Ei tietoa

Grill It!

pihviä
Arvosana 3.3 / 5

Arvostelut (20)

Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa. Söimme pääruoaksi pihvit puuhiiligrillistä, kypsyys juuri oikea ja maku kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 02.07.2017
Arvosana: 0

Herkullista ruokaa ja ystävällistä palvelua. Olimme syömässä hieman isommalla seurueella. Kasvissyöjille tarjonta oli liian suppea, muuten valikoima oli oikein kattava.

Otin alkuruuaksi etanoita ja pääruuaksi burgerin. Burgeri maistui erittäin hyvältä, eikä sitä pilattu kastikkeilla vaan grillatun pihvin maku tuli nätisti esiin. Myös rosmariinisuolalla maustetut ranskalaiset olivat herkullisia.

Pienen miinuksen annan liian suuresta annoskoosta ja hieman hintavasta menusta.

Palvelu oli sujuvaa ja seurueen toiveet otettiin hyvin huomioon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 29.09.2016
Arvosana: 0

Ihan hyvä kokemus ruoan ja tarjoilun suhteen.
Tornissa yöpyessämme päätimme testata hotellin oman ravintolan. Pöytävaraus kannattaa tehdä jos kiiresesonki päällä, niin oli nytkin ja teimme pöytävarauksen sissänkirjautuessamme.
Ensivaikutelma paikkaan muodostui sangen positiiviseksi meitä palvelleen tarjoilijan hienon työskentelyn johdosta, mikä hienointa hänen suhteen oli se että kyseessä oli harjoittelija kaveri. Sitä hänelle peukut. Tarjoilu pelasi hyvin koko ruokailun ajan ja näköjään myös muissa pöydissä.
Ruoka itsessään oli myös hyvää; rapukakut alkuun, vaimolla lohi ja minulla härkäpihvi lisukkein. Ruoka tarjoiltiin lämpimänä ja pihvi oli juuri kypsyydeltään halutunlainen.
Kaiken kaikkiaan kokemus raflassa oli ihan hyvä ja kyllä ravintolaan voisi joku kerta tulla uudestaankin kun Tampereella poikkeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.03.2016
Arvosana: 0

Meitä oli neljä ja olimme pettyneitä ravintolan ruokaan. Alkuruoan vlini oli ihan ok, voisulaa olisin siihen kaivannut lisäksi. Metsästäjänleipä, jota tarjoilija suositteli, oli pettymys. Liha oli vähän sitkeää, muuten maku ok. Sen sijaan sienikastike oli todella suolaista, joten oli vaikea erottaa sinten makua. Mainitsimmekin tästä tarjoilijalle, joka lupasi viedä terveiset keittiöön, mutta mitään paluukommenttia emme saaneet. Fiksuimmissa paikoissa huono ruokakokemus usein hyvitetään, mutta täällä ei tullut edes pahoittelua. Jälkiruoka oli ihan hyvä.
Uudelleen emme aio mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 11.02.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Arvosteluista päätellen ravintola on tarjonnut vaihtelevia kokemuksia - omani oli erinomainen. Alkuruoaksi valitsin Caesar-salaatin ja pääruokaksi metsästäjänleivän. Caesar oli tyylipuhdas suoritus, mutta illan tähti oli kuitenkin metsästäjänleipään täydellisesti valmistettu flank steak. Palvelu oli ystävällistä ja huomioivaa (käyty 10.12.).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 23.12.2015
Arvosana: 0

Paikka ja ympäristö siisti ja viihtyisä 4/5, palvelu keskinkertaista 3/5, ruoka ainakin omalla kohdallani huonoa 1-2/5 - jäi lähes syömättä lautaselle. Ensimmäinen ja viimeinen kerta ko. ravintolassa. Ruoan laatuun nähden selkeästi ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2015
Arvosana: -1

Uusinta yritys. Edellisestä kerrasta olikin vierähtänyt melkein vuosi. Hiljaisesta sunnuntai päivästä huolimatta tuntui että ruuan tulo kesti aika kauan. Mutta ruoka oli hyvää. Maku erinomainen. Tällä kertaa söin Grillattua kanaa Kievin tapaan. Palvelu oli ystävällistä. Ruuista ja juomista kerrottiin hyvin ja suositeltiin vaihtoehtoja. Ravintola siisti ja viihtyisä.

1.11.2014
Lihaa! Torni hotellin juurella puuhiiligrillin tuoksussa. Ruuan tulossa pientä alkukankeutta ja jouduimme odottamaan ruokia yli tunnin. Henkilökunta hoiti tilanteen kuitenkin hyvin ja saimme hyvitykseksi jälkiruuat, kiitos! Syötiin Porsaan ribsejä Korean BBQ ja Ylikypsää possua molemmat annokset maultaan hyviä. Possu olisi kaivannut hiukan enemmän kastiketta. Jälkiruuaksi Suklaakakkua ja Creme Brulee maistuvia nämäkin. Uusi, siisti ravintola... ainakin ensivaikutelma hyvä, tulen toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: 0

Käytiin miehen kanssa lunastamaan täällä. Ravintola oli hieman hankala paikallistaa ja vastaanottotiski oli piilossa pilarin takana. Uusi ravintola ja paikat oli sotkettu eikä niitä siivottu.tarjoilija hieman pöytää yritti putsata. Penkki johon minut ohjattiin oli rasvan ja murujen peitossa, asiakkaat ohjattiin vieri viereen vaikka ravintolassa oli tilaa. Meidän pöytä sattui kulmaukseen jossa tarjoilijat ramppas edestakaisin, häiritsevää. Ruoka oli kyllä hyvää vaikka sainkin pihvin väärin kypsennettynä, tilasin siis kypsänä ja sain pihvin enemmän punakkana kun mediumina pihvinsä tilannut kumppani.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 16.07.2015
Arvosana: 0

Olen nyt käynyt tässä ravintolassa pari kertaa. Heti avajaisten aikaan ja nyt sitten puoli vuotta sen jälkeen. Voin todeta että muutos on ollut valtava! Kaikki alkukankeudet ja ongelmat ruuassa ja palvelussa poistuneet!!

Palvelu ovella heti vastaanotettaessa on nopeaa ja ystävällistä sekä persoonallista. Salissa pyörii paljon tarjoilijoita ja palvelu on nopeaa ja luontevaa. Aina oltiin valmiita opastamaan ja kertomaan tuotteista ja palveluista.

Ruoka oli niin hyvää! Parsaa oli monessa annoksessa Niinkuin keväällä kuuluukin. Jälkiruoat kruunasivat koko aterian! Ehdottomasti suosittelen muille ja tulen uudestaan.

Kaikilla uusilla ravintoloilla on omat ongelmansa heti alussa mutta tämä on selättänyt ne todella nopeasti!

Ps. Tarjoilijapojat veivät sydämeni ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 22.05.2015
Arvosana: 0

Paikasta koitetaan tehdä jotain eliittimestaa, vaikka hieman rennompi konsepti toimisi varmasti paremmin. Ruoka oli sinänsä ihan ok tasoa. En kävisi, ellei olisi s-ryhmän paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 04.05.2015
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Ratapihankatu 43, 33100 Tampere - Reitti
+358 10 7860 106
http://www.raflaamo.fi/fi/tampere/grill-it-solo-sh-torni-tampere