Ei tietoa

Katukeittiö Leidi

katuruokaa, kahvia
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka on freshiä, todella herkullista ja edullista! Kaikki tehdään itse. Mikä voisi olla paremmin? Halloumipanini, suppilovahverokurpitsalasagne ja kalakeitto suussa sulavia kaikki!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.11.2015
Arvosana: -2

Ihastuttavan erilainen. Nokkos-juustopiiras todella hyvänmakuinen, suklaapiirakka suli suussa, kahvi sopivan voimakasta. Taatusti menemme uudelleen. Lisää Tampereelle tällaista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2015
Arvosana: -1

Tummapaahtoinen kahvi hyvää, piirakkakin menetteli – asiakaslähtöisyys hukassa. Entinen pankki-, sittemmin matkailuauto kiinnitti huomion Tammelantorin tungoksessa. Luukulta voi tilata kahvia ja muita virvoitusjuomia sekä kekseliäitä pikkuannoksia. Pöytään tuotu kahvi oli erinomaista, ja nokkos-fetapiirakka menetteli, joskin suolaliemeen säilöttyä salaattijuustoa pitää aina liottaa vedessä ennen käyttöä. Piirakkataikina oli keittiön itse tekemää, mikä on aina hyvä asia. Mukava oli istahtaa keskelle toria värikästä ihmisvilinää seuraamaan.

Leidin toiminnassa on kuitenkin viljalti parantamisen varaa. Aiemmilta asiakkailta oli kaatunut kahvia pöytäliinalle. Suomalaiseen tapaan likaisia liinoja ei tietenkään kuulu vaihtaa puhtaisiin. Ja tietysti katukeittiön tarjoilijatyttösen pitää näyttää, kuinka kyllästynyt hän on tekemään työtä, jonka hän on puskaradion mukaan lafkan toisen omistajan ominaisuudessa aivan itse valinnut. Ammattilainen näyttelisi olevansa kiinnostunut asiakkaista, olisi vähemmän poissaoleva, pitäisi huulillaan jonkinlaisen tekohymyn ja edes yrittäisi olla ystävällinen. Ammattilainen ei myöskään vaatisi asiakasta tuomaan mukanaan oman kertakäyttömukin vettä varten.

Katukeittiö Leidin muodikas perusajatus on kannatettava, mutta "katukeittiökulttuurin luominen Tampereelle" tuolla palveluasenteella on kaukana ihanteesta. Opintomatka Vietnamiin tai niinkin lähelle kuin Viroon, Ruotsiin tai Saksaan tekisi terää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tammelantori, Tampere - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita