Suljettu nyt

Ravintola Suomalainen Klubi

suomalaista
Arvosana 1 / 5

Tuoretta suomalaista ruokaa.Kotiruokalounasta,a la carte annoksia,3 ruokalajin klubilounasta,lauantaisin brunssi.Kokous- ja juhlatiloja keskellä kaupunkia.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (7)

Ei maistunut miltään :(

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.12.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

lauantain brunssi 25e/naama.
seisovapöytä tuore, raikas, runsas, monipuolinen, herkullinen. jälkiruokapöytäkni aivan liian runsas.
plussia saa saaristolaisleipä ja erilaiset mehut.
ihan liian ähkyyn tuli syötyä, vaikka kaikkea vain maisteltiin.
lauantaibrunssilla oli elävää musiikkia, mutta ei se mitään taustamusiikkia ollut, vaan liian lujalla poika soitti. kyllä tahtoisin pystyä seurustelemaan ruokaillessani.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 02.09.2017 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Todella positiivinen yllätys. Hullun poron eines brunssin jälkeen mukavaa vaihtelua, hinta-laatusuhde todella kohdillaan, lähiruokaa ja luomumehuja. Erityisesti piirakkapohjainen munakas oli mieleeni ja jälkiruokapöytä oli hyvä. ja tarjolla monia eri vaihtoehtoja. Alkuun tarjonta näytti suppealta mutta laatu korvasi määrän. Kahvi oli myös erittäin hyvää! Palvelu asiallisen hyvää ja viileää. Äärettömän hyvä juomatarjonta viinien puolesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.07.2015
Arvosana: 0

Vierailimme ensikertaa lauantaibrunssilla ja olimme todella positiivisesti yllättyneitä. Ravintolan sijainti on keskeinen, mutta se on hieman vaikea löytää, koska se ei sijaitse katutasossa eikä edessä ole kovin huomiota kiinnittävää mainontaa. Rakennuksessa on hissi ja muutenkin esteetön pääsy. Hissi on todella pikkuruinen, joten esimerkiksi lastenrattaat eivät välttämättä sinne mahdu. Olimme lapsiperheseurueella, ja syöttötuolit ja lasten ruokailuvälineet järjestyivät mukavasti pyytämättä. Muutenkin palvelu oli ystävällistä, sujuvaa ja miellyttävä. Klo 12 jälkeen on mahdollista nauttia myös elävästä musiikista.

Brunssi tarjotaan buffee-pöydästä. Kuohuvaa tai muita alkoholijuomia on mahdollista ostaa erikseen baaritiskiltä.

Brunssin antimista huomaa, että se on rakennettu vahvalla ammattitaidolla ja herkkusuita ajatellen. Keittiöstä vastaa nykyään ravintola C:n ja Armaksen väki, ja sen kyllä huomaa! Tarjolla on niin luomua kuin lähiruokaakin, ja kaikki raaka-aineet ovat täydellisen raikkaita, tuoreita ja herkullisia. Tästä kattauksesta ei löydy niitä iänikuisia nakkeja, lihapullia eikä vetelää munakokkelia! Sen sijaan tarjolla oli herkullista naudanpaistia, ilmakuivattua kinkkua, täytettyä munakasta, kalaa eri tavoin valmistettuna, raikkaita salaatteja ja kasviksia sekä tietenkin tuoretta leipää, croissareita ja paistolämpimiä karjalanpiirakoita. Tarjonta on niin monipuolinen, että kattaus toimii takuuvarmasti myös isompaan nälkään.

Erityismaininnan ansaitsee jälkiruokapöytä, jossa on mahtavan runsas valikoima leivonnaisia, kakkuja, marenkeja, pannukakkua, juustoja ja tuoreita hedelmiä. Myös kahvia on useampaa laatua, samoin mehuja.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 11.04.2015
Arvosana: 0

Brunssitarjonta ei ole ollut kovin kattavaa Tampereella ja innostuneena menimme kokeilemaan Klubin brunssia kun siitä mainninnan jostain löysin.

Brunssin tarjonta oli minusta todella kattava, itse olen kasvissyöjä ja seuralainen enemmän liharuokien perään ja molemmat olivat oikein tyytyväisiä kattaukseen. Erityisesti paljon plussaa herkullisista itsetehdyistä hilloista, joita tarjoiltiin lähijugurtin kanssa, ja itsetehdyistä maistuvista leivistä ja leivonnaisista. Mahtava asia Klubin brunssin hyväksi on, että tuotteet eivät ole suoraan marketin hyllyltä bulkkitavaraa, vaan joko itsetehtyjä tai lähialueen pientuottajien tuotteita, kuten juustoja ja jugurttia!

Palvelutaso oli todella hyvä, kahvit katettiin ja kaadettiin kaikille suoraan pöytään (taisi olla valittavana ainakin paria eri paahtoa) ja meille esiteltiin pöydän antimia oma-aloitteisesti. Aamupalatarvikkeiden lisäksi pöydässä oli ruokaisempia lajeja, kuten lihoja, kaloja, perunamunakasta, kasviksia, salaatteja, hedelmää ja kahvin kanssa oli vielä oma pöytänsä makeita herkkuja kuten itsetehtyä piirasta ja pikkuleipiä.

Tänne menee mielellään uudestaan!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 23.07.2014
Arvosana: 0

hyvä lounas

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 02.05.2014
Arvosana: -2

Lauantai Brunssilla. Ilman ovella olevaa mainosta en olisi ehkä tänne eksynyt. Eikä moni muukaan sillä aika hiljaisen rauhalliselta paikka vaikutti. Suomalainen Klubi ei varmasti oikein nimenä houkuttele tai oikeastaan on varmasti harhaan johtava. Tarjolla oli myös live musiikkia joka ainakin minun mielestäni olisi saanut loistaa poissa olollaan. Brunssin tarjonta suhteellisen kattava mutta ei mikään runsas.. leipää, kalaa, lihaa, kasviksia, hedelmiä, jälkkäreitä..ym..ym.. Osa maistui hyvälle, mutta osa näytti paremmalta kuin mitä maistui. Kaikki ruuat kuitenkin ihan ok ja raaka-aineet kohdillaan. Palvelu hitaan rauhallista..tähän voisi hiukan panostaa. Odotin kuitenkin enemmän tältä paikalta ja tuskin tulee ihan heti uudelleen käytyä.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 01.02.2014
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Puutarhakatu 13, 33210 Tampere - Reitti
0102315222
http://www.suomalaisenklubinravintola.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita