Ei tietoa

Kebab-Pizzeria Selvi

kebab pizza
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (9)

Aivan mahtavaa Kebabia! Pitkään aikaan syönyt yhtä maukasta settiä kuin täällä ja Tampereella yleensä. En tiedä mitä Helsingin tasolle tapahtunut kun ei saa hyvää kebabeläintä melkein mistään enää! Mahtavaa että Selvi hoitaa homman! Ystävällinen palvelu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.03.2018
Arvosana: 0

Varsinkin yöaikaan laatu tippuu ruuissa todella paljon. Hyvin löytyy henkilökunnalta paineensietokykyä vaikka olisi paikka täynnä valittavia keski-ikäisiä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 27.12.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ok pitsaa. Ei mitään erityistä muttei mitään moitittavaa. Dillingerissä runsaasti jauhelihaa. Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Pari kertaa kuussa tulee jotain täältä haettua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.05.2015
Arvosana: -1

Joulupäivän pelastus. Kun kinkut, laatikot ja rosollit alkoivat jo tunkea takaisinpäin niin Tampereelta löytyi sentään yksi paikka, joka vaivautui pitämään oviaan auki nälkäisille. Eikä jäänyt huono maku suuhun!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 28.12.2014
Arvosana: -1

Menimme juhlitun illan päätteeksi nälkiintyneinä "pikkusuolaiselle", mutta saimme mahtavat annokset, joista riitti vielä kotiin viemisiksikin. Lihan, perunoiden ja salaatin suhde kohdallaan, samoin mausteet ja hinta. Kävin ekaa kertaa, meneen toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 850€ Lisätty: 17.06.2014
Arvosana: -1

Tilattiin tuliset hotwingsit mukaan. Muuten annos oli ok, mutta porkkananpalat pieniä ja onnettoman löysiä ja vanhoja. Lisäksi porkkanoiden mukaan kuuluva aurajuustodippi ei sisältänyt muutakuin kermaviiliä. Dipistä oli siis unohtunut juusto.

Pitsat ovat olleet aivan kelpoja, mutta keskustassa on hinnat vähän korkeammat kuin kaupungin laidoilla. Perus kebab-pizzeria. Toivottavasti aurajuusto ei unohdu seuraavalla kerralla dipistä, koska eihän sitä voinut edes syödä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 07.02.2013
Arvosana: 0

Hyvää yöruokaa. Pizzat ovat Tampereen parhaimmistoa eikä kebabissakaan ole valittamista. Aina olen saanut juuri sen mitä olen tilannut. Tosin paikka on pieni joten otan aina mukaan. Myös palvelu on mukavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 19.07.2012
Arvosana: 0

Paikka ei täyttänyt odotuksia. Pyysin rullakebabin ilman jalopenoja,, koska olen allerginen, mutta kebab oli täynnä niitä ja oli muutenkin niin tulinen, että se oli syömäkelvotonta!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.12.2011
Arvosana: 0

Kokin ranskalaiset kebabin nälkään. Annos siis kebab ranskalaisilla (7.50e), reilun kokoinen annos, tuntui että lihaa oli enemmän kuin ranskalaisia. Hyvä maku. Salaatti perinteistä kaaliraastetta. Paikka hiukan nuhjuisen oloinen mutta palvelu ytävällistä. Hyvää perus kebabbia kebabin nälkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 14, 33100 Tampere - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita