Keittiö auki

Ravintola Pirttihirmu

Duudsonit Activity Park
Arvosana 2.6 / 5

Arvostelut (4)

Lievä pettymys. Lounas oli käristyneen näköinen ei-houkutteleva lohi, listaruoat melko kalliita. Otin lounaan, ja maku oli korkeintaan keskinkertainen. Listalta tilanneet olivat hyvinkin pettyneitä hampurilaisiinsa, "palanut kengänpohja" oli eräänkin kommentti. Jälkkäriksi kahvi. Täydellistä itsepalvelua alusta loppuun asti, epämukava ruokasali ja vielä aika kovat hinnat - kiitos ja hei.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintolan nimi pitäisi olla Pirttihiiri, koska hitaita hiirulaisia töissä. Ymmärtäähän sen johtuen nuoren iän kokemattomuudesta, että vastuuta ei uskalleta ottaa mistään, Pitäisi olla muutakin, kuin junk foodia, joka happamoittaa elimistöä, Saisko pelkkää kanaa ja salaattia?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.10.2015
Arvosana: 0

Odotukset ei ollut kovin korkealla tällaiseen "turistirysä" tyyppiseen paikkaan mennessä.
Lounas ei näyttänyt oikein houkuttelevalta joten mentiin listaruokiin. Pirttihirmun Burger ja Jarnon Pulled Pork. Pirttihirmun Burger hyvä ehkä hieman kuiva mutta maku kohdallaan. Ranskalaiset rapeita ja hyvä suola. Jarnon Pulled Pork erinomainen, kaverin mielestä parhaita burgereita mitä on syönyt. Makua hyvin ja koostumus hyvä. Annoksiin sai hanasta valita itse 0,4l juoman. Lounas aikaan sai vielä kahvinkin jälkkäriksi. Suosittelisin ruokien puolesta.
Paikka muuten jotenkin hieman sekava ja ahtaan oloinen. Palvelu toimi hyvin muttar uokia sai odotella aika pitkään. Riipuen varmaankin ruuhkasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.07.2015
Arvosana: 0

Ylikypsän kaslerin vuoksi kannattaa tiistaisin ainkin mennä syömään. Metsästäjän leike ei oikein sienikastikkeineen iskenyt. Mutta tuon kaslerin vuoksi kannattaa mennä. Paikka siisti, mutta välillä käsittämätön hälinä jos jotain luonaspalaveria halua pitää, mutta sehän kuuluukin DAP:n ideologiaan onhan se tarkoitettukin lapsille ja nuorillle aktiviteetti paikaksi. Loppu arvosana Seinäjoen lounaspaikoista hyvä +

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Yrittäjäntie 8, 60100 Seinäjoki - Reitti
http://www.dap.fi/Pirttihirmu

Vaihtoehtoisia ravintoloita