Lounas käynnissä

Aleksis

lounas- ja tilausravintol
Arvosana 3.8 / 5

Tasokas kokous- ja konferenssikeskus Technopolis Yliopistonrinne Tampere on avattu. 350-paikkainen ravintolamme palvelee aamiaisesta iltatilaisuuksiin asti. Monipuoliset tilat toimivat niin isoissa kuin pienissäkin tilaisuuksissa tai juhlissa. Kauttamme saat onnistuneet oheistarjoilut kaikkiin tarpeisiin. Tervetuloa!


Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen käynyt lounastamassa usemman kerran, ja aina on ollut tarjolla todella hyvää ruokaa, alkuruuista jälkkäriin. Maukasta, hyvin maustettua ja hinta-laatu kohdallaan. Ilmankos paikka usein pursuaa väkeä lounasaikaan. Silti ei tule ahtaan paikan kammoa, vaan tilaa löytyy. En heti muista toista yhtä hyvää lounaspaikkaa Tampereella tai muuallakaan. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.01.2014
Arvosana: -1

Ruoka on yleensä erittäin hyvää. Iso miinus on lisukesalaattipöytä joka on lähinnä vitsi muihin samanhintaisiin lounaisiin verrattuna. Lisäksi hinnaston erikoisuus "lounas bufeena" ärsyttää, yleensä tykkään ottaa kahta eri pääruokaa puolet annoksesta jolloin saa laajemman makuelämyken. Tässä ravintolassa niin ei kannata tehdä, siitä rankaistaan 2e lisähinnalla.

Monta eri jälkiruokavaihtoehtoa valmiiksi annosteltuina.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.09.2013
Arvosana: 0

Yllättävän hyvää perusruokaa. Mitkään lounaslistan vaihtoehdot eivät juuri houkutelleet, mutta lihamureke viherpippurikermakastikkeella osoittautui kelpo kotiruuaksi. En uskaltanut valita sushia, mikä kadutti jälkeenpäin, sillä vieruskaverin sushilounas ainakin näytti houkuttelevalta ja oikeaoppiselta. Salaattipöytä oli jokseenkin tylsä, mutta leipäpuolella sämpylät taas mukavan rapeita. Palvelu pelasi, ja tila oli avara, rauhallinen sekä erittäin siisti, jos nyt ei mitenkään persoonallinen. Ei ollenkaan hassumpi lounaspaikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.03.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kalevantie 2, 33100 Tampere - Reitti
+358 46-870 3190
http://www.ravintola-aleksis.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita