Suljettu nyt

ABC Kaleva

kahvila, lounasta
Arvosana 2.3 / 5

ABC Kaleva on monipuolinen liikennemyymälä Tampereen keskustan tuntumassa. ABC Kaleva sijaitsee Teiskontien varrella perinteikkäällä paikalla jossa on huoltamoliiketoimintaa ollut jo 50 vuotta. Särkänniemeen matkaa on 4 km ja keskustaan 3 km.

Meillä syöt maukkaat ateriat ja pienetkin välipalat nopeasti ja edullisesti. Meiltä saat kätevästi ateriasi myös mukaan. Samalla käynnillä tankkaat myös jääkaappisi kaupan hinnoin 24 h/vrk.


Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

No, ABC-asemien arviominen ruokapaikkana on oikeastaan melkoisen epärelevanttia. Kun kaikissa on sama konsepti, siis kauppa, Hesburger, Rosso jne. Henkilökunta on selkeästi todella kovilla, ja ylityöllistetty. Ei ole syytä krisoida, kaikki pelaa siihen nähden ripeästi ja varsin hyvin! Mutta itse syö sitten ainakin sen pizzan mielummin jossain muualla, jo monestakin syystä. Ihan jo sen miljöön takia, samat sanat pätevät siis kaikkiin ABC-ketjun paikkoihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.01.2014
Arvosana: 0

Buffetista olen muutaman kerran syönyt nimenomaan Kalevan Abc. ssa. Suhtkoht huonolaatuista ruokaa, etenkin monet kastikeruoat, koska kastikkeet ovat niin jauhoisia vailla makua. Parempi olla menemättä enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.11.2012
Arvosana: 1

Huoltoasema pizzalla. Vai mitä liikennemyymälöitä nämä nyt sitten nykyään ovatkaan. Pizzan hinta lähemmäs 10e, mielestäni hiukan ylihintainen mutta onneksi tuohon kuului myös salaattipöytä ja kahvi joten se paransi tilannetta. Pizza oli ihan ok perus pizza. Normaali kokoinen ja makuakin oli. Sanotaanko että hyvä huoltoasemapizza :) Palvelu pelasi hyvin ja pizzakin ilmestyi pöytään tuota pikaa. Aukioloajoista (24h) plussaa. Itse kuitenkin haen pizzani mieluummin jostain muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.03.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ilmarinkatu 49, 33500 Tampere - Reitti
010 76 72680
http://www.abcasemat.fi/verkosto/liikennemyymalat/tampere_kaleva

Vaihtoehtoisia ravintoloita