Ei tietoa

Elvan Kebab Pizza

pizza kebab
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Loistavaa palvelua ja vielä erinomaisenpaa pizzaa. Annokset sopivan kokoisia, esteettisiä sekä ehdottoman maimuklaita. Kauaa ei ruokaa ole tarvinnut yöaikaan odotella. Keskustan parhaita!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 31.01.2015
Arvosana: 0

Jälleen nimi muuttunut ja pientä tuunausta ravintolalle sitten edellisen arvosteluni. Täältä on nyt tullut pizza syötyä muutamia kertoja ja ihan ok tavaraa ainakin itse olen saanut. Sellaista perus pizzaa mitä nyt saa melkein joka nurkalta. Ihan perus siistin oloinen paikka ja palvelu ystävällistä.

13.10.2012 (Ravintola Julia)
Paikka muuttanut jälleen kerran nimeää, myös sisustus uusittu. Muuten mielestäni sama paikka kuin ennenkin. Söin perus pitakebabin joka tarjoiltiin oikein lautaselta hienosti aseteltuna, wow! yllätti.
Maku kohdallaan, hinta/laatu myös.
Palvelu rentoa ja ystävällistä.

8.6.2011 (Pizzeria Santors)
Pizzaa ja kebabbia ranskalaisilla. Uusi pizzeria edellisen samalla paikalla olleen tilalla.. hmm, muuttuiko vain nimi? Paikka näytti aivan samalta kuin edellinen, myyjäkin tuntui tutun oloiselta :) No, oli miten oli. Pizza ihan ok makuista, voisin syödä toistekin. Kaverin kebabkin kuulemma oli ihan ok, ei moittimista. Ruoka siis sellaista, ihan ok perus tasoa. Palvelu oli ystävällistä ja sopivan nopeaa. Ja paikkakin oli kaikinpuolin siistin oloinen. Kyllä tänne uskaltaa toistekin mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 02.11.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tarjoilivat pizzan päällä falafeleina kuvottavan makeita porkkanaisia kasvispullia. Tämä on aivan silkkaa huijausta. Suosittelen pysymään kaukana tästä paikasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.10.2013
Arvosana: -1

Paska mesta. Tyhjä ravintola. Odotin 30min take away pitsaa ravintolassa jossa oli lisäkseni 1 asiakas. EN SUOSITTELEN!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2013
Arvosana: -2

tilaamme usein santorssista ja hyvää on ollut. rullat ovat isoja ja salaatti on aina tuoretta. perhepitsaa söisi kaksikin perhettä ja normikoon pizzat ovat valtavia! kotiin kuljetuksia saa kyl sit odotella joskus 1h30.min mut hyvää kannattaakin odottaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.05.2012
Arvosana: -1

Kebab/pizza tasolla mielestäni Tampereen ykkösmestoja. Pitäjät ovat kiinnostuneita tekemään hyvää pizzaa ja kebabbia ja esim. kokeilevat uusia tuotteita ennen myymistä. Minulle on pahoiteltu rullakebabin palanutta kuorta ja tarjouduttu tekemään uusi, vaikka itse en edes huomannut kuoren olevan "palanut". Ehdottomasti suosittelen pizzan nälkään ja yöaikaan myös nopea palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 31.07.2011
Arvosana: 0

Lounas tarjous 7,5e sisältää 0,5l juoman ja salaatin. Nappasin pikaisesti mukaan Kebabin ranskalaisilla. Ystävällinen ja nopea palvelu. Kebab oli ihan peruslaatua maun ja koonkin puolesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.07.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Puutarhankatu 12, 33210 Tampere - Reitti
https://www.facebook.com/ElvanKebabHouse

Vaihtoehtoisia ravintoloita