain muuta. Vankka tasomittari eli Iskender kebab on melko kehno esitys; leipä on kuivaa, jopa koppuraista, liha ja kastikkeet keskitasoa.

Tila on kohtalaisen mukavan oloinen, palvelu vanhemman herran osalta ystävällistä ja kohteliasta. Sääli että pääasia eli ruoka on mitäänsanomatonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 06.01.2013
Arvosana: 0

Iskender kebabin leivän palat ohuita, kuivia ja kovia. Lihassa oli vähän liikaa puruvastusta. Kastikkeet oli annoksen paras osa ja ihan kiitettävän makuiset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.06.2011
Arvosana: 0

Hyvä paikka!

Annokset ovat todella isoja ja annoksessa on kunnolla syötävää. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 06.04.2011
Arvosana: 0

Positiivinen yllätys. Istanbulissa on mukavat ruokailutilat, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka. Ei mikään räkälä, mutta silti asiallnen hinnoittelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.03.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Valtionkatu 2, 60100 Seinäjoki - Reitti