Ei tietoa

Scandic Tampere City

hotelliravintola
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Huono palvelu ja ylikypsää pihviä!
Täytyy tähän alkuun mainita, että hieno sisustus! Ainut positiivinen asia tästä paikasta :D Saavuimme paikalle kuuden hengen seurueella, joka oli tarjoilijoille ja koko ravintolalle aivan liikaa. Syön itse gluteenitonta ruokaa ja mainitsin siitä tarjoilijalle heti aluksi. Lepäkori saapui pöytäämme, eikä minulle tuotu gluteenitonta, ennen kuin hetken odottelun jälkeen pyysin. Jouduin myös pyytämään gluteenittomaan leipääni erikseen voita (minkä muut kyllä saivat leipineen heti, joten oletin sen kuuluvan minullekkin). Tarjoilijat eivät oikein osanneet asiaansa, eivät tietäneet ruuista paljoa, ja meidänkin pyödässämme sähläsi neljä eri tarjoilijaa, jotka hekin puhuivat keskenään englantia toisilleen (eivätkö osaa kommunikoida suomeksi toisilleen?).
Alkoholijuomia kyllä tuotiin usein pöytään ja lasejä täyteltiin. Mieheni tilasi pihvin Mediumina, ja se tuli meille Well done'na. Ilmoitimme asiasta tarjoilijalle ja mies sai puolen tunnin odottelun jälkeen uuden pihvin, joka sekään ei ollut medium, ennemminkin medium ++. Söimme ateriat silti, ja mieheni sai -25% pois pihviateriastaan ja ilmaisen jälkiruuan. Kaiken tuon odottelun ja pettymyksen jälkeen olisi odottanut kokonaan ilmaista ruokaa päälle, vajaan 14€ alennuksen sijaan. Tämän pihviparodian syyksi pöytään tullut tarjoilija laittoi uuden työntekijätoverinsa, ja kertoi että hän en oikein osaa asiaansa. Vähän ihmetytti, että käännytään työkaveria vastaan noin. Ruokia odotimme kauan, myös jälkiruokia ja kuittiakin dottelimme noin 15min. Hidas palvelu, vaikkei paikka ollut edes kovin iso. Todella huono kokemus ja huono palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

Kokouspäivä.
Ryhmämme oli ainoa kokousvieras niin aamukahvit saimme hotellin aamupalapöydästä. Lounaan nautimme keskenämme, alkuun tapaksia ja pääruuaksi lounaslistalta naudanulkofilepihvit. Molemmat hyviä, pihvin kypsyys pyydetty medium. Iltapäiväkahvien tarjonta runsas.
Takuuvarma kokouspaikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.07.2013
Arvosana: 0

Mediumina tilattu pihvi oli täysin kypsä. Jälkiruuat mauttomia ja mitäänsanomattomia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 01.08.2012
Arvosana: 1

Melko viihtyisä ravintola ja ruokavalikoima. Itse ruoka oli hyvää ja palvelukin toimi. Jäätelö tosin tarjoiltiin pöytään melko sulaneena.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.11.2010
Arvosana: 1

Ei todellakaan hyvä kokemus. Käytiin syömässä kun kaikki muut lähiravintolat olivat täynnä. Paremmin oltaisiin syöty jos oltaisiin menty Semaforiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.09.2008
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita